- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam chwile to pisze odrazu.musze wam powiedzieć ze ogladnelam was na fc i wszystkie macie takie mlodziutkie buzki ze szok,ja juz 30stka za rok:( fajnie wogole was zobaczyć wasze rodzinki...no jakby nie było to znamy sie juz prawie rok hehe...a co u mnie?????u mnie bez zmian,nawet teraz pisze to na jednym ręku mati a w drugiej ręce tel:/ jakoś ostatnio nic mi sie nie chce,chrzciny za niedługo,a mi sie nawet nie chce sukienki szukać ani nic załatwiać:/ teraz żebym miała robic to tylko dla najbliższej rodziny a tak wyszło mi 39 osób ale jakoś to będzie....w sobotę trochę odpoczne bo ma
Baby shower u koleżanki a pozniej parapetowa u mojej siostry więc wiosnę moich chłopaków do mamy na cały weekend:) a ja wlasnie oglądam moje wesele hehe i nie mogę uwierzyć ile sie zmieniło przez ten czas,jak ludzie sie starzeją i wogole,w sumie 8 lat minęło jakby nie było to kawałek czasu...moj syn stwierdził ze byłam brzydka a tata ladny hehe lobuziak..
Joannatak ja daje cały czas mu enfamil tylko rożne odmiany teraz np enfamil nutramigen...dopiero po 48godz będzie widać czy jest lepiej czy nie...
Nie przejmujcie sie waga ja to teraz tak chudne ze wlasnie chciałaby
Przytyc bo mi zaraz z buzi leci i zle wyglądam ...ja rozstepow nie mam i nie uzywalam żadnych kremów...
Natalia tez ostatnio chciałam wstawić i ukryć zdjecie ale sie nie udało hehe
Ja lecę do sklepu bo moj Dawidek jutro do szkoły i musze mu kupić cos do jedzenia;)
Papa;)
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziekuję Wam za komplementy
Strasznie wam współczuje tych rozstępów. Mnie co prawda omineły, ale mam celulit i też nie mogę się pozbyć
U nas Michałak zamienił się w aniołka. Jeździmy od poniedziałku na 8:00 rano na rehabilitacje pociągiem i w pociągu nie spi, nie płącze tylko patrzy się cały czas na mamusię I jje już od kilku dni co 3h. Mam nadzieję, że to nie tylko przejściowa sytuacja. Dziś nawet w ciągu dnia spał 3h, bo tak to łapał tylko 15-30min drzemki. I jest już taki cudowny jak się śmieje i guga...tylko bym go tulila i całowała
Wczoraj byliśmy się zwarzyć i Michałek waży 6600, więc chyba zakończył się ten okres szybkiego przybieania na wadze, bo 14.08 ważył 6kg. I trafiliśmy na super pediatrę..odpowiadała na wszystkie moje wątpliwości i do tego tłumaczyła dlaczego tak a nie inaczej. W końcu ktoś godny zaufania
Rybka a robisz coś specjalnego że tak chudniesz? Mi właśnie z buzi nie chce zejść i przez to jak taki pulpet wyglądam i się źle czuje :/
A teraz mykam spać, kolorowych senków Wam życzę :*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Jak ja Wam zazdroszczę tego chudniecia! chlopek ja bym chciała 63kg ważyć! No ale ty niziutka jesteś Ja mam 168cm.
rybka mam nadzieję że ten nutramingen pomoże bo pomoc jest dobry na jelitka
Mój mały jest marudny od 3 dni wpycha ręce do buzki jak opętany i slini się niesamowicie! Macam, macam ale nic mu w buźce nie wymacalam
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieje ze Wasze rozstepiki sie zstapia i zbledna szybciutko, za takie skarby jak mamy przy sobie to widac kazda z nas jakas cene musiala zaplacic.
Alunia cos niespokojna ostatnio, duzo placze i w ogole jakas marudna. Poranki sa fajne bo sie usmiecha i gadulka jej sie wlacza ale popoludnia malo fajne...mam nadzieje ze to przejsciowe chwilowe.
Milej nocki Mamusie, czas do lozeczka.
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koni dzis rozmawiałam z dziewczyna która dawała te mleko co ja dla swojego dziecka bo tez tak płakał i mówi ze po 2 tyg jakby inne dziecko..zreszta ja juz dzis zauważyłam ze jest lepiej oby pomogło :/
Dziewczyny co do ciemieniuchy to moj Mateuszek ma i nawet trochę na czole i barwach a raczej taka sucha skórę.kak byłam u lekarza to dała mi specjalna maści i jest super,dzis jak sie dosiadlam to tyle platow mu z głowy zeszło ze szok a wcześniej smarowalam oliwka to cieżko schodzila:/
Ok uciekam no i mnie juz koło 11 w nocy :/ do juterka papa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
u nas nocka jak każda choć z takim wyjątkiem ze Amelka usnęła po 17, i spała do godziny 4 z tym, że flaszke jej na śpiocha dałam i wstałyśmy całkiem niedawno a teraz leżymy i gadamy Miłego Dnia
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
nataleczka powodzenia!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Martwię się bo synus ulewa od kilku dni po moim mleku prawie wszystko co zje a po m nic. Pomóżcie