BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488317 przez Joanna
natalia moja Ala też histeryzowała przed dzisiejszą drzemką, ale zasnęła po 15 minutach i śpi twardo od godziny :blink: jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby nie zasnęła...nie musiałam też jakoś specjalnie uczyć ją samodzielnego zasypiania w łóżeczku, od początku przeskakiwała a to z naszgo łóżka do kosza mojżesza a potem już do swojego łoża :lol: także widzę, że naprawdę nam się udało :blink:
a my mamy taki kombinezon
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488328 przez nataleczka_92
Joanna kombinezon super. Ja pozniej zrobie tym co ja mam na zime i tez wstawie;) chyba dywanik z biedronki z ksiezniczka:p

Nie mam juz sily. Nie dosc ze sie zle czuje to mimo ze malemu zabek sie przebil to stal sie bardziej marudny niz byl. Spi co chwile a jak nie spi to tylko placze. Uraza sie tym zabkiem bo wogole nieda sie tam zelem posmarowac

12 lata 1 miesiąc temu #488332 przez Joanna
nataleczka ten kombinezon to już nasz zimowy,który od jakiegoś czasu zkałdam Ali na zmianę z kurtką :) mam jeszcze cieńszy, ale już go nie zkładam, za zimno jak dla mnie ;)
dywanik z biedronki, nawet fajny :blink:
może Małemu kolejne ząbki idą? moja Ala ostatnio tez duzo spi, w ncoy, drzemka na spacerze i dwie w domu nawet po 1,5 h :cheer: a kiedys drzemala tylko 15 minut :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488391 przez chłopek
hej nie mialam neta
wy juz w tych fotelikach wozicie dzieciaczki? bo ja mam cos podobneg ale nadal w tym foteliku pierwszym go woze
koni sebka na prawo czasem przechyla

a te sanki to warto moja bratanica takie ma tylko były tansze

12 lata 1 miesiąc temu #488482 przez Joanna
chłopek my akurat kupiliśmy fotelik od 0-25 kg :) musimy wymienić fotelik, bo w tym do 13 kg Ala już ma mało miejsca a poza tym sprzedałam wózek w rodzinie razem z fotelikiem dla dziewczynki, która ma się urodzić za miesiąc :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #488496 przez chłopek
joanna ja mam taki do 18 kg tez od 0 ale nie bede jeszcze młodego do niego wkłądać
joanna to tylem do kierunku bedziecie ja wozic jeszcze tak?

12 lata 1 miesiąc temu #488542 przez Joanna
chłopek tak, jeszcze tyłem :) a ten fotelik, który jutro przyjdzie jest właśnie tyłem i przodem do kierunku jazdy montowany :blink:

w ogóle dzisiaj się wystraszyłam...siedzieliśmy z mężem w kuchni, on sobie robił kanapki i Ali spodobała się kromka chleba, więc dałam jej do podziubania, lepsze to niż moja ręka :side: ja nagle zauważyłam, że odgryzła sobie kawałeczek :cheer: odruchowo wsadziłam palca do jej buzi i wyjęłam, myślałam że serce mi wyskoczy :ohmy: a mąż stwierdził, że nic by się nie stało, że trochę rozpuściłoby się i połknęłaby...no nie wiem...więc tego nie powtórzę! :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #488569 przez chłopek
joanna ja dawałam ale piętkę

12 lata 1 miesiąc temu #488573 przez Joanna
chłopek widzisz, ja dałam jej tylko na chwilkę i nawet nie pomyślałam, że sobie kawałek odgryzie...wolałam wyjąć, bo nie wiedziałam jak sobie poradzi, ale jak wyjęłam ten kawałek rozpadał się w palcach, więc może normalnie zjadłaby, ale wolę nie ryzykować :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #488669 przez nataleczka_92
Maz ze dwie godziny temu kupil w aptece te czopki viburcol . Bo maly tak sie darl ze nic nie pomagalo ani nie chce pic ani jesc no nic...dalam mu ampulke tej camilii ale to do niczego sie nie nadaje. a po tym czopku raz dwa sie uspokoil. I nawet ladnie poszedl spac.

12 lata 1 miesiąc temu #488709 przez Joanna
nataleczka ten viburcol jest homeoptyczny, tak? trzeba mieć receptę?

12 lata 1 miesiąc temu #488741 przez nataleczka_92
Joanna tak w ulotce pisze ze homeopatyczny. Kiedys slyszalam ze podobno na recete wprowadzili go, ale maz bez problemu kupil. Ale najwazniejsze DZIALA

12 lata 1 miesiąc temu #488762 przez chłopek
joanna on jest na recepte dziewczyny z lipcówek tak pisały

12 lata 1 miesiąc temu #488764 przez Joanna
nataleczka to najważniejsze :) to już wiem,żeby ne kupować camilia, bo miałam taki zamiar, ale póki co radzimy sobie i na noc smarujemy calgelem :blink: dzisiaj przyszła ta silikonowa szczoteczka na palec, zobaczymy jakie będą efekty

12 lata 1 miesiąc temu #488770 przez Joanna
chłopek widać co apteka to inaczej, najwyżej później będę się martwić :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka