BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 3 miesiąc temu #420579 przez dzidostwo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #420580 przez dzidostwo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #420583 przez chłopek
dzidostwo mam takie same na udach i po bokach, nie mam na brzuchu i tylku

12 lata 3 miesiąc temu #420590 przez dzidostwo
Moje rostępy ni są tak widoczne i czerwone jak na zdjciach, mnie sie zrobiły tak tydzien dwa przed porodem

12 lata 3 miesiąc temu #420611 przez chłopek
moje na nogach sa widoczne ale mam je z pierwszej ciazy tezaz ich troche przybylo

12 lata 3 miesiąc temu #420664 przez Joanna
Cześć dziewczynki :)

udało mi się Was nadrobić, sporo tego było :blink:
u nas noc piękna, Ala zasnęła o 20.00 potem koło 22.00 nakarmiłam ją przez sen i tak spała prawie do 6.00! dostała 150ml mleka i tyle już moje dziecko wypija, szok! rośnie jak na drożdżach, mam dwie siaty ubranek do oddania a sama dziś jej trochę kupiłam, bo zostało nie za dużo, ale już ja jej uzupełnię braki :laugh:

rybka laseczka z Ciebie, że hej! synek słodziak :)
nataleczka_92 oby w końcu ktoś Ci pomógł, bo ile można się męczyć...ja też ostatnio byłam w przychodni, nawet ekg zrobili na poczekaniu ale wszystko wyszło ok, pobrałam magnez z potasem oraz ranigast i odpukać przeszło mi :blink:

idę na obiadek, trzeba też poprasować ;)

12 lata 3 miesiąc temu #420685 przez nataleczka_92
No więc tak o godz 12 poszłam do przychodni i pytam mojej lekarki rodzinnej czy mnie przyjmie to nie dała mi dokończyć i usłyszałam nie. To mówię jej że bardzo źle się czuje i byłam w nocy na pogotowiu a ona do mnie kobieto zobacz ile mam jeszcze ludzi. No to się wkurwiłam i wyszłam.poszłam do pielęgniarek i pytam który lekarz jeszcze jest. No i trafiłam na takiego nowego z warszawy. Pierwszy dzień dziś był. Lat około 25 bardzo miły i mądry. Przyjął mnie od razu bez kolejki. Wypytal mnie o wszystko i wybadał. Dostałam skierowanie do poradni gastrologicznej,ale lekarz ma urlop i dopiero w przyszła środę mam zadzwonić. I muszę zrobić badania krwi i moczu. Dostałam na razie leki i mam brać w ostateczności jakby bolało. Podejrzenie to wrzody żołądka.

12 lata 3 miesiąc temu #420742 przez Kasiulka
dzidostwo mi rozstępy też się pod koniec zrobiły, po porodzie doszły jeszcze nowe... brzuszek płąski masz! super wyglądasz, a takie drobne rozstępy jak masz to zbledną! nie ma problemu kochana. ja to mam głębokie wstrętne na brzuchu że widać strasznie i nawet jak zbledną będą widoczne :( wyczytałam w internecie że warto używać na rozstępy taką maść co ludzie używają na blizny. kupiłam dziś i zaczynam stosować. jak co śda to Wam napiszę :)

nataleczka_92 na szczęście Cię ktoś potraktował jak człowieka! mam nadzieję że okaże się że to nie są wrzody.

12 lata 3 miesiąc temu #420780 przez nataleczka_92
Kasiulka oby to nie były wrzody:( na razie nadal strasznie bardzo cierpię. Leki nie pomagają:(

12 lata 3 miesiąc temu #420787 przez KAMI
Witajcie mamuśki :)
kiedyś z Wami troszkę pisałam ale w końcu mój Maksiu wyszedł w maju więc z majówkami piszę :)
Mam ogromną prośbę o kliknięcie " lubię to" przy naszym filmiku. Maksio będzie wdzięczny.
Buziaczki :)

www.facebook.com/photo.php?v=35238635150...40878&type=2&theater

12 lata 3 miesiąc temu #420855 przez Koni
dzidostwo nie dość że zgrabniutka to do mnie jeszcze prawie nie masz rozstępów ;) Muszę zrobić sobie zdjęcie i też wstawić to może Kasiulka przestanie się tak martwić bo przynajmniej jest zgrabniutka a ja znów 1,5 roku będę walczyć żeby schudnąć te 12kg!

nataleczka_92 eh Ci lekarze :angry: Dobrze że w końcu Cię ktoś przebadał :S

Moje dziecko dzisiaj prawie cały dzień nie spało! Padło po długim usypianiu po 18 i dalej śpi ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #420867 przez Joanna
wspólne zdjęcie z moją Ślicznotką :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #420881 przez Koni
Joanna ślicznie a Alunia ma piękną sukieneczkę :P

12 lata 3 miesiąc temu #420896 przez iwonka_wwa
Udało mi się trochę nadrobić :)

Koni ja też mam jeszcze 9kg do zrzucenia i waga ani drgnie. Staram się strasznie nie objadać, ale mam taki apetyt, że mogłabym zjadać dwa obiady na raz :/

Dziewczynki naprawdę super wyglądacie,a Wasze maleństwa to taaaakie słodziaki. Wogóle to super wiedzieć jak wyglądacie w końcu :)

nataleczka co za głupia lekarz! Na szczęście też już się spotkałam z tym, że często mlodzi lekarze są jeszcze na tyle ludzccy i potrafią zrozumieć człowieka.

U nas Michałek coraz lepiej..w nocy potrafi pospać do 4-5, w łózeczku usypia często sam, nawet jeśli po odłożeniu się obudzi i nawet w dzień potwafi posapać z 1-1,5h na raz.
A dziś byliśmy pierwszy raz na rehabilitacji stópek - Michaś był baardzo grzeczny i nie płakał. Mam tylko nadzieję, że to pomoże.

A poniżej ja z Michasiem (zrobione ze 2 tygodnie temu, a teraz już ledwo mieści się w rozmiar 68 i w gondolkę - za miesiąc pewnie trzeba będzie wyciągnąc spacerówkę :/)

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #420897 przez iwonka_wwa
btw...byłam ajkoś w zeszłym tygodniu w przychodni i jakaś babka ochrzaniła mnie, że nie można trzymać dzieci tak jak trzymam na tym zdjęciu, bo szkodzi na bioderka, bo to tak jakby siedział :/ Czemu mnie nikt nie poinformował o tym w szpitalu tylko kazali mi tak trzymać do odbicia? Więc myslałam, że tak można. :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka