BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #420349 przez rybka19834
hej dziewczyny!
u mnie bez zmian,maly dokucza jak nie wiem.tez zauwazylam ze pcha raczki do buzi i ssie ale nie sadze ze to zabki mu ida...
sister anna dam znac napewno jak z ta moja spiralka;)ale to dopiero 18 wrzesnia
kasiulkasuper mamuska z ciebie,ja tam nie widze zebys miala jakies powody do kompleksow;)a malutka super!!!wspolczuje ci tych poporodowych nieprzyjemnosci,ale jeszcze troche i bedzie dobrze;)a figura sie nie przejmuj,ja z moim pierwszym dzieckiem wazylam 100kg ale pozniej sie zawzielam i schudlam do 65kg,ale to trzeba czasu na wszystko;)
joanna ja tez poronilam ale po 2 cyklu zaszlam w ciaze;)
chlopek slodziak z twojego ksawcia!fajnie ze jest takie miejsce dla dzieci gdzie mozna chodzic szczegolnie jak na zewnatrz zimno
natalia my mamy chrzciny 20 pazdziernika
koni mam idnetyko jak ty z moim synkiem he he i wspolczuje ci kochana
nataleczka moj tez ostatnio mialam wrazenie ze sie dusi,bo zaczal przelykac sline i tak jak by mu zabraklo,strasznie sie wystraszylam...ale przeszlo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #420350 przez rybka19834
a oto my z dziejszego spacerku;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #420352 przez Koni
rybka piękna z Ciebie mamusia a Mati to słodziak :)
Hehe my to mamy się z tymi naszymi robaczkami :P

Kasiulka obie jesteście piękne! Wiem że łatwo mówić ale i tak masz lepiej bo brzuch można zasłonić a kilogramów się nie da :( swoją drogą ja od pępka w dol mam brzuch potargany na całej szerokości :(

chłopek Ksawcio to już kawaler ;)

W ogóle to miło Was w końcu zobaczyć :D

nataleczka mój Kacper też tak robi :( wtedy tak cmoka jakby mu tam ślina utknęła i nie mógł przełknąć i się krztusił to jest straszne już wiele razy mówiłam o tym lekarzom a a ostatnio to mnie nawet wyśmiał mówiąc że nie słyszał żeby ktoś się własną ślina udławił debil :ohmy:

Natalia^^ w tyle czasu chcesz schudnąć 10kg? Nie za szybko? A dużo Ci zostało po ciąży?
Biedny Jasiu mam nadzieje że już mu lepiej!

12 lata 7 miesiąc temu #420353 przez nataleczka_92
Rybka no super wyglądasz:) naprawdę śliczna mamę mają Ci Twoi chłopcy:) Koni to naprawdę debil ten lekarz jak tak mówi. U mnie zdarzyło się to pierwszy raz,więc byłam w szoku. Mąż zwalał winę na mnie że to może ja mu coś zrobiłam,np jak po kąpieli dawałam witaminę to może mu ta ampułka wpadła-no debil konkretny. Jakbym jakaś głupia była. A ja z rana będę próbować znów zapisać się do lekarza. Znów mnie ten ucisk męczy. Spać nie mogę bo tak boli

12 lata 7 miesiąc temu #420359 przez Koni
Witam mamusie ;)

My dopiero mamy pierwsza pobudke a jest po 5 :lol:
Chyba znalazłam przyczynę dlaczego Kacperek się budził w łóżeczku! Otóż przestawilam mu karuzele nad głowę bo wcześniej miał na środku łóżeczka. Jak go dzisiaj wkladalam uspanego i otworzył oczka to patrzył na nią przerażony więc ją ściągnełam i spał do 5! Jeżeli jutro też tak będzie to znaczy że jej się bal ;)

nataleczka no to twój mąż też jest miły :( Ja mam zamiar z tym pójść do lekarza w Polsce bo tutaj idioci mi zawsze mówią że wszystko jest ok a stwierdzają to po tym że mały ma apetyt :angry:

12 lata 7 miesiąc temu #420361 przez nataleczka_92
Hej wam. O godz 4 przyszłam na nocna pomoc lekarską,czekałam pół godz . Przyszedł oburzony lekarz i mówi do pielęgniarki że nie dała mu się ogolic! I pyta co mi jest-to mu mówię a on że i tak mi nie pomoże i dał mi skierowanie na SOR. To mu powiedziałam czy według niego to jest pomoc i wyszłam. Przyszłam tu,zrobili ekg,zbadali i czekam na wyniki krwi około dwóch godzin...bym wiedziała to bym wcale tu nie przyszła ale już nie mogłam wytrzymać. Pewnie jak będę wracać to wstąpie do ośrodka do lekarza od razu jak tu mi nic nie pomogli nawet

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #420409 przez chłopek
hej
nataleczka lekarz debil, naprawde ci wspólczuje bo tak samo miałam, a lekarka mi nospe przepisywałą ze to kregosłup i jeszcze myslala ze mam zawał.
najlepiej to usg zrobic
trzymaj sie
a mój mąz tez jak cos sie Sebusiowi dzieje np. płacze to mówi ze ja mu cos napewno zrobiłam, Ksawciowi tak samo, albo jak nie dopilnuje czasem Ksawcia bo sie wywróci to tez moja wina

ja jeszcze musze z 4 kg zrzucic bo mi 2 kg zostało do wagi przed ciazy

12 lata 7 miesiąc temu #420440 przez Kasiulka
chłopek Ksawcio jaki zadowolony :) śliczny chłopiec. fajnie że macie takie miejsce do zabaw :) szkoda że Zuzia jeszcze taka malutka, chętnie bym ją zabrała do takiej bawialni :D

nataleczka koni Ci lekarze to śmiech na sali! jak to nie można się zadławić śliną! ja sama ile razy jakchcę coś za szybko powiedzieć to się zadławię, to co dopiero taki bobas :angry: jak dziś trudno o dobrego pediatrę!

rybka wyglądacie super! masz piękne włosy!

nataleczka jak się czujesz? informuj nas!

dziś rozpoczynamy szukanie przychodni w Bydgoszczy:)oby jakiś normalny lekarz się znalazł :)

12 lata 7 miesiąc temu #420472 przez nataleczka_92
Wróciłam przed 8 z tego SOR-u. Zrobili mi tam te ekg,pobrali krew, zbadali . Napewno nie jest to serce a co więcej to muszę iść do swojego lekarza. Dzwoniłam o 9 to już nie było nr!!! I pójdę po południu w ciemno mam nadzieję że mnie przyjmie bo dłużej nie wytrzymam. Mówię wam dziewczyny,jeszcze nigdy mnie tak nie bolało. Żadnej pozycji nie mogłam przybrać. Dobrze że mąż dziś w domu to chociaż troszkę mi pomoże. I posiedzi z dzieciakami żebym załatwiła tego lekarza. A co do tego dupka to złożę skargę w szpitalu. Bez przesady żeby ludzi tak traktować. Prędzej człowiek by umarł niż pomógł. Pozatym pamiętam jak na samym początku ciąży miałam usg i miałam strasznie dużo piasku. Niewiem czy to się coś ma do tych boli. Może jakieś wrzody mi się porobiły czy co:(

12 lata 7 miesiąc temu #420487 przez Madeline
Nataleczka masakra z tymi lekarzami, ja pracuję w szpitalu ale też się ich wstydzę :( Mnie podobnie potraktowali jak jechałam z mężem w nocy (jak jeszcze byłam w ciąży) na SOR, bo podejrzewałam, że ma zapalenie wyrostka, bo tak się zginał z bólu do tego miał temp. No i pojechaliśmy, zrobili badania itp, lekarz w ogóle się nie pojawił tylko był sam ratownik. Okazało się, że to nie wyrostek tylko coś tam innego (już nie pamiętam :) ) a tan ratownik do nas z ryjem, że mu głowę zawracamy i że po co my tu przyjechaliśmy, itp. No to ja też na niego, że nam widocznie w domu się nudziło i że nie mogliśmy spać i zachciało nam się nocnej wycieczki do szpitala. On zrobił duże oczy, ja się odwróciłam i poszłam, nawet dziękuję ani do widzenia nie powiedziałam. Gnoje jedne. Ale uwierzcie mi gdybym była w fartuchu (tak jak pracuję, bo mam strój jak pielęgniarka) i podeszłabym z mężem to zupełnie inaczej nas by potraktowali !!!

Kasiulka śliczna mamuśka z Ciebie a Ty narzekasz :P Nie widzę zupełnie powodu do narzekań :*

Rybka Ślicznie wyglądacie i masz piękne włosy, ja też miałam długie, ale ścięłam :)

12 lata 7 miesiąc temu #420563 przez dzidostwo
Hejka, trochę Was nadrobiłam, widzę, że rozmawialiście i rozstępach, ja mam ich mase.. może pokażę wam, (ale cóż, wiedziałam starając się o dzidzie, że nie będę miałą takiego samego ciała, jak z przed ciązy) więc w sumie tak bardzo nie narzekam, choć nie urywam, że mi przeszkadzają :(

Służba zdrowia, już taka jest, niestety :( ale nie tylko za granicą, bo tu jest taka sama, lekarz lekarzowi nie jest równy są lekarze z powołąnia, że tak powiem i lekarze dla kasy..
WIm to z własnego doświadczenia.. Oni myślą, że dla jaj się tam do nich idzie :)
A najlepsze są pytania Co Ci Jest, jakbyśmy sami byli lekarzami , tobyśmy sobie sami poradzili.. Idioci !!!

Amelcia bez zmian zasypia po 21 wstaje kolo 4, 5 rano i budzi sie 8,9 a potem juz tylko drzemki :) Chociaż dziś pobiłyśmy rekord i spałysmy do prawie do 11 :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

12 lata 7 miesiąc temu #420574 przez dzidostwo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #420576 przez dzidostwo

Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #420577 przez dzidostwo

Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #420578 przez dzidostwo

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka