- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zwykła spacerówka bo jest leciutka i wogole...koni rozpisalam sie ale to i tak nie wszystko bo polowe wyszło mi z głowy...ja nie podawalam groszku jeszcze...moze jutro kupię i dynie...tu mam Przerabane bo są tylko sloiczki jednoskladnikowe i musze mieszać sama dopiero od 6 miesiąca są wieloskladnikowe....
Natalia tez sie nie mogę doczekać jak będę sama zupki gotować:)od kiedy ty zaczęłas swoje zupki podawać???Natalia ty lubisz butelki avent?dla mnie najgorsze jakie moga być...przeciekaja jak cholera.chyba ze ja nie umiem sie nimi obsługiwać hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
U nas niestety są wieloskładnikowe i bardzo rozbudowane dlatego też najpierw sprawdzę jaka będzie reakcja jak ja zjem
Natalia ja słyszałam że nie powinno się gotować mięska z warzywami ale dlaczego to nie wiem no ale może mu coś w końcu ugotuję
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
u mnie to samo śpi do 1-2 a pozniej juz sie kotluje
Jakbym czytała o Kacprze
Głowa mnie boli Idę się kąpać i spać
nataleczka biedny Filipek, Kacper jak miał katar też prawie nie spał Rób mu inhalacje to bardzo pomaga!
Dobranoc mamusie
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Zrobilam malemu kaszke taka gesciejsza to juz obudzil sie przed 3 zrobilam mu 180 ml mleka to wypil tylko 120, potem sie obudzil o 5 to wypil ta reszte i troche wypil wody, teraz tak mysle, ze moze pic mu sie chce. I teraz juz nie spimy.
Koni dziurke ma dobra, bo kupilismy mu jakies 2 tyg nowy smoczek do butli i bylo ok.
Natalia chcialabym tez malemu tak juz gotowac Koni ma racje, ze nie mozna gotowac na miesku (tzw. wywar miesny), ale chyba juz od jakiegos czasu mozna, a przeciez Jasiu niedlugo skonczy 8 miesiecy
Rybka probowalam mu dawac taka zwykla, ale nie chce, ale ja mu sypie doslownie kilka ziarenek na 100 ml.
Natalia wspolczuje Ci slonce, moj Olus od kilku dni budzi sie z ogromnym katarem, ale tak jest tego duzo, ze nie ma czym oddychac. A jak mu wyciagam to takie geste i przezroczyste.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas noc tragedia.
Jak nie Oliwia sie budzila to Filip. Juz ich zapisalam znow na dzis, bo jest coraz gorzej. Oliwka ma straszny kaszel az na wymioty jej sie zbiera,i Filipkowi tez sie pogorszylo bo co chwila kaszle a na dodatek oczko mu caly czas zachodzi ropka,dzis z rana mial cale zalepione ropka takze pojedziemy i zobaczymy co inny powie
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kochane, a gdzie kupujecie słoiczki, wiecie może gdzie są jakieś promocje? Bo u nas w supermarkecie to słoiczek zupki kosztuje 4,25 :O Zbankrutować można!
nataleczka biedna Oliwka i Filipek, dorosły się męczy podczas choroby a co dopiero takie maluszki. Mam nadzieje że szybko im przejdzie.
natalia daj znać jak byo na basenie!
Michaś dziś przeszedł samego siebie. Spał od 20:00 do 7:30 Tylko raz w nocy sie przebudził, ale dołam smoczek i usnął. Ale obudziłam się i miałam całe łóżko mokre, koszule kołdre, materac. Masakra.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
my właśnie wstałyśmy, zaraz zjemy śniadanko u nas no ok, tylko dwa razy wstawałam do Ali, by dać smoczka...ale wczorajszy wieczór znowu ciężki...kolację podałam przed 19.00 tym razem i Ala zjadła bez oporów, ale potem zaczął się cyrk...po wysmarowaniu dziąseł zaczęła kombinować w łóżeczku, że chce na brzuch i płakała, że ją kołdra ogranicza, więc ją daliśmy z mężem na brzuch, poleżała chwile i wpadła w histerie myślałam, że znowu mi się porzyga, naprawdę...ale szybko się uspokoiła na moich rękach, potem mąż wziął ją za rączkę i po chwili usnęła, echh dzisiaj po raz pierwszy jak się obudziła zastałam ją właśnie na brzuszku, skopaną, bez skarpetek
koni dół rozpulchniony, mam wrażenie że widzę jakieś białawe prześwity, więc może jakiś ząbek się pokaże w najbliższym czasie
rybka może Mati niespokojny również przez zęby? u Was słoiczki są dopiero po 6 m-cu, a nie po 5 m-cu? kochana to co Twój synek je na śniadanko, kolację skoro nawet kaszki nie tyka się?
madeline herbatkę pije z butelki bez problemu, ale jak skończy pół roczku to chcemy powoli przestawić Alę na kubek niekapek mleka nie chce pić, poza tym rano od razu budzi się na kaszkę
mykamy zaraz na dwór, choć pogoda nijaka chcę zrobić niespodziankę mężowi i zamówić mu tort na imieniny
buziaki
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa