BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #487789 przez Joanna
nataleczka pewnie, zdam relacje z zakupu :lol:

mamusie jeszcze jedna pytanie mi się nasuwa, jak ubieracie Maluchy w taką pogodę?? tj. 1-0 stopni, bo o minusowych jeszcze nie wspominam :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #487792 przez nataleczka_92
wogole to kupilam malemu taki gryzaczek,super sprawa allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-poka...bpa-i2778864660.html

12 lata 1 miesiąc temu #487798 przez nataleczka_92
Joanna j zakladalam malemu kombinezon taki gruby welurkowy allegro.pl/disney-futerkowy-jesienny-kom...-68-i2831541411.html tylko mamy blekitny. przykrywalam go takim kocykiem tez niebieskim:) allegro.pl/cieply-gruby-kocyk-dwuwarstwo...ory-i2814591261.html i od gondoli te przykrycie. na zime mamy dwa kombinezony,jeden na polarze niebieski a drgi sztruksowy na misiu brazowy.

12 lata 1 miesiąc temu #487888 przez Madeline
Dziewczyny moj maz dostal telefon i w czwartek wyjezdza do Luksemburga do pracy! Ciesze sie ogromnie, ale bede strasznie tesknic :-(

12 lata 1 miesiąc temu #487896 przez Natalia^^
Madeline. To strasznie ciepło macie. Ja mam w mieszkaniu jakies 19.5 a jak jest ponad 20 to się gotujemy.

Joanna to bardzo ładnie Ala śpi. Ja w taką pogodę ubieram Jasia w zimowy kobinezonhttp://www.smyk.com/cool-club-kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-86,p1051510359,ubranka-dla-dzieci-p i pod spód rajstopy(takie grube) body z długim i jakąś bluzkę. albo same dresy ze skarpetkami
A jak będzie na minusie to już rajstopki spodnie bluzke i jakies sweterki bedę ubierać.

Musiałam też kupić butki bo takie szmaciaki to Jaś sobie zwyczajnie ściąga.

Dzisiejsza noc srednia. Zle poustawiałam ten mechanizm :) i mieliśmy za ciepło. i źle się spało. Ale finalnie do 9.00 :)

jak sie czujecie mamuśki?? lepiej?? ja jakby troszkę... :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #487904 przez Natalia^^
Madeline to cudowna wiadomość, będziesz mogła zostać z synkiem :laugh: Ale oczywiście rozumiem ze bedziesz tęsknić. Ale za to jak się bedziecie Kochać :woohoo: wiem to po sobie bo mój łukasz też wyjeżdża dużo. To teraz staraj sie o wychowawczy, albo kuroniówka.

12 lata 1 miesiąc temu #487917 przez Madeline
Natalia mowie ciepluch jestem i maly ma to po mnie :-) Narazie musze poczekac, bo jedzie na miesiac proby, moze uda mu sie wrocic na swieta a potem jak sie spisze to na dluzej lub na stale i moze bedzie mozliwosc zeby nas tam sprowadzil. Wszystko sie okaze, ale jestem dobrej mysli :-)

12 lata 1 miesiąc temu #487926 przez nataleczka_92
Madeline to gratulacje. A powiedz mi jak Twoj maz znalazl prace zagranica?poprzez kogos?

12 lata 1 miesiąc temu #487946 przez Koni
Cześć mamuśki ;)

Kacper pierwsza pobudke miał o 4:20 a potem o 6:30 i wstał o 8:30 ;) teraz przewraca się na boczek i gryzie zabawki :P

Madeline gratulujemy Aleksowi nowej umiejętności i cieszę się że artykuł pomógł :) ja kiedyś też z niego korzystałam ale wtedy było jeszcze za wcześnie :)

No i super że mąż ma pracę szkoda tylko że nie będzie go na święta czy przyjedzie?

Joanna ja zakładam kombinezon i przykrywam kolderka a jak jest 5 stopni to mu kurtkę zakładam :)

nataleczka zdrowiej kochana!

A ja się zastanawiam jak ja wprowadze małemu gluten :dry: biszkopty nie bo mają mleko ta kaszka manna z nestle też na mleku :( zapytala bym dietetyczki ale dalej się że mną bie skontaktowała choć niby wizytę miałam mieć w zeszła środę :angry: Macie może jakieś pomysły?

12 lata 1 miesiąc temu #487998 przez Madeline
Natalia mamy rodzine tam i po znajomosci zalatwili mu.

Koni moze sie uda, ze bedzie na swieta, ale wszystko sie okaze jak tam pojedzie.

12 lata 1 miesiąc temu #488022 przez Marta M
Witajcie :)

Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

A tu ranking miejsc:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488139 przez Joanna
natalczka kombinezon świetny, naprawdę :) ja mam z cool club tak jak natalia
tylko dla dziewczynki biały z myszką, kaptur w środku w kwiatki i do kompletu czapa z szalikiem, potem wtzucę fotkę :) ja zakładam Ali grubsze rajstopki, body na krótki, cienka bluzeczka i cienka bluza od dresu :)
gryzaczek fajny, już wcześniej go sobie upatrzyłam, przy okazji kupię :blink:
kupiłam książeczkę i jest super! podoba sie Alicji, szczególnie obrazki i próbuje ją gryźć :woohoo: w ogóle na allegro taka sama kosztuje aż 65 zł :ohmy: :cheer:

madeline wspaniałe wieści! rozłąka zapewne będzie ciężka, ale praca będzie, więc w tej chwili to jest najważniejsze, bo macie malutkie dziecko :) zgodzę się, że bez znajomości ciężko znaleźć pracę...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488144 przez Joanna
koni wsyatrczy, że ugotujesz pół łyżeczki zwykłej kaszki manny w wodzie a potem dodasz do zupki/obiadku :) ja dzisiaj Alutce serwuje rosołek z kurczaka z kaszka manna z hipp, moze u Was tez jest?

12 lata 1 miesiąc temu #488197 przez Natalia^^
Koni jaki to artykuł, ja próbuje jasia uczyc spania samemu ale histeryzuje...
własne jestesmy po akcji godzinnej która zakonczyła sie fiaskiem, jas płakał ja płakałam a on i tak nie spi :( :( :( :(

nie mam siły go tak meczyc :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #488279 przez Kasiulka
nataleczka gratulacje!mam nadzieję że i u nas to niedługo nastąpi bo padam z nóg :(

chłopek też chcemy to Zuzi kupić :) jak do Ciebie dojdzie to powiedz jak wrażenia ;)

NAtalia fotelik piękny :) uwielbiam turkusowy kolor :) sanki też fajne :D

koni fotelik super, jak dostojnie wygląda :D

Madeline ogromnie się cieszę że Twojemu mężowi udało się dostać pracę. Wiem że będziesz tęsknić,ale trochę się przemęczycie i będzie dobrze :)
super, że Aleks sam zasypia - ile ja bym dała żeby Zuzia zasypiała jakkolwiek! już nawet nie sama, ale żeby po prostu zasypiała. A ona śpi jak zając, dopóki ktoś przy niej leży, także w takim śnie nie odpoczywa za bardzo bo cały czas jest czujna. a szkoda gadać.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka