BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #491279 przez Koni
Cześć mamuśki :)

Miałam się dzisiaj wybrać z Kacperkiem na miasto do koleżanki ale leje na dworze :angry:

Synuś dostał kierownice na mikołaja ale chwilę się pobawił i zaczął się denerwować bo mamy nie widział :lol:

Teraz nerwowo gryzie swojego gryzaka i piszczy :P

Madeline będzie dobrze do Sylwestra szybko zleci :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #491294 przez Joanna
madeline czas szybko leci, nim się obejrzysz znowu będziecie razem :) ale to tak łatwo powiedzieć, nie? ja sama sobie nie wyobrażam, żeby męża nie było na miejscu, chyba umarlibyśmy z tęsknoty :(

12 lata 1 miesiąc temu #491338 przez Natalia^^
Hej. jak tam byłyście grzeczne?? Był mikołaj?? bo o mnie zapomniał :laugh:

Madeline, trzymaj się szybko czas przeleci :blink:

Koni, Dziękuje za artykuł zobaczymy moze się uda...A co do twojego męża, to bardzo przykre. Ja tak sobie myśle że gdyby mi tak Łukasz powiedział to bym tak zrobiła. To by mu sie oczy otworzyły. :cheer: I wtedy gdyby mu zależało zrobiłby wszystko zebym wróciła, a jesli nie to przynajmniej rzuciłabym go z twarzą i poczuciem szacunku dla siebie samej.

Ale wiem ze to tylko sie tak łatwo mówi, składa sie na to kilka czynników, jak mieszkanie, opieka nad dzieckiem i pieniążki. :huh: ehhh cięzkie życie mają kobiety.

Joana u mnie w biedronce dopiero dzis były książeczki. Łukasz wstał wczenie i pojechał kupić. A jak Jaś się obudził to go ubrałam i "rozpakował" swojego buta. Dziś o dziwo spał do 9.30 :laugh: chyba czekał aż mikołaj zostawi prezent.

12 lata 1 miesiąc temu #491352 przez Joanna
Natalia spodobała się książeczka Jasiowi?:) mojej Aluni najbardziej podobają się obrazki :) jeszcze 10 grudnia będą zabawko gryzaki po 30 zł też jkieś firmowe to zapoluję :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #491388 przez Natalia^^
Joanna Jasiowi bardzo spodobała sie książeczka, ale chyba bardziej kierownica od dziadków. :)

Dziewczyny, moje dziecko jak nie ma mnie albo taty obok nie zaśnie. Dziś znowu histeria, aż się dusił od płaczu. Jak leżę obok śpi jak tylko próbuję odejść wrzask, jak go wkładam do łóżeczka wrzask. chyba muszę opracować własną metodę zasypiania. Bo zrobiliśmy straszny błąd nie ucząc zasypiania samemu od maleńkości.

Wymyśliłam że będę go kładła na polarowym kocyku obok siebie na kanapie przez jakis czas bez dotykania bedzie musiał nauczyc sie zasnąć(bo zasypiał przy poklepywaniu w tyłeczek). A za tydzień przeniosę ten kocyk do łożeczka i może w końcu sie nauczy :dry: I chyba muszę przeciągać do dwóch drzemek w ciągu dnia. Bo były trzy.

Ahhh :( :(

12 lata 1 miesiąc temu #491423 przez Koni
Natalia^^ ja jak widać byłam bardzo niegrzeczna i mikołaj mnie ominął :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A my też mamy książeczkę ale na razie czeka na nas w Polsce ;)

12 lata 1 miesiąc temu #491443 przez Joanna
koni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #491445 przez Joanna
aaa i w ogóle moje dziecko jest dzisiaj bardzo marudne, już dawno tak nie było...

12 lata 1 miesiąc temu #491497 przez Natalia^^

cos wymysle, najwyzej sama załatwie wszystko :angry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491508 przez Joanna
Natalia pewnie, że tak sama zrób sobie rundę po sklepach z Jasiem, trochę frajdy dla Was obojga :) ja też sama kompletowałam "wyprawkę" święteczną, bo jak raz byłam z mężem na zakupach i chciałam więcej powkładać do kosza to już kręcł nosem...on tak ma, że potem przeżywa ile to my wydaliśmy :silly: więc postanowiłam mu tego oszczędzić i sama praktycznie wszystko kupiłam i sama zaplanowałam co kupie :) na bieżąco pokazywałam mu co kupiłam i podobało się :side: aaa i tak się zapytam z ciekawości, Wy jesteście po ślubie? :)

12 lata 1 miesiąc temu #491533 przez Koni
Kacperek leży już w łóżeczku i się usypia ;) A ja zaraz idę sobie zapiekankę warzywną zrobić i poprasować pranie :P

Joanna pochwal się coś kupiła!

A i chyba nam idzie lewa (Kacperka prawa) jedynka u góry bo mamy białą kreseczkę i tylko tam jest takie śmieszne jakby linia :P i jak go ostatnio karmię i dotknę łyżeczką to mi płacze :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491548 przez Joanna
koni jutro porobię zdjęcia ro wstawię moje łupy na wydanie rodzinie :lol:

ja też zaraz będę prasować, a nie lubię :silly:
powiedz kochana jak u Was wygląda dzienne menu Małego?:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491577 przez Koni
Joanna u nas jest cycuś z rana o 13-14 jest obiadek potem idziemy na spacerek i po spacerku cycuś w miedzy czasie podam owocki a około 18 kaszka tak ok 150ml ale ja małemu daje w butli na razie ;) kupiłam większy smoczek i leci mu tak nawet gęściejsza :lol: a po kąpieli dostaje cycusia no i w nocy oczywiście cyc ;) Ostatnio mam tyle mleka że jak je jednego cyca to z drugiego tak leci że po każdym karmieniu muszę zmienić wkładkę :huh:

12 lata 1 miesiąc temu #491584 przez Joanna

12 lata 1 miesiąc temu #491588 przez nataleczka_92
U nas widac juz dwa male zabki na dole;) super widok. Ale myslalam ze bedzie juz lepiej skoro sie przebily ale jest duzo gorzej. Maly sie ciagle uraza,placze, podejrzewam ze ta goraczka to tez od tego, malo je, jest bardzo ospaly ale widocznie potrzebuje tego... Mam nadzieje ze szybko minie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka