- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Chyba że Ala wymiotuje już po zjedzeniu. To może być refluks, albo z przejedzenia. Kiedyś Jaś tak sie opił soczku że wymiotował na odległość uwierzcie że pierwszy raz w życiu widziałam taka fontannę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Na zdjęcia też czekam niecierpliwie bo fotograf na trzaskał ich chyba z 500 to nasz ślubny fotograf więc będą na pewno cudne
W gajerze wyglądał super ale uroku dodał mu jeszcze płaszczyk który na sobie miał więc w kościele nawet go nie rozbierałam
A dieta jest ustalana pode mnie przez dietetyka jest to zestaw dokładnie tego co mogę zjeść na każdy posiłek danego dnia a posiłków jest 5. Mam to spisane W 6 miesięcy schudłam 13,5kg Teraz mam zamiar schudnąć 15kg bo po świętach mi się przytyło
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w takim razie powodzenia,trzymma kciuki za Ciebie i siebie
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
natalia ja też używam smoczka głównie do zasypiania, a w dzień jak już nic innego nie pomaga go uspokoić. Dlatego też wkurzam się na męża bo Michaś tylko stęknie, on mu smoka wciska :/
blue Ty masz czwórkę dzieci? Świetnie wyglądasz, w życiu bym nie powiedziała...
koni super, że wszystko się udało. Czekamy na zdjęcia A co do powrotu do pracy...czytałam, że pracujące mamy spędzają z dziećmi czas bardziej intensywnie. I to może prawda, bo jak jesteśmy z Michasiem w domu, to a to go włoże do huśtawki, a to dam zabawkę, a to do łóżeczka. A jak jade na uczelnie to jak wracam to bym tylko go na rękach nosiła i tuliła bo taka wyteskniona jestem
joanna nie pamiętam gdzie, ale czytałam, że jedzenie z kawałeczkami powinno się dawać bliżej 10 miesiąca, albo Ali faktycznie nie smakuje.
Co do diety..hmmm...tu też ważna jest systematyczność, a ja jem rano a potem koło 16 albo i pozniej to zjadam 2 razy tyle. A wieczorem sobie zawsze myśle że przecież karmie to żeby pokarm był dobry musze jeszcze coś zjesc bo d posiłki to zdecydowanie za mało.
Kochane mam pytanie, czy Wasze maluszki po mleku, albo czymś do picia to też mają takie bulgoczące brzuszki? Bo Michasiowi to tak się przelewa w brzuszku jak woda w butelce. Zastanawiam się czy to normalne. Wydaje mi się że jak był młodszy to tak nie miał.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dokladnie za 2 tygodnie o tej porze bede juz w pracy jestem zalamana... Niechce Olusia zostawiac... Echh... Moze nie bedzie tak zle, ale to jest moj cycus, synus mamusi i wiem, ze bedzie mi i jemu ciezko, bo teraz jak ide gdzies na miasto to marudzi dopoki ja nie wroce. Ostatnio bylismy na imprezie, to najpierw musialam go uspic i wtedy moglismy gdzies wyjsc. I od dzis znow ucze go zasypiania samemu
Koni to super, ze chrzciny sie udaly
Iwonka powinnas dac mu do myslenia
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonka bardzo mi przykro z powodu chamskiego zachowania męża, ja zrobiłabym to samo na Twoim miejsu i zostawiła go na kilka dni samego, niech zobaczy jak to jest zostać samemu w pustym domu
my dzisiaj siedzimy jeszcze w domku, Ala ma nadal katarek i pogoda jest naprawdę do kitu
koni, madeline jesteście silne babki, na pewno dacie radę...chociaż tak łatwo się mówi...ja nawet nie mogłabym wrócić do pracy, bo nikt nie potrafi nakarmic Alicji oprocz mnie z tymi epizodami odruchow wymiotnych ...
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moje dziecko właśnie zjadło obiadek w spokoju z apetytem wrzuciłam do blendera i zmiskowałam na papkę danie za słoiczka po 6 m-cu i zjadła, uff
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonka bardzo tobie współczuje, już bym zrobiła porządek z takim bałaganiarzem. Wiem jak jest trudno o porządek przy dziecku.
Joanna a wiesz, przypomniało mi się że Jaś lubi moje zupki z dodatkiem sinlacu.
Madeline, szoka że do pracy musisz wracać. A powiedz kto z małym zostanie??
Ja dzis zaczęłam dietę, na sniadanie płatki z mlekiem, na obiad kurczak i sałatka i wieczorem pomyśle może kefir,...
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13