- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
My też kupiliśmy saneczki, ale niestety nie mieliśmy okazji jeszcze ich przetestować.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
ja chcę schudnąć tak, aby móc bez oporów odkywać ciało latem, kiedy nie da się niczego ukryć
czyli 10-13kg, tak jak w dniu ślubu chciałabym wyglądać
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
My jak zwykle od 7 nie spimy:-@
a noce to mnie wykanczaja. Filip co chwile sie budzi i trwa to juz ze dwa tyg!niewiem o co chodzi.
Joanna waze teraz 80kg. I chce schudnać,zeby wygladac jak kiedys przed ciazami. Czyli szczupło. A tez z takiego powodu jak Ty. Zrobi sie cieplo a ja nie chce ukrywać ciała.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja witam się wyspana już nie pamiętam kiedy tak dobrze spałam. Jaś spał od 20.00 do 5.00 potem do 8.00 pogadał sobie w łóżeczku do 8.30 wziełam go do nas i spaliśmy do 10.20
W domu sobie ogarnęłam wieczorem tak wiec nie mam w sumie co robić. Czekam aż Łukasz przyjedzie z miasta i zawiesi mi szyny na płytakch w kuchni. Kupiłam sobie ostatnio jak byłam w ikei i już nie mogę sie doczekać potem wrzucę foto
Joanna fajnie że masz tak mało w sumie kg do pozbycia sie:) ja chciałbym ważyć 70 kg. 30 kg przede mną. Mam na to rok:) Nie chce urzywac drastcznych diet bo próbowałam wszystkiego. I przez to się tak rozpasłam. zaczęło się od tego że chciałam zgubić 5 kg jakoś po liceum i owszm na meridzie udało mi sie to szbko ale za to przytyłam 10 I to takie będne koło.
Teraz jem codziennie na sniadanie płatki z mlekiem, potem obiad bez dodatków typu ziemniaki ryż i kolację koło 17 np brokuły albo normaną kromkę z szynką i pomidorem. ozywiście piję dużo wody i nie jem słodniego jak już nie mogę wytrzymać to jem taki jogurt z biedronki który ma tylko 70 kalorii albo żuję gumę
Natalczka a jak twój brzuch bo nie pamiętam czy mowłaś??/
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
w ciazy przytylam prawie 30kg i wazylam 81kg ja rodzilam zeby wrocic do wagi musze jeszcze zrzucic 8kg i wcale niejsest to latwe:) pierwsze kilogramy leca ladnie a pozniej coraz gorzej i te swieta mnie wybily z rytmu
Ja niejem chlaba,ograniczam mąke, weglowodany ile sie dazadnych napoji slodzonych,i slodyczy, ale podjadam co troche zeby nieczuc glodu jem blonnik i rozne zamienniki z blonnikiem w tesco jet tego sporo,takze caly czas ruszam buzia przezco nie czuje ze niejem a blonnik pobudza trawienie
Rozpisalam sie i wymondrzam ale chcialam sie podzielic doswiadczeniami
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
w ciazy przytylam prawie 30kg i wazylam 81kg jak rodzilam, zeby wrocic do wagi musze jeszcze zrzucic 8kg i wcale niejsest to latwe:) pierwsze kilogramy leca ladnie a pozniej coraz gorzej i te swieta mnie wybily z rytmu
Ja niejem chlaba,ograniczam mąke, weglowodany ile sie dazadnych napoji slodzonych,i slodyczy, ale podjadam co troche zeby nieczuc glodu jem blonnik i rozne zamienniki z blonnikiem w tesco jet tego sporo,takze caly czas ruszam buzia przezco nie czuje ze niejem a blonnik pobudza trawienie
Rozpisalam sie i wymondrzam ale chcialam sie podzielic doswiadczeniami
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w końcu wzięłam się za siebie, ale rozsądnie jest mi potrzebne zdrowie dla dziecka i męża, poza tym skoro zdrowo odżywiam własne dziecko, to bez sensu żebym ja jadła inaczej,chcę być dla Alicji ładna już nie wspominam o samej sobie, mężu i dawaniu przykłdu w przyszłości nie powiem uwielbiam szybkie efekty, ale sama widze, że to nie ma sensu...przed ślubem byłam u dietetyka, miałam ułożoną dietę z niskim indeksem glikemicznym, ale mnie ona na smakowała i było za mało jedzenia...pracowałam fizycznie, więc często robiło mi się słabo itd. udało mi się schudnąć 15kg wówczas ważyłam 70kg
kochana te kilogramy które chcę zgubić to wcale nie tak mało, mam nadzieję, ze powolutku i uda się czego życzę Wam wszystkim
ja na śniadanie jesm wasę, zazwyczaj dwie kromki z czymś, troszkę masła jakaś szynka, plaster sera czy jakiś serek do smarowania, do tego pół małego kubeczka jogurtu albo serka wiejskiego 3% i herbata, przed śniadaniem wypijam kubek wody. Przed obiadem cappucciono z 3 łyżeczek i garść suosznych jabłek ( dzisiaj były w biedronie to wzięłam sobie 6 paczek, a co ), na obiadek tak jak dziś np. pieczony łosoś z koperkiem i jogurtem naturalnym do tego warzywa uduszone na łyżcze oliwy/oleju, kupuję różne mieszanki do zamrożenia i znowu woda:)
najadłam się jak bąk potem kolacja zawsze przed 18.00 podobna do śniadania i herbata zielona:) a wieczorkiem uruchamiam setpper, który pokazuje liczbę pokonanych kroków, czas i przede wszystkim ilość spalonych kalorii, co jest dla mnie baaardzo motywujące wczoraj łaziłam 20 minut i spaliłam 102 kcl codziennie zwiększam czas aż dojdę do 30 minut po wszystkim woda
magda widziałam ten błonnik w biedronce, może też sobie kupię przy okazji
ja chciałabym już być lżejsza o te 10kg, które Ty zgubiłaś dla mnie to byłby prawie koniec wyznaczonego celu.
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
udało mi się dziś nagrać Zuzię mówiącą mama tak wiem że to nieświadomie,ale i tak mi miło i się cieszę bardzo długo polowałam żeby to uwiecznić
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja też planuje zrzucić 15kg niestety przytyłam wszystko co schudłam przed ciążą i muszę pracować od nowa na swoją w miarę figurę
Zobaczymy jak wyjdzie.
Jak wrócę do Irlandii to wam napisze przykładowo jeden tydzień z dietki to sobie porównacie (dla tych co pytały ) bo tutaj nie mam czasu!
Dzisiaj byliśmy zrobić Kacperkowi wyniki na alergie i większość wyników będziemy mieli jutro a jeden na alergie na mleko krowie dopiero końcem przyszłego tygodnia i teściowa odbierze więc będziemy konsultować telefonicznie.
A przyszedł nam list w Irlandii ze szpitala że mamy wizytę 14 stycznie ciekawe co nam ciekawego powiedzą i może w końcu spotkamy się z dietetykiem...