BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #482362 przez Koni
Joanna może Ci magnezu brakuje? Ja odkąd jem to już mi tak nogi nie drętwieją :blink:

A co do kaszki to jeszcze nie jedliśmy :P Jemy warzywka i z owocków banan i jabłko i do tego kleik ryżowy i na tym koniec naszej diety :silly:

Natalia jak coś wyczytasz daj znać!

Madeline ja w dzień Kacperka usypiam w wózku i na razie mi to nie przeszkadza :side: a w nocy jak się sam usypia to właśnie tak się kokosi i mruczy z 30 minut :blink:

Ja też mam butelki avent od laktatora i ile razy miałam w nich mleko tyle razy mi zawsze coś wyciekło :huh: ale mam też jedną swoją i nic nie cienie więc nie wiem od czego to zależy :S

Idę się malować bo jak mały wstanie i zje to uciekamy na miasto :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #482385 przez Madeline
Koni ja niestety nie mam takiej mozliwosci, bo mieszkamy na poddaszu a wozek stoi na dole

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482417 przez Joanna
koni od dwóch tygodni łykam magnez z witaminą b6 i chociaż nrwobóle mi przeszły :)

U nas w dzień Ala śpi w rozłożonym leżaczku, do łóżeczka nie kładę jej, bo chcę żeby je kojarzyła z porą nocną :) wiadomo, jak będzie większa trzeba będzie kłaść ją do łóżeczka na drzemkę, bo leązaczek nie będzie już tak wygodny

12 lata 1 miesiąc temu #482694 przez Natalia^^
hej, co u was??

Ja zapomniałam pytać czy oglądałyście kuchenne rewolucje w czwartek?? Villa Toskania???
Właśnie wróciłam z obiadu z tego miejsca. pyyyyyycha :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482744 przez Joanna
natalia poważnie, byłaś tam? :) tak oglądałam, jedzenie smakowało bardzo Magdzie Gessler :)
a u nas? Ala zjadła niedawno kaszkę, ale z oporem... :( jutro kupię jej inny smak, nie miałyśmy jeszcze malinowej. Rozumiem, że mleko odrzuciła na dobre, ale kaszek nie może, bo co wtedy z nabiałem? kurde, zaczynam się wkurzać :angry:
za niedługo kąpiel i lulu :)
Ali chyba idzie 1 i 2 dolna naraz :)

12 lata 1 miesiąc temu #482776 przez Natalia^^
Nom byliśmy, to jest 15 min drogi od mojej miejscowości. I faktycznie jedzenie było ekstra, jakby któraś sie wybierała zapraszam do mnie:)

A dzis dowiedziałam sie ze córcia mojej koleżanki ma mukowiscydozę :( tyle juz przeszły...

12 lata 1 miesiąc temu #482859 przez chłopek
natalia bidna mala
joanna a inne mleko próbowałaś ?

12 lata 1 miesiąc temu #482890 przez Joanna
chłopek jak byłyśmy na enfamilu już zaczynały się problemy z piciem mleka, potem mieszałam jej z bebilonem ha, a teraz jest ok i jesteśmy na samym bebilonie i też dupa za przeproszeniem...myślisz, że kupić jeszcze inne mleko? :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #482954 przez Kasiulka
Natalia buziaczki dla Jasia, biedaczek malutki :(

U nas wszystko dobrze, ale Zuzia śpi jak zajączek - taka niespokojna jest jakaś. Wszystko przez te zębiska. Życzę sobie i Wam żeby już bobaskom powychodziło co ma powychodzić :)

12 lata 1 miesiąc temu #482972 przez chłopek
joanna sebkowi nie smakował bebilon ani gerber teraz je bebiko

12 lata 1 miesiąc temu #482980 przez Joanna
chłopek może kupię na spróbownie, ale ona jak widzi butelkę z mlekiem to od razu pluje :( więc nie wiem czy jest sens...

12 lata 1 miesiąc temu #483008 przez nataleczka_92
Ja dzis bylam z dzieciakami lekarza. Dostali leki. Oliwka ma tylko strasznie duszacy kaszel i dostala syropu i wapno. A Filip syrop od kaszlu,wit C i.krople do oczu bo z tym oczkiem coraz gorzej a wszystko przez infekcje wirusowa ale tak mi go szkoda. Oczko na pol spuchniete ma

12 lata 1 miesiąc temu #483097 przez chłopek
biedny Filipek
ja czekam na szwagra bo biora dzieci do siebie a ja na egzamin jadę dzisiaj mam tylko testy na prawko ale jakos nie czuje ze zdam

12 lata 1 miesiąc temu #483191 przez nataleczka_92
Chlopek to trzymam kciuki zebys zdala. Ja tez xawsze mam wrazenie ze nic mi sie nie uda i zawsze sie udaje;)

12 lata 1 miesiąc temu #483215 przez iwonka_wwa
chłopek trzymamy kciuki! a Ty już nie karmisz piersia ze bebiko dajesz?

nataleczka mam nadzije ze lekarstwa szybko zadziałają.

natalia a ile ma ta dziewczynka? szkoda malutkiej. ja zawsze jak ogladam te reklamy z dziecmi to mi sie łza w oku kreci.

joanna a moze spróbuj inne mleko, ale gdybys okleiła czyms butelke zeby Ala nie widziała co jest w srodku. Moze dałoby sie ja troszke oszukac?

Kochane czy jak zaczłyscie rozszerzac diete to Wasze maluszki miały zaparcia? Michas wczoraj 6 dzień jadł zupke jarzynową. 3 dnia zrobił normalną kupkę, a wczoraj już nie mógł. Poszedł spac o 21:30 ale po 15 minutach sie obudził i stekał i płakał strasznie. Dałam mu czopek glicerynowy to sie załawił ale tez z wielkim płaczem. I nie wiem czy od tych zupek, czy ja cos moze zjadłam. Jak u Was to dzieci zniosły?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka