- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
zaszlam do biedronki i kupilam do Alutki pokoju dywanik w ksiezniczki disneya, naprawde ladny za cale 40 zl
ale ubralysmy sie chyba za cieplo, bo ja bylam spocona i Niunia miala troszke mokre wloski
nataleczka to ciesze sie, ze z Filipkiem juz lepiej
natalia ja mialam od 30 tygodnia lekkie nadcisnienie, w sumie nie bylo wiadomo czy to z nerwow czy nie...a cisnienie jest niebezpieczne w ciazy, wiec jak skakalo to bardzo zle, moj ginekolog mnie nie straszyl tylko kazal brac tabletki, ale mowila, ze ono najwiecej szkod moze wyrzadzic i wlasnie cisnienia najbardziej obawiaja sie wszyscy lekarze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
My bylismy u lekarza i maly ma początek infekcji i ma czerwone gardelko, dostalismy wit.c, nasivin do noska, hascosept na czerwone gardelko i na wysypke, bo ma brzuszku od kilku dni.locoid lipocream. Oby pomoglo. Maly jest ciagle spiacy. Dzis obudzil sie pierwszy raz o 5:40 i plakal strasznie, bo chcial jesc, zrobilam mu butle i wypil moze 60ml (zaspokoil pierwszy glod) i pozniej plul .i nie pil dopiero jak maz przyniosl lyzeczke i jak mu mleko na lyzeczce podawalam to wypil wszystko
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
natalia obie mamy szczęście każda z nas nie wiedziała czego się spodziewać tak naprawdę, ale udało się
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
madeline wszystkiego naj naj dla Olusia. Jeszcze tylko rybka i wszystkie malenstwa beda mialy 5 miesiecy. W sumie taka nieduza roznica pomiedzy naszymi dziecmi a jak zaczelyscie sie rozpakowywac to oczekiwanie na Michasia bylo wiecznoscia. Super byloby sie spotkac tak wszystkie razem, jak zaczna chodzic moze uda sie cos zorganizowac
U nas Michas znow do 23:30 nie spal, nic nie pomagalo. Ale to chyba nie zabki tylko twk mu sie jakos przestawilo :/
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tak sobie myślałam ze fajnie by było w czerwcu sie spotkać to bedzie taka nasza rocznica. Mój Jaś generalnie też tak miał sie rodzić. Możemy wybrać jakieś miasto do którego bedzie mniej wiecej taka sama odległość, żeby było sprawiedliwie
Tak sie zastanawiałam skoro ja podaję Jasiowi bebiko to kaszka też taka powinna być?? Bo ja daje mu Nestle mleczno ryżową.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia jestem jak najbardziej za spotkaniem.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
natlia myślę, ze to bez różnicy ja dawałam Ali kaszkę z nestle a teraz podaje z bobovity, bo była akurat w promocji
w ogóle kupiłam dziś Ali kaszkę malinową właśnie z bobovity, myślę że jej samkowała, albo jadła bo to jakaś nowość niestety popełniłam błąd...jak zjadła odeczekałam 15-20 minut i położyłam ją na matę, bo nie bawiła si cały dzień, dużo byliśmy poza domem. Poleżała na brzuszku a potem wzięłam ją na kolana i zaczęłyśmy drzeć gazetę, Alutka miała niezły ubaw i niestety od nadmiaru śmiechu znowu porzygała mi się wykąpałam ją i ponownie zrobiłam kaszkę,ale mniej i zjadła wszystko widać musi po jedzeniu odpocząć z godzinkę, aż jej się wszystko ułoży, echh