- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
Oj widzę, że nie jestem sama w męczeniu się z tym upałem Uwielbiam lato i wiosnę, ale teraz to dosłownie cały dzień się męcze Napuchłam jak taki słoń i nic tylko pić i najlepiej to siedzieć koło włączonego wiatraka Ogólnie to nic mi się niechce i bardzo dokucza mi ból głowy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Królowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja zajmuje się córka mojego brata od piatku i na dodatek dzisiaj musiałam z nią iśc do lekarza no i niestety angina i jakies uczulenie;/
Jestem cała popuchnięta tu się cieszę że super pogoda ale az sie boje ze nie zniose takiej pogody do porodu;/
Ja tez mam obawy czy dam sobie rade w roli matki i zaczynam sie bac porodu i czy dam rade opiekowac sie małym po porodziel\;/
co dziewczyny stosujecie na spuchniete nogi?????? strasznie mnie bolą;/
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
My już w domu Mały ma się dobrze Waży już 2100g więc nie jest już taki malusi. Ruszał się dobrze i dzisiaj też go prawie cały czas czuję. Chyba mi po prostu wcześniej chciał stracha napędzić. Bóle też się już rzadko pojawiają ostatni był rano ale za to noc przespaliśmy bez problemów. Wody płodowe w porządku, brzuszek wymierzony idealnie Jedyne co to mi ciśnienie spadło do 100/55 ale lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowość więc mam nadzieje że już do końca dotrwamy bez problemów Nie wiem tylko jak szyjka bo położna stwierdziła że musiałaby mi zrobić USG dopochwowe choć w PL gin robił normalne i widział no ale zakładam że skoro pobierając ostatnio mi wymaz nie było widać główki to jestem dobrej myśli.
Tak cały czas o tym myślę i wydaje mi się że za dużo na siebie wzięłam bo tutaj praca i przeprowadzka więc czas się zacząć oszczędzać. Do pracy wracamy w środę na 3,5 tygodnia a potem będziemy leżeć do góry brzuchem.
Nie mogłam jedynie uwierzyć jak moja dzidzia się ułożyła Główka jest cały czas u dołu a reszta ciałka na około mojego brzucha więc nie wiem jak mu tam wygodnie.
sister.anna będziesz dobrą mamusią a córcia będzie oczkiem w głowie więc się nie przejmuj. A osobą jest Ci dobrze znaną bo codziennie się w Tobie porusza i zobaczysz że jak tylko na nią spojrzysz to od razu pokochasz.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koni to juz kawal chlopa ! Super ze wszystko tak dobrze wyszlo. Masz racje z tym przemeczaniem, ja sobie tez ciagle daje w kosc. Wczoraj 2 godz prasowalam po calym dniu latania gdzies, niby nic takiego, a nagle zachcialo mi sie bardzo usiasc. Jak siadlam to juz wstac nie moglam, jakbym tone drewna przeniosla, poczulam sie tak wyczerpana ze az sie z niemocy poplakalam. Zaczal mnie bolec brzuch i sie zrobil twardy, naprawde to juz nie przelewki dziewczyny.
Za chwile bedziemy wszystkie lezaly brzuszkami do gory !!
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To moje ciśnienie dzisiaj to jakaś masakra Teraz zmierzyłam w domu i mam 106/59 a głowa mi pęka Zawsze miewałam niskie ciśnienie ale odkąd jestem w ciąży było ok 120/80 a teraz takie niskie, nic to pijemy kawkę może pomoże.
Też się cieszę że się skończyło jak się skończył, jutro mam jeszcze wolne więc może ten odpoczynek sprawi że bóle się uspokoją do końca ciąży a zaczną tylko te porodowe we właściwym czasie.
sister.anna u nas też były ostatnio gorsze momenty na szczęście od tygodnia znowu zaczęliśmy się dogadywać ale wydaje mi się że facetów po prostu przeraża ta sytuacja i to dlatego się tak zachowują a jak nasze dzieciaczki się pojawią to będą je kochać nad życie choć teraz sobie nie zdają z tego sprawy bo nie są z nimi tak jak my na co dzień.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
pewnie zostaniesz pierwsza mamusia w terminie:)
dziewczyny a wyobrazcie sobie co ja musialam przechodzic,jak tu teraz tak cieplo i ledwo wytrzymac mozna. a w poprzedniej ciazy termin mialam na wrzesnia. a urodzilam koniec sierpnia i cale lato musialam z brzuchem chodzic
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa