BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #409133 przez blue01
czesc dziewczyny,troche mnie nie bylo :) Nataleczka-u mnie szczepionka 5w1 kosztuje 106 zl i taka stosuje,corcia dobrze reaguje :) teraz na szczepienie wybieram sie po 15 sierpnia,ciekawa jestem ile juz wazy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #409147 przez nataleczka_92
A my dziś kończymy dwa miesiące:)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409171 przez Koni
nataleczka_92 najlepszego dla Filipka słodziaka :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #409189 przez nataleczka_92
Koni dziękujemy:) a Kacperek słodziusieńki:) uwielbiam takie "dorosłe ubranka" dla maluszkow:) a wogóle to zrobiły mi się dwa wrzody:( jeden tu przy ramiaczku od stanika a drugi na nodze. Już takie pęknięte. Ale na ten na ramieniu okropnie szczypie,bo ciągle podrażniam ramiaczkiem. Podobno coś takiego robi się jak krew przeziębiona:(

12 lata 5 miesiąc temu #409191 przez Koni
nataleczka_92 z wrzodami nie pomogę bo nigdy nie miałam ale może zaklejaj tego przy ramiączku żeby bardziej nie rozbabrać?!

My też dziękujemy :) Ja też uwielbiam "dorosłe ubrania" dzieciaczki mogą w nich tak ślicznie wyglądać i nikt mi nie powie że chłopca nie można ładnie ubrać :woohoo:

12 lata 5 miesiąc temu #409193 przez nataleczka_92
Koni no właśnie zapomniałam kupić plastry. Jutro rano mąż będzie wracał z nocki to ma mi kupić. Ale niewiem czy nie obędzie się od wizyty u lekarza po antybiotyk na to bo się cholerstwo paprze:( a ja też mam to pierwszy raz i niewiem od czego. A chłopca oczywiście można super ubrać(wiem to po swoim malcu:)) ale dla dziewczynek te sukienusie są słodziutkie,Oliwka jak była mała to uwielbiałam jej zakładać

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409209 przez chłopek
hej my po weselu, bylo tak sobie ogóle o mnie nie pomyśleli z jedzenia to tylko chleb i szynka mi przypadły bo wszystko albo ostre albo smazone. wogóle to kuzynka 13lat miala chłopaków pilnowac jak zasna po godz pilnowania powiedziala ze sie ciagle budza i płaczą, a ona chce siedziec na dole na sali weselniej, wkurzylam sie na nia mialam jej dac kase ale za to nie dostala nic. ona tez byla proszona na wesele tyle ze jej rodzice zrezygnowali czyli ona teoretycznie nie byla gosciem. malo sobie po tanczylam.na poprawinach beznadzieja bo grill a pogoda do dupy i zimno. kamerzysty na slubie nie bylo tylko fotograf zdjecia dopiero w październiku bo maja tak duzo wesel ze nie zrobia tych zdjec wczesniej

nataleczka maścią ichtiolową posmaruj

12 lata 5 miesiąc temu #409214 przez iwonka_wwa
Koni nataleczka Joanna śliczne Wasze maluszki! Kruczek jak ten czas leci, a przecież nie tak dawno temu chodziliśmy z tymi wielkimi brzuchami i nie moglyśmy się doczekać naszych bobasków :-)

My w czwartek byliśmy na pobraniu krwi i Michałek strasznie płakał, ale jak tylko pani wyjęła igle, płacz ustał. Ale to i tak okropne jak dzidzia płacze a Ty nie mozesz pomoc :( I zważyliśmy się przy okazji i Michas wazy już 6005g- rośnie bardzo szybko bo przez 2,5 tyg przytyl kilogram.

12 lata 5 miesiąc temu #409217 przez chłopek
iwonka ja Sebcia ważylam, na rekach go mialam to wazy 6kg ale we wtorek szczepienie i tez bedzie wazony

12 lata 5 miesiąc temu #409219 przez Koni
iwonka_wwa dziękujemy :*

To Michałek na cycu tak pięknie przybiera?

chłopek współczuje takiego wesela :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #409223 przez iwonka_wwa
chłopek to Sebuś bardzo szybko rośnie, bo urodził się mniejszy od Michałka, a urodzili się chyba tego samego dnia :)
A powiedz mi jak Sebyś zniósł wesele? Spędził trochę czasu na sali, czy cały czas był na górze? I odciągałaś pokarm, czy piersią go na weselu karmiłaś? Wybacz, że pytam, ale też wybieramy się 25ego na wesele i zastanawiam się jak się przygotować.

12 lata 5 miesiąc temu #409228 przez chłopek
Iwonka ok 16 bylismy na sali i sebus w wozku sobie spal wogole mu nie przeszkadzal halas, chodzilam go karmuc tak co 3-4 godz a ok 21 wzielam go do pokoju i kuzynka miala tam siedziec w razie czego jak by sie obudzil

12 lata 5 miesiąc temu #409229 przez chłopek
Koni jedyny plus tego wesela to fajne zdjecie w 4 bedziemy miec: )

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409231 przez Koni
Zawsze to coś :lol: Przynajmniej profesjonalna sesja była :P Koniecznie się pochwal tym dziełem jak już będziesz mieć!

A tak apropo wesel to dzisiaj widziałam zapowiedź filmu weselnego znajomych i poprostu tak rewelacyjnego nagrania jeszcze nie oglądałam!

12 lata 5 miesiąc temu #409277 przez nataleczka_92
Hej mamusie. U mnie noc koszmarna. Boli mnie strasznie ząb. Na dodatek z tego wrzoda się ciągle coś sączy. Niewiem jak to w lato może się zrobić takie cholerstwo:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka