BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #487115 przez Madeline
Pytalam tak na zas o te tabletki, bo narazie nie w głowie mi figle z mezem :-)

Dziewczyny noc tragedia, malo spalam, nie mam sil na nic, dobrze ze maz mi pomaga i wstawał w nocy do malego. Obudzilam sie bardziej wykonczona niz szlam spac. Wczoraj wmusilam w siebie jeden serek Danio, bo nic nie chcialam jesc, bo mnie tak gardlo boli. Jeszcze dostalam na noc temp ponad 38. Ehh...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #487245 przez Koni
Hej! U nas noc w miarę choć tęsknię za przespaniem całej nocy B)

U nas znowu temperatura 37,5 więc podałam paracetamol w syropku.
Pogoda do kitu bo pada więc nigdzie nie wyjdziemy :S

madeline kuruj się i oby szybko przeszło!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #487311 przez Joanna
Hej :)

u nas noc w porządku,raz wstałam do Ali i jak mąż wstawał do pracy to podał jej smoczek ;)
wstałyśmy o 9.00, poszłyśmy na spacerek i w końcu nakupowałam prezentów pod choinkę :woohoo:
zamówiliśmy też fotelik samochodowy

www.google.pl/imgres?hl=en&sa=X&tbo=d&tb...137&biw=1280&bih=653

madeline zdrówka kochana :)
koni dresik bardzo fajny, Ala dostała podobny tyle że biały i latem, więc nigdy go nie miała na sobie :blink: oddałyśmy go dla dziwczynki, która ma się urodzić za miesiąc :blink:

obiecałam to pokaże Wam jaką fajną owcę Ala wczoraj dostała :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #487312 przez Joanna
a tutaj nowa kurteczka i spodenki pumpy/alladynki :lol:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #487405 przez Kasiulka
koni dresik super!!!!

joanna jaka słodka owca :) Zuzia ma podobne spodenki :)

12 lata 1 miesiąc temu #487451 przez Koni
Joanna fajny fotelik :) Na nas czeka w PL po siostrzeńcu więc odpada nam ten wydatek jak na razie bo go ze sobą przywieziemy :silly: W tym nosidełku to Kacper już ledwo się mieści :S

Ciuszki też fajniutkie i cieplutka kurtka :side: Ja się zakochałam w kurtce dla małego u mnie w pracy i może męża naciągnę :laugh: owca też super :P

Kacperek praktycznie cały dzień ma stan podgorączkowy 37,5-37,6'C i nie spada :( Do tego już mi 4 razy kupkę zrobił a ostatnio robi po 1-2 kupki :unsure: nawet nie wspominam że pcha wszystko do buźki a jak mu dawałam owoce to mi płakał :( Ja chcę już mieć te ząbki!

12 lata 1 miesiąc temu #487473 przez nataleczka_92
UWAGA UWAGA
Mamy pierwszego zabka;)
Prawa dolna jedynka

12 lata 1 miesiąc temu #487474 przez chłopek
gratulacje :) my dalej czekamy na ząbka

12 lata 1 miesiąc temu #487479 przez Koni
nataleczka_92 to gratulacje może i my się doczekamy :) U Filipka to chyba tak bezobjawowo poszło :) A jak dzieciaczki się czują?

12 lata 1 miesiąc temu #487484 przez chłopek

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #487554 przez Natalia^^
No i mamy koniec weekendu. Na ten tydzien mamy sporo zaplanowane.

Nataleczka gratki za ząbka, powiedz jak sie skarby czują??

Joanna ubranka i owieczka świetna. Jaś tak naprawdę dostał jedną maskotkę. Ale mam w planach poprzywozić maskotki po mnie od mojej mamy. Tylko jak by je uprać?? normalnie w pralce??

Madeline, jak to dobrze ze masz męża i Tobie pomoże.

Koni a ja tobie zazdroszczę w sumie tych kupek. Jas ma zatwardzenie od kilku dni, ponieważ podaję mu znowu żelazo. Zrobiłam ostatnio wyniki i było na pograniczu.

A my już juz jeździmy w nowym foteliku, zapomniałam sie chyba pochwalić. Mamy koloru turkusowego. Jaś jest bardzo zadowolony że dużo widzi :woohoo: ''
allegro.pl/foteliki-maxi-cosi-fotelik-to...dni-i2832411415.html

A na prezent swiąteczny wybrałam sanki ale jeszcze myślę bo drogie są ;) allegro.pl/sanki-piccolino-z-raczka-reg-...kie-i2804404153.html

A jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny??

12 lata 1 miesiąc temu #487580 przez Koni
Kacperek się usypia w łóżeczku :)
Niestety na noc nam skoczyła temperatura do 37,8'C :dry: wydaje mi się że to zęby bo co mogłoby być innego skoro nie ma ani kaszlu ani kataru :unsure:

Natalia^^ fotelik super! Uwielbiam Masxi Cosi i gdyby nie to że już mamy to kupiłabym mu ten obracany :)

A sanki takie bajeranckie ;)

chłopek fajny stoliczek ale już teraz będziecie tam Sebka wsadzać? On już tak sztywno siedzi?

12 lata 1 miesiąc temu #487618 przez Joanna
chłopek wspaniały stolik! już dodłam sobie do ulubionych, czekam na Twoją opinie i reakcje Sebcia to skuszę się i kupię Ali po choinkę :)

koni myślę, że to ząbki :) u nas widać na dole ( dwója i jedynka ) białe kreseczki,więc niebawem powinno się coś pokazać :woohoo:

nataleczka gratuluję pierwszego ząbka! :kiss: :)

natalia sanki bomba, fotelik też fajny, ale ceny już nie :P :)

12 lata 1 miesiąc temu #487636 przez Joanna
natalia zapomnialam napisac...ja piore wszystkie maskotki Alicji w pralce razem z jej rzeczami w 40 stopniach :)

odnosnie prezentow...zyczenia byly rozne...poczawszy od pizam, poscieli, ubran a skonczywszy na radio budzikach :woohoo: dla pradziadkow Alutki kupilam ramki i dalam do wywolania aktualne zdjecie z dzisiaj w zasadze z owieczka :lol: :)

12 lata 1 miesiąc temu #487648 przez Koni
Joanna u nas jest twarde i takie rozpulchnione na dole a z lewej strony takie dziwne to dziąsełko ma i widać takie białe prześwity jak się uśmiecha ale kreseczek na dziąśle nie ma tzn. tam gdzie ząb wychodzi (nie wiem jak to opisać) Eh dzisiaj miał dobry humor mimo temperatury ale je mi mniej niż zwykle a jak mu dawałam owoce to nie wiem czy go gdzieś łyżeczką nie podrażniłam bo się strasznie rozpłakał :dry:

My prezenty kupujemy dopiero w PL bo wiadomo że nie zabierzemy się ze wszystkim ;) Mam tylko dla braci plecaki :woohoo: no i Kacperkowe prezenty :P

Jutro idą z koleżanką (tą co kupiła małemu dresik) na miasto bo chce mu kupić prezent na święta :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka