- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A z tym puchnieciem to trzeba uwazac, ja co prawda ciagle nosze obraczke, sciagam tylko na noc, ale nie wiem czy to jest madre tak szczerze mowiac
Kasiulka dawaj czadu z tym licencjatem, piszesz o czyms co Cie mocno interesuje czy tak bardziej przypadkowo?
Madeline super z wyjazdem na wies, te zapachy roslinek i ziemi...mmmmmm...spiew ptaszkow. Napewno bedzie super !
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
anna.sister to znasz moje okolice, teraz sezon się zaczyna, majówka i ludzi ciągnie nad morze:)
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
U mnie dziś dobrze, pogoda bardzo ladna, wiec wybralam sie z kolezanka na spacer, a ze ona tez w ciazy tylko w 5 miesiacu rodzi we wrzesniu to pochodzilysmy po sklepach z rzeczami dzieciecymi. Ja kompletuje w koncu wyprawke kupilam troche rzeczy np spioszki, dwie bluzeczki, smoczek uspokajajacy, podklady jednorazowe i dwie ceratki.Sporo jeszcze zostalo do kupienia takie mega zakupy czekaja nas z mezem w poniedzialek, bo ma wolne i jedziemy do Tygryska- taki duzy market z artykulami dzieciecymi, chcemy tez juz zamowic lozeczko
Mala dzis srednio zywotna, bo duzo w ruchu bylam, ale za to teraz przeciaga sie i kopie za caly dzien
Staram sie juz jak najmniej jezdzic autem, bo brzuszek przeszkadza, w koncu jutro zaczynam osmy miesiac
Wczoraj zjadlam troche suszonych sliwek i dzis juz dwa razy bylam w wc, z hemoroidami tez juz lepiej. w pn mam wizyte u gin wiec w koncu dowiem sie co to z tym moim wynikiem z testu glukozowego 172
Ostatnio mam przeczucie ze mala urodzi sie rtoche wczesniej niz to jest zaplanowane, moze nawet w 38 tygodniu, bo duzo ludzi mi mowi, ze jak na osmy miesiac wygladam jak na dziewiaty, zreszta mala tez chyba ma cos kolo 2 kg, ale to chyba norma jak myslicie i czy to jest zalezne od terminu porodu (waga malej i wielkosc brzuszka)?!
Milego wieczorku i weekendu
P.S: My z mezem i znajomymi chyba pojedziemy nad jeziorko w weekend malowy, w koncu to moze byc ostatni dzwonek na tego typu wyzady
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
ja z rodzinka niedawno co wrocilismy z dworku:)
rano wstawilam prania z rzeczami malego,i jutro tylko czeka mnie prasowanie,pozniej pojechalismy na zakupy i w sumie caly dzien spedzilismy przed domkiem grillujac;)
oczywiscie wszystkiego bylo pelno,ale mi najlepiej szla karkoweczka,pychotka:)
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Kobietki, mam do Was ogromniastą prośbę!!! Trzymajcie za mnie jutro kciuki tak mocno jak tylko potraficie:) żebyśmy z Juniorem przetrwali ten nasz Piękny Dzień w dwupaku:)hehe Wystąpienia publiczne zawsze mnie paraliżowały...ale musimy dać radę...
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale nie denerwuj sie tak bardzo.ja w pierwszej ciazy w 7miesiacu tez bralam slub tylko koscielny ,pozniej byla mala uroczystosc,bo na wesele nie mialam sily.
a najgorzej co mnie paralizowalo,to to ze bede musiala mowic w kosciele przez mikrofon przy wszystkich
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale na szczescie szybko minelo.
najlepiej bylo wtedy jak rzucili nam grosiaki przed kosciolem,a ja przez brzuch ledwo co sie schylic moglam zeby zbierac:)
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jutro zobaczysz jak wszystko szybko sie rozwinie ze nawet nie bedziesz miala czasu sie stresowac
lece spac,dobranoc
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
joanna-ja miałam tak że sama nie chciałam zdjąć, a później płakałam z bólu. Ty na męża humory nie patrz, bo amputacja palca nie brzmi najmilej. W ramach kompromisu założ obrączkę na łańcuszek i nos na szyi powinien to zrozumieć. Ech ile te kobiety muszą przez tych chłopów wycierpieć nieraz.No nic dobrej nocki dla Was i maluszków
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Jeszcze tylko 4 tygodnie!
nati.olsztyn cudownego dnia jutro Na pewno będzie pięknie.
Ja już wszystko dla małego poprałam, jeszcze została tylko jedna partia do prasowania i koniec.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
nati.olsztyn chyba każda z nas miała podobne obawy dla mnie ślub był ogromnym stresem, bałam się np.że przewrócę się w drodze do ołtarza ale jak już wychodziliśmy z przysięgi emocje opadły to był najpiękniejszy dzień w moim życiu chciałabym go powtórzyć teraz pozostaje oglądać zdjęcia