BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #418628 przez Joanna
U nas Ala szczepiona była serią UVA 11009 w szpitalu, a w przychodni nie napisali ;)
nataleczka)92 ostatnio wspominałam o karuzeli, też masz tą z fisher price z misiami?
mojej Alutce ona się podoba, a mnie to już w ogóle :) szczególnie nocą, jak się włączy projektor :) myślę, że w jakimś stopniu 'usypia' moje dziecko :blink:

Alutka cały czas tak smacznie śpi, że przed chwilą zrobiłam jej zdjęcie :kiss:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #418630 przez Joanna
Moje nowe włoski :) nie jest to jakaś super fryzura, lekki balejaż i pocieniowane włosy, nie lubię kombinować, stawiam bardziej na naturalność :)
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #418634 przez chłopek
joanna Sebuś spi w hustawce juz jakąś godzine
fryzurka fajna

12 lata 7 miesiąc temu #418652 przez Madeline
Dzieciaczki są śliczne, Joanna super fryzurka :)

Koni u mnie ostatnio nawał pokarmu, jeszcze miesiąc i kończę karmić piersią.

O co chodzi z tymi szczepionkami?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #418653 przez chłopek
madeline a czemu konczysz karmic ?\

dziewczyny fajnie było by sie spotkac jak nasze maluszki beda juz wieksze ale pewnie to nie realne :( na listopadówkach 2011 dziewczyny maja zjazd jutro

12 lata 7 miesiąc temu #418697 przez nataleczka_92
Joanna tak też mam ta z misiami:) może mały musi się przyzwyczaić bo od dwóch dni kładę go do lozeczka przecież:) laseczka z Ciebie,a fryzurka fajna:) Chłopek no fajnie byłoby się tak spotkać z maluszkami:)

12 lata 7 miesiąc temu #418723 przez chłopek
ja tez mam karuzele z misiami ;) tylko ze mąz juz z miesiac baterie do niej kupuje

12 lata 7 miesiąc temu #418762 przez rybka19834
Hej mamuski!
My wlasnie z parku wróciliśmy,mati smacznie spał sobie ale narobił w pampersa imusialam wracać:/Koni chyba nasze chłopaki daja nam najbardziej w kość :)

Joanna super mamuska z ciebie;) fajny naturalny kolor.ja do niedawna uwielbialam sie w bardzo jasnym blondxie a teraz jak oglądam zdjecia to nie mogę na siebie patrzeć:/ teraz mam balejaz bronz z blondem i jest ok:)

Nataleczka super ze lepiej u ciebie;) jakby nie było sex zbliża,szczególnie jak dawno nie było :)
Chłopek to dobry pomysl na spotkanie,choć dla mnie to nierealne :( ale 3 mam kciuki za wasze spotkanie w przyszłości;)
Iwonka całe szczęście ze kikut odpadł bo jednak juz trochę czasu minęło.moj maly
Ma lekka ciemieniuche,smaruje codziennie oliwka czekam godz i wyczesuje,mam nadzieje ze minie za niedługo

Ja idę do gina i nie wiem czemu ale mam takiego stresa ze szok.

12 lata 7 miesiąc temu #418789 przez Madeline
Chlopek bo w grudniu wracam do pracy i jak mały skończy 3 miesiące to powoli chce go zacząć odstawiać od cyca i podawać mu mm no a z czasem inne jedzonko. Także jak pójdę do pracy to mam w planach już nie karmić małego.

Mój synuś ma długie i gęste włoski a zaczyna też mu się pojawiać ciemieniuche, bardzo ciężko jest mi ją wyczesywać a jak posmaruję oliwką to mu się te włoski sklejają :(

12 lata 7 miesiąc temu #418803 przez nataleczka_92
Filipek jak na razie ciemnieniuchy niema,oby nas ominęła. Oliwka poszła spać do babci.a mąż jak zwykle już śpi-ma chłop sen;) Mały zasnął po 21,byłam z nim na spacerku i od 15nie spał. W rosmanie promocja na pampersy. Ja kupuje 3- 96szt za 55zł więc się opłaca:)

12 lata 7 miesiąc temu #418825 przez dzidostwo
Joannawyobrazalam sobie Ciebie jako blondynkę ;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

12 lata 7 miesiąc temu #418826 przez Koni
joanna ładną z Ciebie mamusia i ładną fryzurka a Alutka słodko spi ;)

rybka oj tak nasze chłopaki są najlepsze ;)

Mój mały przeszedł dzisiaj samego siebie spał w dzień całe 30 min. a potem jeszcze 15 min. Zawsze mi spał na spacerze i dzisiaj byliśmy 3h a Kacper nie zmrużył oka! Zasnął mi po kąpieli przy cycu więc właśnie się obudził bo prawie nic nie zjadł!

Boli mnie niesamowicie ząb :( już odliczał dni di wylotu do Polski tylko po to żeby iść do dentysty bo niewyrabiam i już mi obojętne czy go wyrwie czy uratuje ale boli tak jak żaden inny aż mnie cała szczęka i buzia boli i paracetamol nie pomaga :(

madeline ja też wracam do pracy w grudniu lub styczniu a chce karmić do 6 miesiąca jak się uda oczywiście ;)

12 lata 7 miesiąc temu #418839 przez Joanna
dzidostwo a czemu wyobrażałaś sobie mnie jako blondynkę? :)
nataleczka_92 ja też kupuje pampersa 3 za 55 zł w rossmannie, ostatnio kupiłam :blink:

dziękuję za miłe słowa :) ale niestety daleko mi do ideału, przydałoby się schudnąć :laugh:
ujęcie aparatem było dobre, więc nie widać mojej brzydoty :silly:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #418842 przez chłopek
dziewczyny dzisiaj postanowilam kupic wózek allegro.pl/graco-quatro-duo-fotelik-grac...32501.html?source=oo
nie jestem stanie nigdzie wyjsc chociazby do sklepu, mąż stwierdził ze to głupi pomysł bo w zimie Ksawcio nie bedzie chcial jezdzic w wózku i tylko kase wydam

12 lata 7 miesiąc temu #418843 przez nataleczka_92
Joanna 96szt 3 kupiłas?bo to te większe paczki. A z czego schudnac musisz,chudzina jesteś:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka