BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #351826 przez Koni
nati.olsztyn to może spróbuj ciepłej kąpieli? Magnez też pomaga na skurcze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #351829 przez nati.olsztyn
Koni Dziękuję!:) Chyba zaraz pójdę pod ciepły prysznic...

12 lata 8 miesiąc temu #351862 przez Królowa
Cześć dziewczyny
Co porabiacie ? Ja siedze sama w domu jak zwykle moj mąż poszedł do drugiej roboty a ja znowu sama;/ powiem wam że dzisiaj miałam stracha bo maly cos mało się ruszał ale na szczeście dał o sobie znać. Znowu mnie plecy bolą i czuje się jak bania;p a co do przygotowań to nie mam nic poprane ani naszykowane jakoś wydaje mi się że mam czas ale jak się tak naczytam co piszecie to kupie wszystko teraz po wypłacie i się pakuje ;p a wy jak sie czujecie?? nati.olsztyn lepiej ci juz??

12 lata 8 miesiąc temu #351883 przez Madeline
Ja już po filmie :) Teraz mykamy gdzieś na kawunie i pogaduchy :P Mój mały lubi chyba być w kinie, albo boi się tych dźwięków, bo się tak rozruszał, że aż się ucieszyłam, że mnie tak kopie :D Jestem spokojniejsza. Ja pakować torbę będę po majowym długim weekendzie. Jutro z rana jadę krew oddać, mam nadzieję, że nie mam już anemii i że wyniki się poprawiły. Miłego wieczorku kochane, odpoczywajcie jak najwięcej. Buziaki :*

12 lata 8 miesiąc temu #351897 przez Kasiulka
Królowa Ja czuje się dobrze :) nie mam w sumie na co narzekać na szczęście. Mnie też męczy temat tej torby, ale po majówce już musi być gotowa bo mi to spać nie da :D dziś też zapowiadał mi się dzień bez męża, na szczęście skończył dużo szybciej i nie byłam sama przez cały dzień. Współczuję Ci strasznie, ja nie cierpię być sama :(

12 lata 8 miesiąc temu #351984 przez Koni
nati.olsztyn mam nadzieje że już troszkę przeszło a kąpiel pomogła ;)

Madeline a jak tam po tym żelazie? Lepiej się już czujesz?

Dziewczyny czy wy też macie takie dni że sikacie bez przerwy? Mój mały dzisiaj mi tak uwiera pęcherz że jak tylko się poruszę to muszę iść siku a jak się zaczyna wiercić to najchętniej siedziałabym tylko w kibelku :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #352033 przez iwonka_wwa
WItam mamusie tego pięknego słonecznego dnia :)
Dziś czuję się super, wczoraj rano wstałam i posprzątałam - niby nie dużo, i tak mnie kręgosłup rozbolał, że resztę dnia musiałam przeleżeć. Tak źle jak wczoraj się jeszcze nie czułam. Niech się wali pali, od teraz niech sprząta mąż :)

Koni ja też tak czasami mam, że sikam co chwilę, ale są też dni, kiedy nie jest tak ciężko. Najgorzej jednak zawsze mam przed snem - zanim usnę musze z 5 ray skorzystać z toalety, a i tak w nocy się budze z pełnym pęcherzem. Nie wiem od czego to zależy, ale to normalna ciążowa przypadłość.

Co do torby do szpitala to też jeszcze nie spakowana, ale po przeczytaniu Waszych postów zrobiłam listę, więc krok do przodu :D

12 lata 8 miesiąc temu #352040 przez chłopek
czesc mamuski, ja własnie zjadłam śniadanko i zabieram sie za składanie prania mozolnie mi to idzie bo nie znoszę tego robić. u nas ślicznie słoneczko świeci. oby tak dalej było. ja torby nie mam spakowanej i dopiero spakuje jak w czerwcu:) nie chce znowu zapeszyc jak przy Ksawciu:) mówią ze jak sie wczesniej spakujesz do szpitala to przenosisz ja tak miałam wiem ze to zabobony ale jakos nie licze na to ze urodze i tak wczesniej wiec mam czas na spakowane torby, jak by cos sie działo to mąz mi ja przywiezie bo wie gdzie jest wszystko przygotowane

12 lata 8 miesiąc temu #352048 przez nataleczka_92
hej mamuśki;)
ja mam dzis na 17.40 wizyte u gina i juz nie moge sie doczekac;)
u mnie noce sa koszmarne,nie moge wogole spac bo jeden bok mnie boli ,na drugi sie przekrece to tez mnie boli,na plecach to juz koszmar bo w pachwinach boli i nog wyprostowac nie moge:( normalnie koszmar a jak juz przysne to za chwile musze siku wstac.

12 lata 8 miesiąc temu #352062 przez chłopek
nataleczka współczuje mnie bolą plecy i biodra ale to chyba po wczorajszym seksiku :)
dobrze ze ja nie biegam tak siku bo by mnie chyba trafiło,
jak wrócisz od gina daj znac jak dzidzia i ile wazy jestem ciekawa

12 lata 8 miesiąc temu #352072 przez nataleczka_92
Chłopek jak wroce to napewno dam znac:) bo sama juz nie moge sie doczekac:)

12 lata 8 miesiąc temu #352078 przez blue01
hejka:)wy tu juz popakowane a ja jeszcze sie ociagam,ale wczoraj sie troszke zestresowalam bo kazdy mi mowil,ze brzuch mi sie opuscil,poza tym mialam duzo wydzieliny na wkladce,myslalam,ze to wody ;) ale chyba jednak nie,w nocy mala nie dala mi zbyt pospac,tak sie wiercila i byla dosyc nisko,bo sie czulam jakby kto mnie piaskiem smarowal przy szyjce,heh,nie wiem czy mowinnam sie tym martwic,czy wy tez sie budzicie z ciezkimi nogami?hm

12 lata 8 miesiąc temu #352081 przez iwonka_wwa
Trochę może nie na temat, ale udało mi się w końcu dodać suwaczki :D

nataleczka_92 powodzenia u gina :)

12 lata 8 miesiąc temu #352083 przez magda__kielce
Dziendobry wszytskim :laugh:
Ja dzis o dziwo pospalm dlyzej chba troche nasile zasypialm rano a sie udalo i czuje sie wypoczeta :) wkoncu
Bo niestety ja tez w nocy wstaje siku co godzinke max co 2i zastanawiam sie jak to mozliwe ze zakazdym razem mam pelny pecherz, bo w ciagu dnia tak czesto nie chodze :)
A jak sie czujecie???? dzis moze bedzie mniej bolesnie niz wczoraj

chłopek moze masz racje z tym zapeszaniem ja chyba naszykuje wszystko w jednym miejscu rzeby potem tylko przelozyc do torby

12 lata 8 miesiąc temu #352087 przez chłopek
magda ja z Ksawciem 2 tygodnie wczesniej miałam wszystko spakowane, dzien porodu sie zbliżał i nic, moja szwagierka mi powiedziala zebym sie wypakowała, no to ja ją posłuchałam i wypakowałam torbę a na wieczór pojechałam do szpitala

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka