BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #484013 przez chłopek
joanna mnie mąz zapisał ja juz dawno bym miałą prawko tylko mój były chłopak stwierdzil ze po co mi to no i nie poszłąm na egzaminy, teraz tylkol wykupywałam jazdy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #484019 przez Natalia^^
Nataleczka, macie nocną aptekę?? leć po tantum verde w spray i fenistil w kroplach. Moze pomoże a napewno nie zaszkodzi. Mój jaś waży jakieś 9.5 kg i kazał mu psikać 2 3 psiki 3 razy dziennie i fenistis 8 kropli

12 lata 1 miesiąc temu #484028 przez nataleczka_92
Joanna moj Filipek wogole wody nie chce pic. A odkad zaczal pic soczki to nawet z herbatka jest ciezko. Oliwka tez pila soczki i ma piekne bielusienkie zabki mimo ze nie zawsze chce myc ale gonie ja;) maly. Juz nie spi...jezu jak mi go szkoda,normalnie plakac mi sie chce jak na niego patrze. A jutro zobacze rano i jak cos to napewno go zapisze,tylko niewiem czy sie nie wybierzemy prywatnie...

12 lata 1 miesiąc temu #484032 przez nataleczka_92
Natalia mamy nocna apteke a od czego te leki??? To powiem zaraz mezowi niech jedzie

12 lata 1 miesiąc temu #484040 przez chłopek
nataleczka a dostał coś na to oko?

12 lata 1 miesiąc temu #484049 przez nataleczka_92
Tak krople Sulfacetamidum polpharma. Ale niewiem czy cokolwiek pomagaja... Bo nadal ciagle leci taka zielona ropa,i czy od infekcji wirusowej by mu puchlo...juz sama zglupialam

12 lata 1 miesiąc temu #484058 przez Joanna
nataleczka brzydko mówiąc może jak zapłacisz za prywatną wizytę, to dowiesz się czegoś konkretnego, bo Ci lekarze państwowi czasem leczą na odwal :( ale tu przecież chodzi o malutkie dzieci... :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #484060 przez Joanna
i w ogóle jak od infekcji może ropka lecieć z oczka? to jest niemożliwe...może przydalaby się wizyta u oulisty, bo szkoda malucha :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484074 przez Joanna
nataleczka wejdź w ten link,tutaj jest mowa, że ropiejące oczko u dziecka to objaw alergii - zapalenia spojówek bądź od otarcia dziecko naniosło bakterie

tvnplayer.pl/programy-online/mamo-to-ja-...ek-1,S02E01,357.html

12 lata 1 miesiąc temu #484088 przez chłopek
my mielismy tobrexan bo tez było podejrzenie ze sebek ma infekcje a to byly te kanaliki

12 lata 1 miesiąc temu #484091 przez chłopek
wez moze spróbuj czarna herbata przemyc

12 lata 1 miesiąc temu #484099 przez chłopek
możliwe ze to zapalenie spojówek ja pamietam jak mąz miał to miał spuchniete oczy i wiem ze właśnie ten tobrexan mu pomógł idz do okulisty jutro

12 lata 1 miesiąc temu #484105 przez Natalia^^
Nataleczka tantum verde jest na gardełko, pomaga naprawde. a nawet na dziąsełka bo jest p/bólowy p/zapalny a fenistil to sa krople na uczulenia. jesli ma obrzęknięte gardełko to powinno pomóc .

12 lata 1 miesiąc temu #484111 przez Koni
Dziewczyny ja wymiękam :( Jak te zęby nie wyjdą to się wykończę :(
Kacper się chwilę bawi zaraz ryk i to taki przeraźliwy i tak co chwilę, nic nie pomaga, żadne tulenie, noszenie, żelu normalnie nic jedynie mój palec w jego buzi ale przecież nie może go mieć cały czas :( Nawet jak się dzisiaj gryzakiem bawił to jak wsaszil do buzi to ryk!

Natalia Jasiu piękny i jak stoi :ohmy:

chlopek następnym razem zdążą! Pochwal się butami! Kupon bym wzięła ale jako że do 30.11 ważny to muszę podziękować ;)

nataleczka u nas też było takie oczko jak Kacper miał miesiąc i wyglądało jakby nieźle ktoś go pobił i ropa zielona mu się lala ale my dostaliśmy wtedy antybiotyki do oka i po tygodniu zeszło. Oby malutki szybko wyzdrowial.

12 lata 1 miesiąc temu #484116 przez Natalia^^
A na oczko mieliśmy biodacynę. Jasiowi kiedys tez leciała zielona ropka. zapytaj jutro o te kropelki lekarza bo one są tylko na receptę. A tamte leki naprawdę polecam. A powiedz synek ma mokry kaszel?? czy suchy??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka