BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 3 miesiąc temu #421247 przez chłopek
moj ostatnio sie slini i tez rece do buzi wkłada ale ząbków nie widac, ostatnio tylko szczęką mi sciska sutka jak je, co za ból

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #421308 przez nataleczka_92
Kurcze kochane zastanawiam się jak to jest... Bo małego wogóle już piersią nie karmie. Powyżej tyg będzie już. Po pierwsze piersi nie chce a po drugie biorę te leki. No i cycki flaki mimo że czasem coś tam napływa. No i zastanawiam się kiedy to mogłabym dostać okresu w takim przypadku???

12 lata 3 miesiąc temu #421327 przez chłopek
oj ja ci nie pomogę, ale dziewczyny na lipcówkach nie karmią cycem i juz dostały okres ich podpytaj

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #421349 przez Koni
iwonka_wwa śliczna z Ciebie mamusia i niuniu też boski a 9kg w ogóle nie widać ja byłam szczupła ale nie jakoś nie wiadomo jak a teraz jestem gruba :(

nataleczka_92 ja też nie pomogę bo okresu nie mam :) A co do bólu to dobrze że leki skutkują :side: a ty czasami nie masz refluksu skoro ból jest po jedzeniu?

Tym które napisały swoje dane wysłałam zaproszenia na FB :D

Madeline prosiłabym o dodanie mnie do grupy ;)

12 lata 3 miesiąc temu #421369 przez nataleczka_92
Koni nie mam już pojęcia co to. Może i refluks. Kochane podajecie swoim maluchom gryzaki?bo ja myślę że jutro kupię jakiś najmniejszy i dam małemu. Bo mój spryciarz potrafi włożyć sobie pieluche do buzi i ssac:) a wogóle jest tak silny że jak położę go na brzuch to od razu przekreca się na plecy.:) i tak cały czas.

12 lata 3 miesiąc temu #421375 przez Joanna
koni do mnie na fb sie nie odezwalas ;)

u nas wszystko w porzadku po wizycie u lekarza, tak jak myslelismy z mezem Alutka ma tradzik niemowlecy i lekka wysypke na czole i z boku glowki od kremu ziajka ktory stosujemy od kilku dni :blink: takze odstawiamy i wracamy do bambino :blink: stosujemy tez masc ziajki, ale do pupki i jest ok, zadnego ucvulenia nie ma, ciekawe...moze buzka jest bardziej wrazliwa.
Zrobilismy tez dlugi spacerek, bo pogoda swietna byla dzisiaj :) Ala usnela, a ja mykam pod prysznic i trzeba spedzic wieczor z mezem :silly:

dobrej nocki mamusie

12 lata 3 miesiąc temu #421400 przez Koni
Joanna nie znalazłam twoich danych :( Napisz to Cię dodam ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #421420 przez chłopek
koni masz śliczne imię :) mója córeczk tak będzie mieć na imię o ile ja bede miałąa:)
Joanna to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

12 lata 3 miesiąc temu #421452 przez Koni
chlopek dziękuje a Joanna już mnie znalazła ;)

12 lata 3 miesiąc temu #421454 przez Madeline
Koni ależ proszę bardzo :)

Nataleczka co do okresu to też Ci nie pomogę, bo ja dostałam 8 dniowy, 26 sierpnia, ale to przed tabletki.

12 lata 3 miesiąc temu #421461 przez basia89
nataleczka_92 napisał:

Kurcze kochane zastanawiam się jak to jest... Bo małego wogóle już piersią nie karmie. Powyżej tyg będzie już. Po pierwsze piersi nie chce a po drugie biorę te leki. No i cycki flaki mimo że czasem coś tam napływa. No i zastanawiam się kiedy to mogłabym dostać okresu w takim przypadku???

ja przestałam karmić synka jak skończył 3 miesiące i jakoś po 2 miesiącach dostałam okres. więc daj sobie czas :)

12 lata 3 miesiąc temu #421483 przez rybka19834
hej kobietki;)
moje dane to:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wyslalam zaproszenie do madeline,joanny i do chlopka bo znalazlam w znajomych joanny do reszty z was nie moge bo macie polskie znaki w nazwiskach a ja w mojej klawiaturze nie mam wiec jak cos to wy mnie dodajcie;)

12 lata 3 miesiąc temu #421485 przez rybka19834
u mnie jest tragedia,maly placze calymi dniami...dzis bylam u lekarza na szczepieniu i powiedzialam jej ze to niemozliwe zeby on plakal calymi dniami a ona mi na to ze to norma ze skoro spi w nocy to jest ok i po raz czwarty mam zmienione mleko,specjalne na kolki i dla dzieci ktore nie toleruja mleka krowiego,kosztuje 30$ za mala puszke-masakra ale jesli bedzie ok to trudno bede kupowac...poza tym po szczepeiniu masakra plakal caly wieczor mi dalam mu syrop i usnal szkrab maly..
nataleczkajak czytam co piszesz co sie dzieje w sluzbie zdrowia w pl to az mi nerw rusza jak oni moga tak traktowac ludzi!!!
madeline myslisz ze to zabki????hmmmm nie za wczesnie troche???jestem w szoku
iwonkasuper mamuska jestes i michas duzy chlopczyk;)
dziewczyny zmykam jutro wiecej napisze bo u mnie juz 23:25 padam z nog lece spac...papa

12 lata 3 miesiąc temu #421498 przez Kasiulka
Konikoniecznie się pokaż!

Joanna wyglądasz ślicznie ( i jesteś bardzo podobna do mojej przyjaciółki!) a Zuzia ma bardzo podobną sukienkę do tej którą ma Alunia :) jaka ona już duża!

iwonka wyglądacie super! a Michaś to widzę taki duży jak moja Zuzia - też ledwo mieści się w 68 :D

Madeline z tym fejsem to świetny pomysł!

12 lata 3 miesiąc temu #421544 przez chłopek
hej u nas noc spokojna jak zawsze, rybka wiem co przechodzisz moja siostrzenica cały dzien plakala w nocy spała,teraz juz bedzie miec 2 lata,ale w 4 miesiacu byl spokoj juz tak nie płakała, ale ciezko ja uspac w dzien

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka