- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
ja wczoraj nie miałam weny do pisania, ale dziś już coś naskrobię
byłysmy z Alą na specerku, zrobiłam zakupy, odkurzyłam mieszkanie, zrobiłam łazienkę, kurze i nastawiłam pralkę, w końcu mam PUSTY kosz jeszcze zostaje mi sterta ciuchów Ali do wyprasowania a jutro umycie podłóg nie wiem, ale byłabym chora jakbym nie sprzątała co 4-5 dni, a jak jest u Was?
dziewczynki kochane, zdrowiejcie ja z mężem chorowałam w zesżłym miesiącu, więc współczuję
nataleczka lekarz pięknie postąpił, widać domyśliła się, że kursujecie po lekarzach z malutkimi dziećmi i jeszcze odwedzacie co chwila aptekę, fajnie że są jeszcze tacy ludzie
lecę dać Ali zupkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Kochane odpowiedzcie mi o tych oknach co pytalam
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja mam te grubsze i okna drewniane i pomiędzy szyby sie dostało powietrze i jak przyswieci słonce to sa w jednym miejscu tak jak zaparowane ale to schodzi ale u ciebie to tak chyba jak u mojej siostry ona ma reczniki na parapecie
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my karmimy Alę głównie w leżaczku, a jak jemy wspólne śniadania z mężem to sadzamy ją w krzesłku do karmienia, ale Ala nie chce w nim siedzieć na półleżąco...siedzi normalnie, na kolanach również, we wózku na półleżąco...
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Kacperek właśnie szaleje i dalej próbuje się przewrócić na brzuszek
nataleczka my jak mieliśmy mokre okna w domu to zrobił nam się grzyb Nie wiem od czego u Was tak się dzieje ale u nas pewnie było coś nieszczelne na dachu bo tylko w jednym pokoju tak się robiło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Joanna ja obiadek daje w kuchni w krzesełku do karmienia a jak mamy owocki to w huśtawce albo leżaczku ale to tylko z mojego lenistwa bo Kacperek nie ma problemów z siedzeniem w swoim krzesełku
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
A u nas przebil sie drugi zabek. Lewa jedynka
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja nie pisalam, bo ciesze sie ostatnimi chwilami z mezem. Ehh jutro rano juz wyjezdza i wroci chyba dopiero na sylwestra.
Obnizylismy malemu lozeczko na 2 dziurke a mamy 3. Bo maly tak mi wierci sie w tym lozku, ze balam sie, ze mi spadnie.
Koni wspolczuje Ci, bo wiem jak.to jes, ale odpukać teraz jest lepiej.
Ubralismy dzis choinke, bo to jest nasza pierwsza choinka, bo zawsze mielismy stroik tylko, aw tym roku taka "prawdziwa" a ze meza nie bedzie na swieta, to dzis ubieralismy we trójkę :-D
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madeline powiedz jak wrażenia ze strojenia choinki? na pewno podobało się synkowi, ciekawa jestem reakcji Ali, tyle kolorowych bombek, łańcuchów i światełka, a dla naszych maluchów takie rzecz to raj dla oczu
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madeline ale Wam zazdroszczę choinki! My planujemy ubrać teraz w niedzielę, żeby Zuzia się nacieszyła
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Madeline przynajmniej doceni jak bardzo Cię kocha
My nie mamy potrzeby jeszcze obniżania łóżeczka Wierci się jak nie wiem i rozkopuje ale nie siada ani nie staje więc na razie poziom zostaje ten sam
Joanna podziwiam bo mi zdecydowanie lepiej się karmi jak jest w foteliku ale może to dlatego że on ma kilka poziomów wysokości i jest dostosowany do krzesła które mam w kuchni
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiulka zgadzam sie z Toba, faceci tego nie rozumieja...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my powoli wstajemy...u nas noc średnia, Ala przebudziła się koło 3.30 i co chwila popłkiwała, pić nie chciała,mleka też nie, smoka wypluwała więc nasze dziecko od niepmiętnych czasów spło z nami nasmarowałam jej dziąsła i poszła z nami spać. Tyle, że ona rozłożona na środku, maż wtulony w ścianę a ja w szafkę nocną albo jej się coś przyśniło, albo ząbkowanie...
dzisiaj miły dzień, Mikołajki, pierwsze z naszymi Maluszkami
u nas chyba spółdzielnia coś organizuje na placu, dzisiaj odpalą choinkę i inne bajery
koni my też mamy regulowaną wysokość w krzesłku od 0-7 sadzamy ją do krzesełka, jak jemy wspólne śnidania, jak męża nie ma to jemy w leżaczku w salonie
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oby szybko zlecialo do tego Sylwestra.
Jeszcze dzis byl na rozmowie, bo potrzebuja do wiezienia jako "klawisz" i byl pozytywnie nastawiony, powiedzieli, ze niedlugo sie odezwa i moze bedzie tu mial prace