- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
My też kupiliśmy saneczki, ale niestety nie mieliśmy okazji jeszcze ich przetestować.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię nad życie:*

ja chcę schudnąć tak, aby móc bez oporów odkywać ciało latem, kiedy nie da się niczego ukryć
czyli 10-13kg, tak jak w dniu ślubu chciałabym wyglądać
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
My jak zwykle od 7 nie spimy:-@
a noce to mnie wykanczaja. Filip co chwile sie budzi i trwa to juz ze dwa tyg!niewiem o co chodzi.
Joanna waze teraz 80kg. I chce schudnać,zeby wygladac jak kiedys przed ciazami. Czyli szczupło. A tez z takiego powodu jak Ty. Zrobi sie cieplo a ja nie chce ukrywać ciała.
- Natalia^^
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja witam się wyspana już nie pamiętam kiedy tak dobrze spałam. Jaś spał od 20.00 do 5.00 potem do 8.00 pogadał sobie w łóżeczku do 8.30 wziełam go do nas i spaliśmy do 10.20

W domu sobie ogarnęłam wieczorem tak wiec nie mam w sumie co robić. Czekam aż Łukasz przyjedzie z miasta i zawiesi mi szyny na płytakch w kuchni. Kupiłam sobie ostatnio jak byłam w ikei i już nie mogę sie doczekać

Joanna fajnie że masz tak mało w sumie kg do pozbycia sie:) ja chciałbym ważyć 70 kg. 30 kg przede mną. Mam na to rok:) Nie chce urzywac drastcznych diet bo próbowałam wszystkiego. I przez to się tak rozpasłam. zaczęło się od tego że chciałam zgubić 5 kg jakoś po liceum i owszm na meridzie udało mi sie to szbko ale za to przytyłam 10

Teraz jem codziennie na sniadanie płatki z mlekiem, potem obiad bez dodatków typu ziemniaki ryż i kolację koło 17 np brokuły albo normaną kromkę z szynką i pomidorem. ozywiście piję dużo wody i nie jem słodniego jak już nie mogę wytrzymać to jem taki jogurt z biedronki który ma tylko 70 kalorii albo żuję gumę

Natalczka a jak twój brzuch bo nie pamiętam czy mowłaś??/
- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
w ciazy przytylam prawie 30kg i wazylam 81kg ja rodzilam zeby wrocic do wagi musze jeszcze zrzucic 8kg i wcale niejsest to latwe:) pierwsze kilogramy leca ladnie a pozniej coraz gorzej i te swieta mnie wybily z rytmu
Ja niejem chlaba,ograniczam mąke, weglowodany ile sie dazadnych napoji slodzonych,i slodyczy, ale podjadam co troche zeby nieczuc glodu jem blonnik i rozne zamienniki z blonnikiem w tesco jet tego sporo,takze caly czas ruszam buzia przezco nie czuje ze niejem a blonnik pobudza trawienie
Rozpisalam sie i wymondrzam ale chcialam sie podzielic doswiadczeniami
- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
w ciazy przytylam prawie 30kg i wazylam 81kg jak rodzilam, zeby wrocic do wagi musze jeszcze zrzucic 8kg i wcale niejsest to latwe:) pierwsze kilogramy leca ladnie a pozniej coraz gorzej i te swieta mnie wybily z rytmu
Ja niejem chlaba,ograniczam mąke, weglowodany ile sie dazadnych napoji slodzonych,i slodyczy, ale podjadam co troche zeby nieczuc glodu jem blonnik i rozne zamienniki z blonnikiem w tesco jet tego sporo,takze caly czas ruszam buzia przezco nie czuje ze niejem a blonnik pobudza trawienie
Rozpisalam sie i wymondrzam ale chcialam sie podzielic doswiadczeniami
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja w końcu wzięłam się za siebie, ale rozsądnie

kochana te kilogramy które chcę zgubić to wcale nie tak mało, mam nadzieję, ze powolutku i uda się czego życzę Wam wszystkim

ja na śniadanie jesm wasę, zazwyczaj dwie kromki z czymś, troszkę masła jakaś szynka, plaster sera czy jakiś serek do smarowania, do tego pół małego kubeczka jogurtu albo serka wiejskiego 3% i herbata, przed śniadaniem wypijam kubek wody. Przed obiadem cappucciono z 3 łyżeczek i garść suosznych jabłek ( dzisiaj były w biedronie to wzięłam sobie 6 paczek, a co

najadłam się jak bąk

magda widziałam ten błonnik w biedronce, może też sobie kupię przy okazji

ja chciałabym już być lżejsza o te 10kg, które Ty zgubiłaś

- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
udało mi się dziś nagrać Zuzię mówiącą mama

- Natalia^^
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madeline
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"

Ja też planuje zrzucić 15kg niestety przytyłam wszystko co schudłam przed ciążą i muszę pracować od nowa na swoją w miarę figurę

Zobaczymy jak wyjdzie.
Jak wrócę do Irlandii to wam napisze przykładowo jeden tydzień z dietki to sobie porównacie (dla tych co pytały

Dzisiaj byliśmy zrobić Kacperkowi wyniki na alergie i większość wyników będziemy mieli jutro a jeden na alergie na mleko krowie dopiero końcem przyszłego tygodnia i teściowa odbierze więc będziemy konsultować telefonicznie.
A przyszedł nam list w Irlandii ze szpitala że mamy wizytę 14 stycznie ciekawe co nam ciekawego powiedzą i może w końcu spotkamy się z dietetykiem...