BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #409449 przez Madeline
Iwonka mam taką nadzieję i oby jutro u Ciebie w miarę spokojnie przebiegło to szczepienie.

Chlopek nie strasz mnie, że już myszy w chodzą do domów, bo jeśli już się pchają, to mówią, że ostra i długa zima będzie. Ja całe życie mieszkałam na wsi i moja mama zawsze tak mówiła jak już latem myszy pchały się do domu.

Mój Aleks obudził się tylko na jedzonko, zjadł i dalej śpi, ale widzę, że go boli rączka i nóżki, jak go biorę na ręce lub przytulam do siebie, to wtedy płacze, a jak leży w łóżeczku i nikt go nie dotyka za te biedne łapki to smacznie śpi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #409465 przez chłopek
madeline u mnie dwie myszy chodza jedna ostatnio nam zdechła pod zlewem bo butelka na nia spadła:)
kuny tez buszuja po strychu normalnie zoo

12 lata 5 miesiąc temu #409519 przez Kasiulka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nasza mała wesolutka Zuzia :) miał spać ale chyba nici z tego :D
Jestem umówiona na czwartek do ginekologa, każda sekunda mi się teraz dłuży bo chciałabym wiedzieć na czym stoję. Bardzo się boję tej wizyty.
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409536 przez Madeline
Kasiulka wiem co czujesz, ja mam jutro rano i chyba spać nie będę :( A córeczka jest śliczna :D

12 lata 5 miesiąc temu #409991 przez Joanna
Jesteśmy już po szczepieniu, nie było tak źle, ale mi się oczy zrobiły mokre jak kuli Alcię i zaczęła płakać :( pediatra powiedziała, że szczepienie to największy stres dla rodzica niestety.
jednak jestem dobrej myśli, bo leci czwarta godzina od szczepienia i wszystko w porządku, Ala zjadła normalnie i nie marudzi :kiss: waży 4900g, bardzo wysoko podnosi główkę i pupcię, jest zdrowiutka :)

kasiulka Zuzia słodka :) a jak pięknie się uśmiecha, mi się jeszcze nie udało uchwycić Ali uśmiechu aparatem ;)

12 lata 5 miesiąc temu #410106 przez iwonka_wwa
kasiulka Zu :P zia slodziutko się uśmiecha!
@
My też dziś po szczepieniu, Michas strasznie płakał, ale po wkluciach yszłam z nim do poczekalni i dałam cycą i na szczęście się uspokoil To było o 13 i odpukaćukać do teraz nic mu nie dolega. Pojechał dziś nawet z nami na kolację rocznicowa bo stuknal nam dziś roczek małżeństwa :-D i Michas. Świętował z nami i nawet nie dużo marudzil :)

12 lata 5 miesiąc temu #410117 przez chłopek
my tez dzisiaj mielismy szczepienie o 15 i na szczecie nic Sebusiowi nie bylo ale dalam mu czopek na wszelki wypadek i robiłam okłady, teraz sobie słodko spi. dostał w nóżki i rączkę

12 lata 5 miesiąc temu #410150 przez Koni
Mamusie super że Wam dzidzie tak ładnie szczepienia przeszły :)

U nas znów kolka :(

nataleczka byłaś u lekarza z tymi wrzodami?

12 lata 5 miesiąc temu #410157 przez nataleczka_92
Hej wam kochane. Koni tak byłam. Dostałam opieprz że sama zaczęłam to smarowac maścia ichtiolową. Po pierwsze dlatego że rozwaliło się jeszcze bardziej. A po drugie że miejsce tak blisko piersi smaruje taka "śmierdzaca" maścia. Przepisał mi antybiotyk do smarowania a gdyby się to powiększało lub coś się działo to znów mam przyjść.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #410158 przez chłopek
nataleczka to źle ci poradziłam :( a nie chciałam.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #410169 przez Koni

12 lata 5 miesiąc temu #410170 przez nataleczka_92
Chłopek mi każdy poradził ta maśc bo przecież na wrzody jest. Sama w szoku byłam jak tak powiedział.

12 lata 5 miesiąc temu #410171 przez nataleczka_92

12 lata 5 miesiąc temu #410173 przez Koni

12 lata 5 miesiąc temu #410174 przez nataleczka_92

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka