BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #352816 przez sister.anna
Joanna gratuluje sil witalnych! U mnie jest ostatnio dobrze jak wstane i nie padne na ryjek do godziny 7 wieczorem hehe, maz musi byc bardzo wyrozumialy :blink:

Koni Ty nie wariuj tak z ta praca, 10 godz to zdecydowanie przegiecie szczegolnie ze musisz stac i chodzic. Pewnie nie mialas nic przeciwko, ale ostatnio sama pisalas ze sie kiepsko czulas i ze ta przeprowadzka itd. Nie bagatelizuj tego ze to juz 8 miesiac kochana, naprawde dbaj o siebie.

A ja dzis przed praca wstawilam juz pierwsza pralke. Zapowiada mi sie weekend pt. spanie, pranie i prasowanie, jakis filmik i dobre jedzonko :woohoo: Juz sie nie moge doczekac, nawet tego prasowania !!! Chyba od tych hormonow wariuje hahaha.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #352817 przez Joanna
nataleczka_92 u mnie ostatnio troszkę ciśnienie skakało, w domu było na granicy, a u ginekologa jeszcze wyższe, zapobiegawczo dostałam tabletki i póki co jest dobrze:) jednak moja ginekolog mówiła, że przy nadciśnieniu dzieci są mniejsze, a przy cukrzycy większe;)więc, nie nie masz co się przejmować, bo Twoja dzidzia rośnie jak trzeba:) u mnie na ostatnim usg też wyszło, że Ala jest o tydzień większa :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #352820 przez Joanna
sister.anna z tymi siłami witalnymi to niestety u mnie słabo...wczoraj coś mnie naleciało, poza tym czasem szkoda mi już męża;) niestety do zbliżeń dochodzi bardzo rzadko;)

12 lata 8 miesiąc temu #352862 przez Madeline
Hej kochane.

Miałam dziś koszmarną noc :( Jak dziś spałam kilka godzin to jest dużo, tak mnie bolał brzuch, że nie mogłam usnąć, a gdy już mi się udało to mały tak mnie kopał, że aż się obudziłam, nieźle po żebrach mi dziś dawał :( Także dziś jestem wykończona :( Zastanawiam się skąd mój skarb ma tyle energii, bo wczoraj praktycznie cały dzień dawał czadu, a dziś jak męża przygotowywałam do pracy to znów zaczął brykać :) Nie powiem, że uwielbiam go czuć i że wolę jak on tak daje ostro, bo wtedy jestem o wiele spokojniejsza, że nic mu nie jest, ale w nocy mógłby być grzeczny :P Nawet mój mąż dziś źle spał, bo ja co chwila się wierciłam nie mogąc sobie znaleźć miejsca, no i mój bidulek przez to też skakał na łóżku.

A jak dziś u Was?

12 lata 8 miesiąc temu #352933 przez sister.anna
Madeline tak to juz chyba teraz bedzie.. :( Ja ten tydz zaliczam do najgorszych, mam wrazenie jakbym od m-ca chodzila non stop do roboty, cud ze dotrwalam do piatku jupi!!
A z tym kopaniem to masz racje. Ja sie smieje ze malutka w dzien biedactwo odpoczywa bo sie zmeczyla kopiac mamusie cala noc :silly:

Co robicie milego w weekend mamusie?
Ja bede sama az do pon wieczorem i planuje lazic w szlafroku, jesc dobre rzeczy, duzo spac i dzisiaj obejrze albo Milczenie owiec albo Czerwonego Smoka. Jakos mnie naszlo na taki klimacik.

A jakie Wy filmy lubicie?

12 lata 8 miesiąc temu #352939 przez Joanna
ja jestem w weekend do popołudnia z mężem, a potem idzie do pracy, więc zostaję na noc sama:)
też zamierzam leniuchować i zjeść coś dobrego;)

odnośnie filmów, bardzo lubię filmy akcji, przygodowe ale najbardziej komedie romantyczne :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #352944 przez sister.anna
Haha, szkoda Asiu ze nie mieszkamy obok siebie, bysmy sie mogly na rzucanie popcornem i ogladanie glupotek umowic :laugh:

A widzialas "Jak stracic faceta w 10dni"? To chyba jeden z moich ulubionych, od tego momentu jakos zapalalam gorecej do Matthew McConaughey's :blink: Ciacho jak sie patrzy! hihihi

A do Sex in the city tez czesto powracam, glupie to jak nie wiem ale milo sie oglada.

12 lata 8 miesiąc temu #352946 przez Madeline
A my z mężem od dziś wieczora jedziemy do moich rodziców na 10 dni, bo moi rodzice jadą na tydzień do Zakopanego i prosili by zająć się ich domem na czas nieobecności. Mój mężuś będzie do pracy dojeżdżał, a ja będę sobie odpoczywała na łonie natury, bo moi rodzice moją dom na wsi i boją się go zostawić na tydzień pusty. 2 maja muszę tylko skoczyć z wynikami krwi do mojej ginekolog, a tak cały czas mam w planach na dworzu być. Może jakiegoś grillosa zrobimy? :D Zobaczymy, oby pogoda tylko dopisała :)

12 lata 8 miesiąc temu #352950 przez chłopek
madeline no to fajnie bedzie na łonie natury ;)
mój mąż mi dzisij mówił ze moze bedzie miał wolne od poniedz czly tydzien i zamierzamy wybrac sie do krakowa do zoo z Ksawciem

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352981 przez Joanna
sister.anna tak, widziałam film "Jak stracić chłopaka w 10 dni" naprawdę fajna komedia :lol: siedząc w domu na l4 obejrzałam już chyba wszystkie możliwie interesujące mnie filmy :)

12 lata 8 miesiąc temu #352982 przez Joanna
sister.annatak w ogóle to skąd jesteś?:) ja znad morza, dokładnie z Gdańska:)
Madeline pogoda ma być piękna, więc życzę udanego wypoczynku;)

12 lata 8 miesiąc temu #352999 przez Kasiulka
Ja od wczoraj jestem u teściów i podobnie jak madeline mamy popilnować domu ;) zostajemy tu do przyszłej niedzieli. Pogoda cudowna i oby tak było do końca naszego pobytu :) na ten weekend planuję wyprać i wyprasować ubranka Zuzi oraz spakować torbę. I... Napisać licencjat :D Oby mi się udało chociaż z tym licencjatem.

12 lata 8 miesiąc temu #353014 przez Joanna
Dziewczyny czy Wam też już puchną palce u rąk? właśnie czuję, że mam lekko spuchnięte... ;) ;)

12 lata 8 miesiąc temu #353024 przez chłopek
allegro.pl/skladany-rower-rowerek-t-trik...sza-i2298230364.html dziewczyny co o tym rowerku myslicie? chcialam Ksawciowi kupić

12 lata 8 miesiąc temu #353027 przez Kasiulka
Joanna niedawno pisałam o tym,że palce mi strasznie spuchły - nie mogłam zdjąć obrączki,ani pierścionka zaręczynowego. Mąż już chciał jechać przecinać :( Cudem się udało... ale płaczu co niemiara, bo bolało jak cholerka. Jeśli masz coś na palcach to migiem ściągaj żeby płaczu nie było później :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka