- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w co się bawimy ja go rozbieram do golaska i pozwalam mu wierzgać nóżkami bo to uwielbia a wtedy ma więcej swobody, robimy też rowerek, bawimy się nóżkami, kładę go na brzuszek i się chowam i bawimy się w akuku w tedy ma taki zaciesz że masakra , pierdzimy w brzuszek, łaskotamy po nóżkach, turlam go na boczki i to też uwielbia więc pozwalam mu się wyżyć może dlatego udaje mu się samemu zasypiać Dzisiaj już mija tydzień odkąd się nauczył
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Madeline moj maly tak samo sam nie zasypia w lozeczku,bujamy go w hustawce ktora maz kupil. Jak go klade do lozeczka to zaraz c sie przekreca na brzuch i niema mowy o spaniu bo gada do misiow z ochraniacza;)
Wogole wczoraj w nocy w tesco byly ceny zabawek na pol i maz pojechal kupil Filipowi szczeniaczka uczniaczka i hule kule. A Oliwii Oliwce laptopa edukacyjnego. Bardzo sie oplacalo;)
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my niedawno wstałyśmy, jesteśmy po śniadanku dzisiaj Ala pobiła swój rekord, zasnęła po 20.00 i wstała ze mną o 9.00 dwa razy ją słyszałam i za drugim koło 7.00 chciałam dać mleko to pluła, kurcze...ale kaszkę na śniadanie zjadła, więc juz się nie martwię tak bardzo
konia pytałam się z ciekawości, bo myślałam, że Kacperek śpi z Tobą moja Ala też uwielbia jak jej się pierdzi w brzuszek uwielbia leżeć na brzuszku i gadać z nami, wyciąga też wtedy rączki po zabawki, bujamy się w huśtawce, robimy na kolanach konika "patataj" i przeglądamy książeczki, oglądamy w necie jej ulubione piosenki, ostatnio 'Bańkę łap' aż cała chodzi przy tym teledysku
w ogole wszystkiego naj naj naj dla Kacperka z okazji 5 miesiecy my jutro konczymy i zastanawiam sie kiedy ten czas tak zlecial...
nataleczka mnie też się podoba ten szczeniaczek uczniaczek jak również myszka mickey ale kupimy Alicji pozniej, jak bedzie troszke wieksza a ta kula jest super, na pewno spodoba sie dzieciakom tescie kupili Ali pod choinke, wiec czekamy
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja mam na pdf zabawy z dziecmi chyba do 9 miesiecy jak ktos chce to wysle
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy za życzenia
My pospalismy do 1:30 potem 5:40, 8:20 i finalnie obudzilismy się o 10:45
Joanna Kacperek spi ze mną tylko z rana jak chcę sobie jeszcze pospać
Kacper też wariuje w łóżeczku, gada, chichra się, rozkopuje a potem zasypia
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
jesli chodzi o spanie to jakis wielkich problemow nie mamy, ale w ciągu dnia to tak jak madeline robie zeby go uspić.
Wieczorem jak zje mleko to jest tak zmeczony ze odrazu po odboiciu zanosze go do łóżeczka daję smoka i śpi.
Dziewczyny zabawa ogolnie fajna ale nasz wieczor nie był taki przyjemny, to toważystwo o ktorym mowiłam nas bardzo zdenerwowało, no wiedziałam ze tak bedzie. Ten Chłopak (mojeg łukasza kumpel) jest chory na schizofrenie i o 1 juz chciał jechac bo powiedział ze słyszy głosy i wszysc sie na niego gapią.A jego żona to wywołuje we mnie tak skrajnie emocje ze brak słów. Mówiła ze nie bedzie kierowcą bo bedzie pić a w sumie wypiła 2 kieliszki miała zrobić "żabie udka" a zrobiła mieso gdzie umawiała sie z nami ze ja saładki druga kupela półmisek z mięsem. Siedziała ciągle z nosem w telefonie. No nikt mnie nie namówi na 2 taką imprezę. To sie wygadałam.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to tak w ramach usypiania może którejś pomoże www.doz.pl/czytelnia/a390-Jak_pomoc_niemowleciu_zasnac
Coś mnie dzisiaj gardło i oskrzela bolą
Kacperek śpi już 1h i 15minut
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale wczoraj mieliśmy dzień o 18 poszliśmy z Zuzią na pogotowie bo oczko jej bardzo zapuchło,całe czerwone i ropa się lała z niego jak katar! tak jej było dużo jesteśmy na antybiotyku. Wizyta u okulisty dopiero w piątek Prywatnie a czekamy już 3 3 tydzień z takim małym dzieckiem ciężko o okulistę. Chłopek a jak Seby oczko?
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie wzięłam się za pranie ciuszków na 6-9 miesięcy czyli na rozmiar 74 bo za 2,5 tygodnia wyjeżdżamy i potem nie będzie na to czasu a Kacperek jest już na styk w ciuszkach na 68cm
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
a sebka oczy juz ok po przetkaniu kanalików nie ma problemów, nasz pediatra powiedzial ze miał bez znieczulenia skoro nas wypraszali