- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Joanna ubranka super i fotelik bardzo mi sie podoba,ciekawe jak z cena...
Natalia Twoj fotelik tez fajny i sanki super ale ceny kosmiczne,troche szkoda kasy buyloby mi taki prezent gdzie maly pojezdzi tylko zima...
Chlopek fajny ten stoliczek,ale dla mojego Filipka byloby zajeciem na chwike:) choc jak kupowalam ostatbio u nas malemu niekapek to widzialam cos podibnego,z tym ze mialo wiecej funkcji. bo siedzisko mialo w srodku obkrecane a na okolo mnostwo ciekawych zabawek ale wiecej kosztowalo 250zl.
A co do dzieciaczkiw,Oliwia juz duzo lepiej. a maly to zalezy bo nie chce lekow pic i antybiotykiem pluje... ale poprawa jest. Za to dzis mnie rozlozylo. nie mam sily na nic. dreszcze mam a gardlo mnie tak.boli ze sline ledwo przelykam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Fotelik drogi ale uważam że maxi cosi jest b.dobrą firmą. Mieliśmy już ten pierwszy z m.c. i byłam badzo zadowolona. A poza tym liczy sie dla mnie bezpieczeństwo on ma 4 gwiazdki w testach zderzeniowych. I wiem ze posłuży dla naszych kolejnych dzieci bo wykonanie solidne.
Ale chorujemy, mnie też coś rozkłada. Jaś całe szczęcie lepiej.
Joanna, chyba tak zrobię. choć sie troche boję ze ze starości coś im sie stanie:)
W bieronce są takie interaktywne maskotki myszka miki itp. jak pokazałam ją Jasiowi to bardzo sie do niej śmiał ale jak zobaczyłam ile kosztuje to mnie zszokowało 100 zł!!!!!
Myślałam że jakieś 40 bedzie kosztować.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
nataleczka zaplacilismy 249 zl do tego gratis wysylka, zestaw klockow,kredki, mazaki, banki i cos jeszcze a jak u Was z wozkiem, jezdzicie w kubelkowej spacerowce_
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia^^ ja już wyżej pisałam uwielbiam foteliki Maxi Cosi i uważam je za jedne z lepszych My mamy po siostrzeńcu dlatego nie kupujemy ale jak będę kupować ten 18-36kg to poważnie się zastanowię nad Max Cosi.
Sanki też uważam żeby kupić jedne a porządne, my nie kupujemy bo po trawie jeździć nie będziemy
My mamy myszkę Micky taką co się naciska i gra ale płaciliśmy za nią 15€ no ale za popularne zabawki się niestety płaci
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
A tą książeczkę to na mikołaja. Mamy już taki śliniak jak strój mikołaja. Teraz chciałabym coś edukacyjnego...
A teraz sie męczyłam z programatorem od pieca, cholera jak ja nie lubie takich rzeczy...
Mamy piec na gaz z butli bo nam odłączyli ciepłą wodę, ogrzewanie całego bloku za długi innych. Niektórzy porobili sobie piece na drewno np w kuchni, wc... Jakoś sobie tego w domu nie wyobrażam. Sadza noszenie tego drzewa, bojlery...ahhh No i musieliśmy sie wykosztować na zołożenie tego naszego pieca. Ale srednio wychodzi dużo taniej. Kiedyś za kubik ciepłej wody płaciliśmy 63 zł a teraz 1 butla za 60 zł wystarcza na ogrzanie srednio 4 kubików + gotowanie
To sie nagadałam
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna no co Ty mowisz?taki tani ten. Twoj fotelik??? super za taka cene. my w lato pare razy pojezdzilismy w spacerowce. a teraz caly czas w gondoli jeszcze;) maly na razie ma cienszy kombinezon ale jak mu zaloze juz ten wlasciwy zimowy to sie nie zmiesci,tak samo jak do fotelika. choc my mamy po Oliwii 9-18 bo ona jezdzi w 15-36.
dziewczyny to musi jakis wirus panowac bo robi mi sie to samo co maly mial. tzn zaczelo ropiec mi oko i ucho a gardlo to mnie tak boli ze sliny ledwo przelknac moge:(
Natalia fajne byly te zabawki interaktywne w biedronce tez dzieciakom pokazywalam ale za 100zl to nie warto
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas troszkę lepiej chyba juz wstane z lozka.
Uwaga! Uwaga! Moje dziecko od dobrych 4 dni zasypia samo! Dzieki koni za ten artykul :-*
My na swieta kupilismy malemu kocyk-przytulanko-maskotke. Cos ala kocyk tylko na srodku ma glowke misia, zeby sie odzwyczail od pieluszki.
Niestety finanse nam na nic innego nie pozwolily
No i z chrzcinowej kasy kupujemy malemu fotelik samochodowy, ale nie wiemy jeszcze jaki.
Nataleczka gratulujemy zabka, u nas tez maly rzuca sie na wszystko a szczegolnie na moje rece
Natalia my w poprzednim mieszkaniu mielismy ogrzewanie gazowe, ale dla nas bylo niekorzystne, bo bylo mieszkanie wys. 3 m i bylo strasznie zimno 19/20 stopni max. (dla mnie to jest bardzo zimno, bo ja jestem ciepluch dla mnie odp temp to 24) i bardzo duzo placilismy za gaz
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my powoli wstajemy, tylko raz wstałam dziś do Ali o 6.00 a tak spokój ncał noc, nasze dziecko to jednak śpioszek za mamusią i tatusiem
zjemy śniadano i uciekamy na zakupy, do rossmanna i do biedronki po książeczkę potem wrócimy na obiadek, dzisiaj podam Ali rosołek z kurczaka z kaszką manna, dynie z indykiem dobrze zniosła dziewczynki jak wprowadzacie nowości to co ile dni? ja mam w domu jabłka i banany z biszkoptami, ale teraz muszę zaczekać, bo dziś zaczynamy nowe danie rosołek
mdeline, nataleczka zdrowiejcie jak najszybciej, bo święta za pasem
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa