BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #470876 przez chłopek
koni a bo twój ma uczulenie, moj juz mleka krowiego próbował :) Ksawcio mu dał swoje mleko zjesc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470901 przez asia886
koni ale ten samochodzik w 6 miesiącu jest do bujania ma takie po obu stronach bujaki jak koń na biegunach a później to się zdejmuje i jest samochodzik do odbychania później jest jako pchacz i jako rowerek spacerówka mi się wydaje że fajne zamiast chodzika co? ale wiecie co my tez przecież byliśmy wychowane na chodzikach i było dobrze a któraś kupuje chodzik bo ja się zastanawiam bo przecież nie będę cały dzień tam kładła lenki tylko troszkę jak wy myślicie co?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470907 przez asia886

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #470912 przez asia886
u nas noc była bardzo udana:-) Lenka od miesiąca przesypia całą noc a czasem obudzi sie na picie wody czy herbatki:-) a dzisiaj obudziła się o 6 i gaworzyła sobie bardzo głośno przez 30 minut :-) więc mamę i tatę przywitała bardzo ładnie przed wyjciem do pracy

12 lata 1 miesiąc temu #470914 przez asia886
chłopek a masz zamiar wprowadzać mleko krowie? jak sebuś zareagował na inne mleko? ja mieszkam na wsi i też mam swoje mleko bo mamy krowy i tak się zastanawiam od kiedy można podać jej krowie mleko wiadomo że rozcieńczyć by było słabsze

12 lata 1 miesiąc temu #470915 przez nataleczka_92
Hej mamusie u nas pierwsza nocka w domu oki. maz dostal zwolnienie na dwa tygodnie. i jestem bardzo mile zaskoczona bo nic. Nie pozwala mi robic a sakm wszystkim sie zajmuje. oczywiscie nie leze caly czas ale gdy chce cos zrobic to mnie cofa. i w sumie dobrze bo wczoraj sie nachodzilam i strasznie mnie brzuch bolal.

jestem na tej diecie i wczoraj moj K zrobil malemu biszkopty w herbacie blenderem. smakowalo mu chyba jak nic jescze tak do tej pory. zjadl cale pol swojej miseczki. a dzis robimu krupnik na obiadek(oczywiscie ze wzgledu na mnie ale lubimy) no i pozniej malemu troszke zmiksuje z mieskiem

chloepk hmm,a wydawalo mi sie ze Ty sie trzymasz zasad zywienia tzn zawsze jako jedyna pisalas ze karmisz piersia i nic nie podasz do szostego miesiaca a tu prosze... choc co do mleka krowiego to uwazam ze przesada dla takiego dzieciatka. moja Olliwia przestala pic mleko junior jak skonczyla dwa lata

12 lata 1 miesiąc temu #470919 przez blue01
hejka:),wydaje mi sie,ze to ja pisalam,ze do szostego miesiaca tylko piers,ale moze sie myle :) Nataleczka,swietnie,ze znow w domku,szybko dojdziesz do siebie,Asia sukienka cudna,ja niestety przez moje balony w nic sie nie mieszcze :laugh: ,Koni,obiecuje czesciej zagladac,a zdjecie jeszcze sobie poczeka :P

12 lata 1 miesiąc temu #470921 przez asia886
właśnie ta sukienkę chcę sprzedać

12 lata 1 miesiąc temu #470922 przez blue01
jesli chodzi o mleko krowie wydaje mi sie,ze lepiej podac gdy malec skonczy mimimum rok

12 lata 1 miesiąc temu #470925 przez asia886
blue a co kupujesz małej zamiast bujaczka ? co dalej w 6 miesiącu? a co myślisz o chodziku albo o tym bujaku pchaczu i samochodziku do jeżdzenia co wstawiłam wcześniej

12 lata 1 miesiąc temu #470927 przez nataleczka_92
Asia ten bujak samochod fajny.ale dla dziecka co juz samodzielnie siedzi. Ja dla Oliwii mialam chodzik ale ona wogole nie raczkowala i to dlatego. A teraz zobaczymy. Dziwi mnie to ze dla melej jest juz lezak za maly skoro ona skonczyla dopiero 5miesiecy :S

12 lata 1 miesiąc temu #470930 przez blue01
Asia jezdzik jest ladny,ale ile ci posluzy?niestety,ja jestem z tych nielicznych,ktorzy nie sa za takimi akcesoriami,ja swoje dzieci wychowalam bez tych zabawek i jesli chodzi o Natalke,tez trzymam sie tego,lezaczka nie posiadam,jak juz to siedzi sobie w foteliku,niepowiem,te wszystkie rzeczy sa wspaniale ale ja ich nie uzywam,nie mam takiej potrzeby :) nie mysl,ze ja dziwak ;)

12 lata 1 miesiąc temu #471001 przez chłopek
nataleczka mialam zamiar trzymac sie tego ze tylko cyc ale musze dokarmiac sebka wiec dlatego wprowadzam wczesniej
asia ja ksawciowi dalam po roku mleko krowie później okazało sie ze ma cos z jelitami i byl bebilon ostatni nie chce mi go jesc wiec mlleko krowie daje
ja mam chodzik i ksawcio w nim siedzial noe mowie ze caly czas smigal w nim po calym domu

12 lata 1 miesiąc temu #471004 przez chłopek
nataleczka mój tez wogóle nie raczkował

12 lata 1 miesiąc temu #471112 przez Madeline
Hej kochane.

Po krotce moja praca jest pod znakiem zapytania, resztę opowiem wieczorem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka