- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Nataleczka co będzie to będzie Najwyżej mnie przeczyści i nic więcej
A mały jak będzie chciał wyjść to wyjdzie Ja już dziś nie wejdę na forum. Jakby co to do spisanka jutro. Buziaki (Oby ta noc była owocna )
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
u mnie dzis kompletnie nic zero jakichkolwiek boli....czuje sie jak jeszcze kilka miesiecy temu...ja jednak tego olejku nie bede brala skoro maly nie chce wyjsc widac nie jest jeszcze gotowy..wogole tutaj totalny ludzik u poloznych zalecenia mam sobie isc na plaze,zrelaksowac sie jak synus bedzie gotowy to da znac..ah te hiszpanskie,luzackie podejscie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Wiecie tutaj też nie ma takiej nagonki na urodzenie jak najszybciej, mi lekarze cały czas powtarzają że jeszcze jest dużo czasu a wywoływać będą dopiero 10 dni po terminie więc spokojnie sobie czekam i myślę że lepiej jak moje dziecko samo zdecyduje kiedy na nie już pora a jak nie to będzie mu trzeba pomóc ale ma jeszcze te 2 tygodnie na rozkręcenie akcji
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie tez lekarz nie spieeszy sie z wywoływaniem, dopiero 5 dni po ter wiec do 2 tyg jest czas, i wtedy beda działać jak dalej nic sie nie ruszy
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
chłopek śliczne zdjęcie
gumiś a Ty długo w tej Hiszpanii mieszkasz? pogoda pewnie cały czas dopisuje...nie przeszkadzają Ci upały?
Ja byłam z rana na KTG i jak wcześniej jakieś skurcze były, tak dziś totalnie nic...prosta linia..wkurzyłasm się strasznie, ale co zrobić. W niedziele termin, to pojade do szpitala zobaczymy co powiedzą.
Potem spędziłam pół dnia w bibliotece, a wieczorem jeszcze byłam z mężem w kinie. Nogi znów jak u hipopotama spuchniete i aż parzą. Ale dzień zaliczm do udanych..chociaż męczących
(Nie)Spokojnej nocki Wam życzę
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Czy noc przyniosła jakieś owoce?
Ja po wczorajszym dniu myślałam że będę spać jak zabita, a już rano się obudziłam i nie miałam co ze sobą zobić :/ I oczywiście nadal w dwupaku.
Koleżanka, która miała termin 4 dni po mnie wczoraj urodziła. A u nas totalna cisza. Ale nic to, ładny dzionek się zapowiada, dziś wianki, może wymyśli się coś ciekawego
Miłego Wam życzę
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie też nic, nadal 2 w 1 Widocznie moje dziecko tak bardzo kocha swoją mamusię, że chce być ze mną jak najdłużej Już się nie nakręcam. Co ma być to będzie. Zostaje nam czekać do piątku (29 czerwca) i z rana zgłosić się na oddział na czczo. Z rana byłam na ktg i wyszło, że brzuch mi się spina, ale co to daje jak nic się nie dzieje? A tam. Stwierdziłam, że nie będę o tym myśleć i że będę cierpliwie czekać na ten piątek A jeśli chodzi o ten olejek to jeden plus jest taki, że mnie nieźle przeczyściło i jakbym zaczęła rodzić na dniach to w jelitach jeszcze jako tako będę mieć "pusto" i lewatywa nie będzie taka straszna
Pogoda jest piękna, mam zamiar w domku ogarnąć tak na porządnie i okna pomyję (ja mam zawsze takie szczęście, że jak je umyję to na następny dzień pada i są znów brudne, a ja nie cierpię jak są brudne )
Miłego dnia kochane życzę A i w planach mam zrobić sobie być może ostatnie zdjęcie brzuszka
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
My też wciąż razem i zero jakiś symptomów że miałoby się to zmienić
Madeline ja sobie myślę po tych Twoich próbach że u nataleczki poprostu przyszedł ten moment i to nie zasługa olejku Nic to pozostaje nam cierpliwie czekać.
A ja jestem zła bo jadłam rano czereśnie i złamałam sobie pół zęba na pestce a do dentysty pójdę dopiero jak będę w Polsce czyli tak we wrześniu
Miłego i owocnego dnia dziewczynki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
iwonka_wwa w Hiszpnii mieszkam od ponad 7 lat upaly sa ale tu jest inny klimat i przez ta "bryze"sie tego az tak nie czuje jak np. w PL bardzo rzadko sie zdarza np zeby bylo duszno...no teraz nie jest to zbyt komfortowe pod koniec ciazy wiadomo ale da sie przezyc a fajnie jest miec sloneczko i mila temperature przez spora wiekszosc roku.
Milego dnia ja zmykam poplywac...