BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288035 przez chłopek
włosy zafarbowałam ale tragedia i nie pokarze
dziewczyny mozemy wstawic zdjecia brzuszków , tylko że ja musze znalezc kabel od telefomu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #288063 przez Koni
Monia889 witamy ;) Rozgość się :D

rybka19834 dokładnie tak samo mi się wydawało że mi w miejscu stoi i w niedzielę poprosiłam męża o zrobienie zdjęcia i wtedy dopiero porównałam i różnica jest :D

Ja zdjęcie dodam jak wrócę z zakupów bo za niedługo wychodzimy :P

chłopek dawaj fotę sprawdzimy czy aż tak źle ;)

To ja jeszcze raz listę przepisuję :

01. 01.06.2012 - natalia^^ / dziewczynka
02. 02.06.2012 - sister.anna /dziewczynka
03. 06.06.2012 - Hea / chłopczyk
04. 08.06.2012 - martynka9996 /???
05. 08.06.2012 - Monia889 / dziewczynka
06. 13.06.2012 - asia886 /???
07. 16.06.2012 - zuzek144 /???
08. 18.06.2012 - chłopek /???
09. 18.06.2012 - gumis24 /???
10. 21.06.2012 - blue01 /???
11. 22.06.2012 - madeline /chłopczyk
12. 27.06.2012 - Koni /???
13. 30.06.2012 - rybka19834 /???

12 lata 11 miesiąc temu #288066 przez sister.anna
Czesc Mamusie !

Witaj Monia, milo ze dolaczasz do nas i gratuluje dziewczynki, u nas tez sie coreczka szykuje najprawdopodobniej. A to Twoja pierwsza ciaza?

Madeline, gratuluje synusia! Maz pewnie chodzi dumny jak paw co?

Koni, u mnie brzuchol urosl, ale wstawie dopiero w weekend bo tak to rano przed praca nie mam jak sesji zrobic, a wieczorem jestem taka opchana po obiadku jakbym trojaczki nosila :blink:

Chlopek, nie zalamuj sie, jak cos to w przyszly weekend pofarbujesz znowu, tyle ze na ciemniejsze i juz. Jak szalec to szalec !

12 lata 11 miesiąc temu #288070 przez Koni
sister.anna napisał:

Koni, u mnie brzuchol urosl, ale wstawie dopiero w weekend bo tak to rano przed praca nie mam jak sesji zrobic, a wieczorem jestem taka opchana po obiadku jakbym trojaczki nosila :blink:

Dawaj trojaczki ;) Ja też mam zrobione wieczorem zdjęcie a to wiadomo że brzuszek większy ;)

12 lata 11 miesiąc temu #288162 przez chłopek
sister dobrze ze to farba jest zmywalna po paru myciach ma zejsc, i zrobie pewnie znowu blond pasemka jednak lepiej sie w nich czuje. a nie mam kabla zeby zdjecie wstawic nie wiem gdzie posiałam

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288197 przez sister.anna
Dziewczyny ale mam dzisiaj jazde, normalnie nosi mnie od rana na ciasto kruszone z porzeczka ( tzw plesniak albo kruszeniec) i polecialam w przerwie kupic odpowiednia blaszke i juz mam liste dalszych zakupow...

A teraz mnie wzielo na zurek !!!! Pomocy !!!
Ja w sumie zawsze mialam zachciewanki ale to co sie ze mna w ciazy dzieje to przechodzi momentami wszelkie normy, bo dopoki tego nie zrobie i nie zjem to nie moge o niczym innym myslec... :angry: A ostatnio bylo tak ze jak zrobilam to juz mi sie odechciewalo i skonczylam robiac 5 przepisow ktore albo maz musial zjesc albo wyladowaly z zamrazarce co by nie wyrzucac.

Takze sorki Koni ale dzisiaj to wiecej w kuchni niz z aparatem powojuje :S

Chlopek, daj sie komus zobaczyc ! Ja ostatnio po obcieciu tez nie bylam przekonana a zrobilam taka furrore ze 3 kumpele wziely tel do mojej fryzjerki. Wiec moze jest calkiem fajnie?

12 lata 11 miesiąc temu #288207 przez Madeline
A ja swój wolny czas spędzam pakując rzeczy i tak mnie dziś głowa boli, że masakra.

Mąż dumny, śmieję się, że w domu teraz nie wygram bo ich będzie 2 a ja 1 :) Hehe czubek mój :) Jutro dalej pakowanko i jak będę miała chwilkę to zrobię sobie zdjęcie :)

A teraz idę spać, bo zmęczona jestem :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288215 przez chłopek
sister a wyślij zdjecie moze mi tez sie spodoba i sie tak obetnę :) jutro zrobie zdjecie bo dzis juz ciemno

madeline to tak jak u mnie dwóch chłopaków i jeszzcze obaj skorpiony, moze teraz bedzie dziewczynka

12 lata 11 miesiąc temu #288447 przez Natalia^^
Mamuski ktora z was bierze duphaston??
Ja sie zastanawiam czy powinnam do nadal brac...

12 lata 11 miesiąc temu #288606 przez Koni
Natalia^^ ja Ci nie pomogę bo nie biorę. Miałam brać jak krwawiłam ale po tygodniu ustąpiło więc Gin mi nie kazał. Zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj.

Od kilku dni mam fazę na pomidorki koktajlowe normalnie mogłabym je jeść garściami!

A jak tam Wasza waga bo u mnie 3kg na plusie.

No to dodaje mój brzuszek :)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #288619 przez rybka19834
Ojaaa Koni ale masz fajny duży brzusio:):):) ja mam napewno dużo mniejszy:/ twój brzuszek wyglada mi chyba na dziewczynkę bo masz taka fajna piłeczkę przed sobą:):):) a ja przytylam 1,5 kg

12 lata 11 miesiąc temu #288664 przez chłopek
Koni będzie chłopak :) ja tez m miałam ochote na pomidorki koktajlowe kilogramami :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288694 przez Madeline
Ja dziś zabieram się za szkicowanie misia do pokoju naszego chłopczyka :) Na razie na kartkach, a później na ścianie :)

Was też bolą piersi? Mocno nie bolą, ale jak dotknę lub ktoś przez przypadek się otrze lub ja nawet łokciem to wtedy bolą i to tak porządniej.

Ogólnie to mam ochotę na kiszonego ogórka. Mniam... W weekend chodziły za mną truskawki, ale tak bardzo, że aż błagałam moją mamę by mi przywiozła chociażby zamrożone, niestety nie miała, ale pojechała do mojej babuni, która miała w słoikach zasypane z cukrem. To zjadłam na poczekaniu dwa słoiki, a ręce mi się tak trzęsły jakbym jakąś narkomanką była i miała wziąć dawkę koki. Hehe mama się śmiała, że mam chociaż dać mężowi spokojnie słoik otworzyć, a ja stałam nad nim i jak tylko otworzył to prosto ze słoika jadłam te truskawki :)

Przytyłam ok 4 kg odkąd zaszłam w ciąże.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288697 przez Madeline
A oto my :) jeszcze w pidżamkach :
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288703 przez chłopek
madeline fajny brzuszek, ja później wstawie mój jak młody bedzie spał bo teraz sie nie da
a ja nie wiem ile przytyłam dowiem sie 8 bo nie mam wagi w domu i nie mam jak sie zważyć

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka