- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nasza Alicja jest towarzyska, nie powiem lubi kontakt z innymi ludźmi, ale najpewniej czuje się u siebie w domku, wtedy 'porozmawia' z każdym
wczoraj jak byłyśmy u teściów to nie chciała nam zasnąć, choć była zmęczona tylko ciągle się rozglądała, co przymknęła oczy budziła się niespokojna, ale bywa też tak, że normalnie zasypia
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koniec świata? ma być co roku
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Uważam że brak telewizora jest rozwijający, ile można fajnych rzeczy robić z partnerem, ile fajnych lub nawet mniej fajych rozmów przeprowadzić, wydaje mi sie że to może bardzo zbliżyć. Może przyszedł czas żeby ograniczyć tv. Zobaczymy. Może zacznę czytać jakąś książke, Kto wie
Nataleczka, to co napisałaś tak mnie zastanowiło. W sumie dlaczego my KONIEC ŚWIATA odbieramy tak dosłownie?? że coś się skończy, a może coś się zacznie??
A może od jutra ludzie na całym świecie będą stawali się lepsi??? Może koniec świata oznacza że kończy sie jakiś etap na ziemi i małymi kroczkami będzie żyło sie nam lepiej??/ Tak sobie myśle może głupio myśle ale to miłe
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia moze nie uwierzysz ale ostatnio przyslali mi wrozbe na tel z podobnymi slowami co Twoje,ze z dniem 21 grudnia moje zycie stanie sie lepsze.
Nie wierze w to za bardzo ale zobaczymy,oby sie spelnilo;)
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a powiedz Filipek lubi się sam baawic czy raczej siedzi przy nim?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
więcej czasu na zobienie czegoś w domu czy cokolwiek innego dla samej siebie
ja od jakiegoś czasu zauważyłam,że Ala zobiła się bardzo rozumna, więc od jutra zacznę się z nią bawić w zabawy, które będziemy powtarzały codziennie
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do swiat to jutro tata po mnie przyjezdza i zabiera mnie i Michasia do siebie. Bedziemy z siostra szykowac wszystko na swieta, a maz dojedzie na Wigilie. Z jednej strony bede za nim tesknic, a z drugiej i tak sie prawie nie widujemy, a przynajmniej ktos mi przy Michasiu troche pomoze. I u mojego taty spedzamy Wigilie ma przyjechac tesciowa z bratem meza i wnuczkiem i tesciowie mojej siostry z drugim synem. Takze bedzie mam nadzieje wesolo. A w pierwszy dzien swiat jedziemy do cioci, a w drugi juz u siebie odpoczywamy we trojke
Dzis sie odwazylam i wsadzilam Michasia w chuste ktora kupilam jeszcze jak mial chyba 4tygodnie. I chyba mu sie spodobalo bo nie krecil sie wcale, a nawet tulil sie do mnie. I tak sobie tanczylismy, troche pocwiczylam i jest to zdecydowanie wygodniejsze niz noszenie na rekach. Chyba zaczne czesciej, tylko musze dojsc do wprawy z tym wiazaniem.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
kasiulka chyba Ty pytalas o rehabilitacje? Odkad mamy te buciki rehabilitantka mowi ze jest poprawa. Kolejna kontrola u lekarza 4 stycznia, zobaczymy czy bedzie kolejne skierowanie. A Co sie z Zuzia dzieje bo chyba cos przeoczylam?
Wlasnie jade na kontrole swojego naczyniaka. Nie wiem czy wam pisalam, ale dwa lasery nie pomogly i w zeszly czwartek mialam wypalanego CO2. Ma szczescie juz bezkoszdowo, ale pewnie bedzie blizna
I wczoraj zapomnialam sie pochwalic jaka ze mnie blondynka. Tak wiec mialam nie myc okien bo nie bylo czasu, ale wstalam wczoraj rano, nie bylo rehabilitacji, Michas grzecznie bawil sie w lozecz
ku, patrze te okna takie brudne, wiec stwierdzilam ze umyje. Umylam od wewnatrz, a za oknem -12 stopni. Ale otwieraja sie do srodka wiec tak szybko nie zamarznal. Po 2 sekundach piani na oknie zamarzla. Skrobaczki w domu brak. Wiec lece po suszarke i dmucham na szybe. Pomoglo I tak umylam jeszcze 4 okna...potrzeba matka wynalazkow :-D