BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 3 tygodni temu #341430 przez chłopek
jak roztoka ?
ja musiałam rodzić w NS mogłam w gorlicach ale za daleko było jak juz dostałam skórczy, akurat poród był ok tylko póżniej nie za fajnie bo lezałam na septyku i tam to była tragedia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #341432 przez isia1988
chłopek napisał:

jak roztoka ?
ja musiałam rodzić w NS mogłam w gorlicach ale za daleko było jak juz dostałam skórczy, akurat poród był ok tylko póżniej nie za fajnie bo lezałam na septyku i tam to była tragedia

Wiesz co Roztoka jest koło zakliczyna. to jest strona szpitala sw-elzbieta.pl/ bardzo dużo moich znajomych tam rodziło i strasznie zachwalają... a NS ogólnie dobrej opinii nie ma...

13 lata 3 tygodni temu #341434 przez nataleczka_92
Madeline no nie sama jestes, bo ja w tym roku tez koncze 23 mimo ze to drugie dziecko.
Hea a co do wagi maluszka to moja mala w pierwszej ciazy w 30tyg wazyla 1850g,a urodzila sie w 38tyg i wazyla 3340

13 lata 3 tygodni temu #341437 przez isia1988
nataleczka_92 napisał:

Madeline no nie sama jestes, bo ja w tym roku tez koncze 23 mimo ze to drugie dziecko.
Hea a co do wagi maluszka to moja mala w pierwszej ciazy w 30tyg wazyla 1850g,a urodzila sie w 38tyg i wazyla 3340

Ja w tym roku kończe 24 ale dopiero w listopadzie to nie będe sie postarzała że 24 mam jak ktoś pyta to mówie że 23:):)

13 lata 3 tygodni temu #341441 przez chłopek
isia no to ja mam tam za daleko mi zostaje Krynica, teraz bardzo super oddział ginekologiczny- położniczy zrobili

13 lata 3 tygodni temu #341448 przez nataleczka_92
kochane a wogole to pochwale sie ze kupilam dzis malemu super koszule na 62,taka blekitna w krateczke, kupilam mu tez ciemna zolta kurteczke taka cieniutka na lato. i dwie pary pajacykow,biale i niebieskie. ale najfajniejsza koszula:)

13 lata 3 tygodni temu #341449 przez isia1988
chłopek napisał:

isia no to ja mam tam za daleko mi zostaje Krynica, teraz bardzo super oddział ginekologiczny- położniczy zrobili

wiem wiem byłam widziałam:) swego czasu chodziłam do dr. do Krynicy i jeśli sie zdecyduje na Krynice jednak to zmienie gin na tą z Krynicy własnie bo ta moja to już powoli mnie denerwuje... jak bym sama sie nie upominała to bym pewnie nawet badań nie miała zrobionych żadnych... a tu wyszła anemia i to dość mocna... czasem to naprawde szkoda gadać... jak chodziłam prywatnie to do tyłka by mi weszła a jak zaczełam chodzić na NFZ to z wizyt 30min zrobiły się 5min i to w dodatku takie byle jakie...

13 lata 3 tygodni temu #341452 przez chłopek
ja chodze na NFZ w krynicy i nie narzekam chodziłam do zawady ale mnie wkurzał ten lekarz.

13 lata 3 tygodni temu #341453 przez isia1988
dziewczynki a Wy wiecie kto mieszka u Was w brzuszkach?? musicie mi wybaczyć ale całego wontku to chyba nie zdołam przeczytać;p a pewnie tam już było to napisane :silly:

13 lata 3 tygodni temu #341455 przez isia1988
chłopek napisał:

ja chodze na NFZ w krynicy i nie narzekam chodziłam do zawady ale mnie wkurzał ten lekarz.

słyszalam że ten z Zawady to taki "ciekawy" chyba ze to już inny;p

13 lata 3 tygodni temu #341466 przez chłopek
dla mnie to taki drętwy był, nic prawie nie mówił,
a do kogo w Krynicy by poszła?ja chodziłam do Boczkowej w pierwszej ciazy prywatnie
ja nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka nie chce pokazac

13 lata 3 tygodni temu #341474 przez Madeline
Isia ja będę mieć synka Aleksandra :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #341482 przez Kasiulka
Madeline ja też mam 22 lata ;) urodziłam się 16 stycznia :)

isia1988 witaj :) my będziemy mieli dziewczynkę- Zuzię :) a macie jakieś imiona nad jakimi się wahacie? Czy na razie żadnych ?

nataleczka_92 a Ty kochana rodziłaś siłami natury? Opowiedz nam coś o swoim porodzie. Jak to było?

Na przykład o porodzie chłopka czytałam w takim bardzo fajnym wątku, który polecam wszystkim, którzy się stresują przed porodem - czyli chyba wszystkim nam :laugh: Ten wątek to "poród na wesoło".

Ale się nas coraz więcej na czerwiec zrobiło :) jakoś tak raźniej :)

13 lata 3 tygodni temu #341486 przez chłopek
kasiulka nie ma co sie stresować :) ja już wiem co mnie czeka :)

13 lata 3 tygodni temu #341489 przez Kasiulka
chłopek ja się staram nie stresować, ale są czasem takie dni, że jak mnie dopadnie to nie da się uciec przed tym. :ohmy: :( ale to na szczęście rzadko :) Zazdroszczę Ci, że już wiesz czego się spodziewać, nie będziesz taka dzika jak ja :D Ja tam wejdę z wielkimi oczami,będę pewnie cały czas w szoku i będę chciała uciec :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka