BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #342600 przez Hea
Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta, dużo radości, miłości i spokoju :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #342605 przez Madeline
Odezwijcie się po świętach, jak Wam minęły, ja pewnie pojawię się dopiero we wtorek :)

No to Wesołych Świąt życzę :*

12 lata 9 miesiąc temu #342674 przez Kasiulka
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla Was i Waszych rodzin :) A przede wszystkim dla bobasków! :)

Natalko Twój synek jest wspaniały! Cieszę się razem z Tobą z Twojego maleństwa :) życzę Wam żeby Wasz Maluszek jak najszybciej wrócił do domu :)

12 lata 9 miesiąc temu #342733 przez mamusia-85
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Wesołych świąt dla Was i dla Waszych rodzin i dzidziusiów :)!!!

12 lata 9 miesiąc temu #342874 przez chłopek
hej dziewczyny, tutaj nadal trojan wiec nie bede zaglądać u mnie ok po świetach. tylko coś nam dzisiaj Ksawcio wymiotował a teraz śpi,
ja 18 mam usg mam nadzieje ze sie dowiem płci jak bedzie cos wiadomo dam wam znać może juz do tego czasu zlikwiduja ten wirus

12 lata 9 miesiąc temu #342961 przez Koni
chlopek ja tam na forum wchodze ostatnio jedynie przez komorke bo moj komp juz zarobil 2 trojany :/

U nas swieta minely dobrze :) Wczoraj troche poleniuchowalam a dzisiaj bylam na nowym domu porozkladac troche rzeczy ;) W srode juz ostateczne przenosiny az sie boje!

12 lata 9 miesiąc temu #343001 przez sister.anna
Witajcie po Swietach !
W ogole nie moglam sie z domu zalogowac na stronke, ten sam problem co Wy mam i dopiero dzis w pracy jakos normanie.

Mam nadzieje ze sie dobrze czujecie, Wy i Wasze dzieciaczki.
My odpoczelysmy sobie troche chociaz mialam gosci w swieta i pt i sob to az na ryjek padalam tyle bylo do zrobienia. Wczoraj az padlam po poludniu spac jak zabita na godzinke.
A w nocy obudzily mnie okropne bole w pachwinach i stawach,niby spie z takim bananem ale ta noga pod spodem widac dostala w kosc.
Mysle zeby moze brac dodatkowe dawki zelaza i magnezu teraz w dodatku do witaminek ktore biore? Chociaz lepiej byloby z jedzonkiem sobie dostarczyc... A co Wy jecie na zelazo i magnez dziewczyny?

12 lata 9 miesiąc temu #343002 przez chłopek
hej ja nadal mam problem z wejsciem na strone non stop trojan,
sister ja nie biorę magnzu ani zelaza, pachwiny mnie tez bola jak wiecej pochodzę

12 lata 9 miesiąc temu #343007 przez Koni
sister.anna ja biore magne B6 3 tabletki dziennie plus normalne witaminy wiec mysle ze moze spokojnie brac :)

Moj maly od dwoch dni odprawia niesamowite wygibasy w moim brzuszku :D

12 lata 9 miesiąc temu #343011 przez chłopek
Koni mój maluch tez wybibasy robi, ale to fajnie znaczy sie że mu dobrze w brzuszku

12 lata 9 miesiąc temu #343014 przez sister.anna
Dzieki dziewczyny :) poczytalam ze duzo zelaza i magnezu jest w pestkach dyni, sloneczniku, kakao, czerwonym miesku, szpinaku i lososiu, same pysznosci wiec sprobuje poki co "naturalnie", i tak juz biore zelazo 17mg i magnez 150mg z suplementu Pregnacare.

A pamietacie dziewczyny zeby brac tabletki z omega 3? Bo teraz naszym maluszkom najbardziej sie rozumek rozwija i ponoc wysoka zawartosc DHA i EPA w omedze 3 zrobi z naszych pociech geniuszy :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #343015 przez chłopek
sister ja od poczatku biore tabletki z omega 3

12 lata 9 miesiąc temu #343049 przez Madeline
Hej dziewuszki, u mnie jakoś święta minęły :) Mój mały ciągle dupkę mi wypina :) I kopie po bokach nieźle :) Ogólnie to ciągle zmęczona jestem :( A jak u Was?

12 lata 9 miesiąc temu #343057 przez nati.olsztyn
Hej Kobietki!
U mnie Święta wykańczające...stale w rozjazdach...od rodzinki do rodzinki... Tak więc jak wczoraj wróciłam popołudniu to padłam na 4h, a potem jeszcze całą noc spałam jak suseł:) Mały też fika jak szalony:)i co chwilkę wypina to i owo tu i tam:) Pozdrawiam Was Mamuśki gorąco!!!

12 lata 9 miesiąc temu #343140 przez sister.anna
Madeline Tobie tez sie robi taki asymetryczny brzuch jak sie dzieciatko napnie? Moj czasem wyglada jakby tam jakis alien wariowal :blink: A czasem jak sie bardzo wypnie to czuje znieczulenie skory w tym miejscu, jakby normalne miejscowe znieczulenie bo tak sie skora i macica tam rozciaga. Niby glaskam wtedy to miejsce ale malo je czuje.. dziwne sa te ciazowe doswiadczenia hahaha.

A jak tam u Was dziewczyny z rozstepami? U mnie poki co nic sie nie dzieje, smaruje sie 2 razy dziennie i odpukac nic a nic. Zato zobaczylam dzisiaj kilka peknietych naczynek na dekoldzie i ramionach, jeszcze pare dni temu tego nie bylo...

W koncu koncze tez ksiazke o ciazy i zabieram sie za "pierwszy rok zycia dziecka", bo porod porodem, jak dobrze pojdzie to sie w 1 dzien uwiniemy ale opieka nad maluszkiem to dopiero bedzie jazda :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka