BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 2 miesiąc temu #439675 przez chłopek
joanna ja mam podobny termometr bo kupowałam na allegro 2 lata temu, a powiedz mi jakie te bluzy bo mi kolezanka miała zostawic

madeline ja mam jeszcze macierzynski ale jak pójde na wychowawczy to 400zl, mąz dostaje 2500 ale jeszcze mamy kredyt i rachunki i za co żyć, jak jeszcze teraz pracodawca nie wypłącił

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #439708 przez Joanna
chłopek
dokładnie o te bluzy chodzi :)

www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-50E193DB-D2....xsl/index_30327.htm

madelineechh, szkoda gadać...teraz dużo dają znajomości, gdyby nie moja babcia, to mój mąż zarabiałby nędzne grosze, bo ma mgr a pracodawcy szukają po najmniejszej lini oporu, z jak najniższym wykształceniem żeby też płacić jak najmniej :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #439710 przez Joanna
Wasze dzieciaczku też dzisiaj dużo śpią? bo moja Ala cała noc spała, na spacerze teraz znowu od godziny śpi... :blink:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #439748 przez chłopek
mój spi właśnie

joanna a grube są te bluzy?

12 lata 2 miesiąc temu #439769 przez Joanna
chłopek powiem tak...są średniej grubości, na pewno nie są tak grube jak typowa kurtka, ale na jesień myślę, że się sprawdzą, tyle że dziecko trzeba ubrać na cebulkę :) poza tym jak na 28 zł są fajne :)

12 lata 2 miesiąc temu #439808 przez Natalia^^
Strsznie Madeline ci wspolczuje. Ja co prawda nie mogę narzekać na pieniądze bo ich nam nie brakuje, choć wiadomo w miare jedenia apetyt rosnie. Ale czasem wolałabym miec mniej pieniązków a nie martwic sie imprezowaniem i piciem mojego łukasza. od 15 wrzesnia był pijany 5 razy..:( wtym wczoraj. chciałabym zeby sie opamiętał...

12 lata 2 miesiąc temu #439826 przez nataleczka_92
My już po spacerku. Biorę się zaraz za obiad bo mąż wróci z pracy. Joanna też dziś kupiłam w biedronce te dywaniki:) kupiłam dwa. Jeden do przedpokoju i drugi do łazienki;-) a bluza bardzo fajna. Ja kupiłam małemu w 5,10,15 taka z uszkami błękitną była wyprzedaż to za 40zł. A co do kasy. To u nas jak wszędzie ciągle mało. Mimo tego że mąż ciągle dopala z jednej pracy do drugiej:-( ale co się dziwić za same mieszkanie płacimy tysiąc zł plus opłaty, a do tego raty itd:(

12 lata 2 miesiąc temu #439830 przez Madeline
Ja mam macierzynski do 17 listopada. Ja zarabiam koło 1100 i mąż teraz dostawal ponad dwa to się żyło super, bo kredytu płacimy niecałe 500 to i nawet szło odłożyć, a teraz? Nie mam pojęcia co zrobimy :-(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #439834 przez chłopek
madeline ja mam macierzynski 1300 zl i mąż ma 2500 i nie zawsze tyle ma bylo dobrze a teraz wychowawczy 400zl i nie wiem jak z meza praca bo nadal zaleglej wypłaty nie ma, a na kredyt idzie 700zl dobrze ze za wynajem nie płacimy

12 lata 2 miesiąc temu #440024 przez nataleczka_92
Ale Filipek płakał mi wieczorem. Nawet go wykąpać nie mogłam. Założyłam mu tylko pampersa i nosiłam i tuliłam go. Nie spał od 15. Niewiem czy to od tego czy to ząbki. Ale strasznie szkoda mi go było

12 lata 2 miesiąc temu #440043 przez Joanna
nataleczka_92 u nas też był niedawno tak wieczór, że ledwo wykąpałam Alicję, bo wpadła w taką histerię, że nawet jeść nie chciała, szybko położyłam ją do łóżeczka i od razu zasnęła...więc to było zapewne ze zmęczenia. U Was pewnie podobnie, a ząbki swoją drogą...

12 lata 2 miesiąc temu #440068 przez chłopek
ale u nas wieje i pada, moje chłopaki leża na łóżku ogladaja bajke i trzymaja sie za rece :)

12 lata 2 miesiąc temu #440098 przez Natalia^^
Odnośnie pieniędzy, Łukasz wczoraj zgubił 1300 zł własnie sie pochwalił.
A wczoraj własnie miałam przykrą rozmowę o wydawaniu pieniędzy, mowił ze mam kupować wszystko najtańsze, proszki ogólnie całą chemię. a potem u znajomych sie napił z kolegą.

Kara?? za pogądy picie czy moze za idiotyzm?? bo kto trzyma takie pieniądze w kieszeni...

Wyjde z siebie i stanę obok... :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #440145 przez nataleczka_92
Witam mamusie. Ja dziś z rana byłam na badaniach krwi i moczu. No i po południu miałam iść do tego gastrologa. A się wkurzyłam bo pielęgniarka powiedziała że jest na urlopie i dopiero 17 przyjmuje! Kurcze niewiem czy czekać czy iść gdzieś prywatnie. Strasznie się boję że znów mnie ten ból złapie i nie będę mogła sobie pomoc:-(

12 lata 2 miesiąc temu #440195 przez Madeline
Hej kochane. Mój skarbus pobił dziś rekord spał od 22 do 5:30 :D szok :p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka