- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
odnośnie menu Jaśka to było tak.
3,miesiące sok jabłkowy pół na pół z wodą
Jak skończył 3,5 miesiące wprowadziłam jabuszko, potem jabuszko z dodatkami(brzoskwinie, marchewka banan)
Miał tez 4 miesiące jak dostał obiadek pierwszy to marchewka, potem marchewka z ryżem, i zupka jarzynowa, raz dałam ziemniaki ze szpinakiem ale dostał zaparcia i zrezygnowałam.teraz kupiłam sliwki i warzywka z mieskiem ale to po kilka łyżek teraz dostaje bo dopiero wprowadzam.
A na nos obowiązkowo mleko z kleikiem ryzowym i od 22 do ok 6 spi. kolejno mleko i do 10 rano:)
pije juz mleko na 150 wody i przestawił sie sam ze w dzień je co 4 godziny, nawet co 4 i pól.
a odnośnie filmu jak sie uda to dam link na facebook.
śliczne sa wasze dzieciaczki, mi sie ydaje ze dopiero czoraj jas był taki malutki:) lekarze sie bardzo dziwią ze tak szybko nadrobił.
mamy tylko problem z trzymaniem głowki bo nie za bardzo mu wychodzi na brzuszki, ale jeżdzimy na rehabilitację i napewno sie polepszy.
co do wakacji to bylismy w domku nad jeziorem a ze calą familją to mozna powiedziec ze nie miałam dziecka bo wszyscy chceli sie nim zajmować a w szczególności dziadek pra:P
musiałam ich wyzywać zeby mi go nie nosili bo wiadomo ja wrócę do domu i nie dam sobie rady. ale szczescie moje kochane dziecko nie lubi byc za długo na raczkach:PP
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Natalia super że mały tak pięknie je Ja się nie mogę doczekać kiedy Kacperek dostanie pierwszy dorosły posiłek
A my dzisiaj pospacerowalismy nad morzem mały troszkę pospal a wieczornej pojechaliśmy na zakupy bo wcześniej musieliśmy wrócić na cyca do domu
Potem szybka kąpiel i usypianie małego.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Natalia tzn., ze Amelcia chyba niedlugo zacznie soczek jablkowy bo 5 wrzesnia skonczy 3 miesiace ..
zobaczymy co p. doktor powie :)jak pojdziemy na wizyte
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
natalia ale szybciutko zlecialo
koni natalia jak tam karmienie piersia? Wyczytalam, ze jest cos takiego jak kryzys 3 miesiaca, moze dopadl Was wcześniej ze wzgledu na szybki rozwój dzieci i zapptrzebpwanie na inny skład mleka. Wklejam link z info na ten temat. dziecisawazne.pl/kryzys-laktacyjny/
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas noc też piękna choć myślałam że po tym jak Kacper przesłał pół dnia to nie będzie spał w nocy ale się myliłam Usnoł po 22 wstał na cyca o 4:50 zjadł w 30min i do lozeczka w nocy jak go kładę sam zasypia potem wstał o 7:30 zjadł i przysnol do 9:40
iwonka też mi się wydaje że u mnie to jest ten kryzys dlatego staram się Kacperka nie dokarmiac sztucznym mlekiem jak już to moim tylko jedno mnie martwi że u mnie to już troszkę trwa a on dalej domaga się tego jednego dodatkowego posiłku wieczorem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Mój synuś dał mi dziś popalić, jak zasnął o 22 to obudził się ok 2 i potem co godz, co półtorej do rana się budził. Jestem nie wyspana, zmęczona.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakich pampersów używacie??
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja na początku używałam Pampers'a, jedną paczkę miałam z Huggis'a, a teraz od jakiegoś tygodnia używam Biedronkowe Dada i jestem bardzo zadowolona. Gdzieś czytałam, że Dada jest produkowana przez Pampers, tylko, że dla Biedronki. Są dobrej jakości i o wiele tańsze od Pampersów. Jak skończy mi się ta paczka to muszę kupić 3, bo 2 są już przyciasnawe. Niby jest do 6 kg, mój Aleks nie ma tyle a już są ciasne.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Koni śliczne zdjecie i widoki zza Wami
a ja na początku używałam Pampersa, później dostałam 2 z Babydream z Rossmana, które właśnie wykańczam bo są już małe, dostałam też z Happy ale niestety użyłam tylko 2 dla testu a reszte dałam znajomej ;p a teraz kupilam 3 z babedream w rossmanie i nie narzekam na zadne z nich
o dadach tez słyszałam że są dobre
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy możliwość kupienia tylko Pampersa lub Huggisa ewentualnie Tescowe ale słyszałam dużo dobrego o tych Dadach