- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
wpadłam zeby w skrócie napisać co u nas..
a wiec Jas miał we wtorek 1770 tak wiec myśle ze dziś juz bedzie pod 1850.
srednio tyje 50 na dobę. Dostaje juz 32 ml mleczka i nie musi juz miec kroplówki wyszedł juz z inkubatora:) zadnych leków nie dostaje. wiec teraz czekamy kiedy bedziemy mogli zabrac go do domku...
Moje zdrówko tez wraca do normy.. cisnienie sie ustabilizowało. waga -19 dzis rano tak wiec rewelacja zostało mi jeszcze 4. ale zastanawiam sie czy to mozliwe zeby tłuszczyk mi tak spadał??? przez dwa tyg 19 kg to az nieprawdopodobne... no ale nie ukrywam mi w to graj:P
jeszcze tylko chciałam sie pochwalić naszym brzdącem..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Wazne zebyscie szybciutko do domku wrocili,pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
gratuluje tego bardzo szybkiego zrzucenia wagi,ale zgadzam sie ze to moze byc "pomoc"stresu ktorego na pewno Ci nie barkowalo...ale fajnie pewnie trudno uwierzyc ze bylas w ciazy patrzac na figure...a jak sie czujesz po cesarce??wszystko dobrze?sciskam cieplutko
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Natalia^^ to fajnie, że wszystko idzie ku dobremu. Śliczny bobasek i świetne robi miny
U mnie na święta prawie nie muszę nic robić bo pierwszy dzień spędzamy u teściów a drugi u moich rodziców. Upiekę tylko swój specjalny "torcik" , który zawsze na święta robię i to wszystsko
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
wczoraj bylam na zakupach z mezusiem i wydalismy mnostwo pieniedzy na naszego dzidziulka ale jakie to przyjemne, zostaly nam do kupienia tylko srodki czystosci do kompieli i wszelakie kremiki,i dla mnie wyprawka ale to juz z gorki
pozdrawiam milego dnia a ja biegne do pracy
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Z tym wirusem jest jakas masakra :/ przez niego nie moge wejsc na strone a moj komp zalapal dwa trojany jedynym wyjsciem jest korzystanie z komorki.
sister.anna naprawde trafila mi sie super babka Kolezanka moja ma termin tydzien przede mna i jak byla w szpitalu to jej juz nie zrobili wiec tym bardziej sie ciesze ze mialam okazje zobaczyc malego.
Natalia^^ Jas jest cudny! Przybiera ladnie na wadze i juz niedlugo bedziesz miala go w domku Ciesze sie ze ty tez sie lepiej czujesz. Odwiedzaj nas jak tylko znajdziesz chwilke.
Wczoraj pokazalam kolezance nasze nowe lokum i powiedziala ze ona tez chce sie przepriwadzic czyli bardzo sie podobalo
Uciekam bo zaniedlugo do pracy :/
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dziś odebrałam wyniki glukozy i się martwię czy wszystko oki, bo na czczo i po wypiciu glukozy, po 2 godzinach mam tą samą wartość 96, nic nie wzrosło. Pierwszym razem miałam na czczo 90, a po 2 godz 101. Co to może oznaczać?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Madeline a czemu mialas dwa razy glukoze?pierwszy raz mialas na 1h? bo ja mialam 2h i wyszlo 122 i byl w porzadku wynik.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
madeline daj znac koniecznie jak tam po badaniu glukozy.jestem ciekawa jak tam u ciebie wyszlo.bo ja mialam najpierw robiona 50mg wyszlo cos nie tak i tydzien temu bylam na 75mg i dzis przyslali mi list ze koniecznie mam sie zglosic do lekarza:( napewno wyniki wyszly niedobre:( a ja juz sie naczytalam na necie roznych rzeczy i sie zamartwiam teraz:/ w sumie z dawidkiem tez mialam cukrzyca ciazowa i urodzil sie zdrowy...
natalia gratuluje ci synka,jest taki malutki i slodki:) fajnie ze szybko przybiera na wadze. a ty to mamuska laska jak tak z ciebie kg leca,tez bym tak chciala:)
jak tam u was dziewczyny ogolnie przygotowania do swiat? ja zrobilam tylko rybe po grecku hehe bo idziemy do mojej mamy na swieta. zostalo mi tylko posprztaac ale nie jakies generalne porzadki tylko tak jak co tydzien,jakos nie mam weny na porzadki.
co do wyprawki to nie mam nic a nic a porownaiu do was.tzn mam tylko wozek,reszte planuje na maj;)
oki zmykam spac vo u mnie juz pozno.zycze wam zdrowych i radosnych swiat dziewczyny:)3majcie sie i do uslyszenia.papa
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- isia1988
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na naszego Małego Księcia :*