BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #525924 przez Koni
Joanna dziękujemy :)

My też za brokułami nie przepadamy i szpinak wciąż stoi w szafce bo Kacper odrzuca brokuły, kalafior więc pewnie i szpinak będzie beee :P

W ogóle Kacper się rozgadał ostatnimi czasy ale gada tak z zaciśniętymi usteczkami :P

Mały z niego śmieszek :) Całymi dniami się cieszy i prawie w ogóle nie płacze :kiss:

Oj tak dieta jest skuteczna w domu ale już patrzeć w lustro nie mogłam więc nie było na co czekać :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525927 przez Joanna
koni ja tylko zazdroszcze tym, którzy jedzą wszystko i nie tyją, echh
ale damy rade :) a powiedz lepiej się układa między Tobą a mężem?

11 lata 11 miesiąc temu #525929 przez Koni
Joanna ja tez takim osobą zazdroszczę :( ale damy radę i schudniemy :) A ile teraz ważysz i ile masz wzrostu?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do zostania z małym to mąż będzie i ewentualnie w momentach kiedy ja będę w pracy i on będzie musiał iść, bo ja pracuje najdłużej do 19 jedynie raz w tygodniu do 21 a on idzie na 17-18 to wtedy weźmiemy nianie. Już moja koleżanka się pytała dziewczyny która wcześniej opiekowała się jej dziećmi i mam się z nią skontaktować po przyjeździe lub ewentualnie moja koleżanka ale to zależy czy wtedy będzie w pracy :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525932 przez Joanna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #525934 przez Koni
Joanna
ja przed ciążą ważyłam 68-70kg i super się już wtedy czułam choć marzy mi się tak 60-65kg może teraz się uda :)

11 lata 11 miesiąc temu #525935 przez Joanna
koni to jedziemy na tym samym wózku :blink: to nic Ci nie spadło po ciąży? ile w ogóle przybrałaś z Kacperkiem? ja przybrałam około 13 kg...

11 lata 11 miesiąc temu #525936 przez Koni
Ja przybrałam 20kg :( do momentu kiedy nie podali mi sterydów było ok i tyłam książkowo a jak dostałam sterydy na te płucka małego to stukło mi 8kg :angry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525938 przez Joanna

11 lata 11 miesiąc temu #525939 przez Koni
To faktycznie jedziemy na tym samym wózku :) Ja tylko żałuje że na tych chrzcinach nie mogłam być szczuplejsza bo bym miała śliczne zdjęcia no ale nic to nadrobimy :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525941 przez Joanna
koni Ty głuptasie, przecież zdjęcia są super :) ja też na chrzcinach Ali wyglądałam tak jak wyglądałam, ale podobałam się innym i mężowi, więc chyba tal tragicznie nie było :silly: trzeba umieć schować nadmiar ciała :woohoo:
kurde, nie mam w domu wagi..jutro spóbuję gdzieś kupić na osiedlu jak w ogóle wyjdziemy :lol:
dzisiaj tak zasypało, że nie nadążali z odgarnianiem śniegu :side:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525943 przez Joanna
uciekam spać, znowu kolana mnie bolą, ale do rana ból zniknie :side: trzeba teraz poświęcić się niestety i ćwiczyć ;)

dobrej nocki

11 lata 11 miesiąc temu #526001 przez nati.olsztyn
dzidostwo U nas pierwszy ząbek wyszedł kilka dni temu, drugi wybił się dwa dni później (dolna prawa i lewa jedynka). Dawid od trzeciego miesiąca strasznie się ślini, ale przed wyjściem pierwszego ząbka było to wręcz morze śliny, raczki non stop w buźce (nie pomagało smarowanie żelami) i koszmarnie marudny był, nie chciał spać a zabawić można było go dosłownie na chwilkę. Dawałam mu raz- dwa razy dziennie paracetamol w syropie jak widziałam, że go bardzo boli. Na szczęście nie gorączkował.

11 lata 11 miesiąc temu #526008 przez magda__kielce
Hej kobietki my dzis mielismy ciezka noc maly sie budzil co 1,5h plakal przez sen niewiem czy zabki czy bolal gobrzuszek bo przeszlismy juz na zwykly bebilon z bebilony comfort dosc szybko juz sama niewiem boje sie ze moze go cos bierze bo my z mezem chorzy kaszel mamy taki jak gruzilki:(

11 lata 11 miesiąc temu #526030 przez chłopek
Hej ja dzisiaj się nawet wyspalam chociaż sebek budził się na jedzenie co 2-3godz pewnie dlatego że je mało bo tylko po 100ml więcej nie zje musi być chyba bardzo głodny żeby 150zjeść.

11 lata 11 miesiąc temu #526062 przez dzidostwo
Witajcie

nati.olsztyn my nawet nie zauważyliśmy kiedy wyszły, chociaż był taki jeden dzień, że była bardzo marudna, płakała a rączka w buzi, a po paru dniach w końcu wyszedł, i teraz czuć igiełkę w trzecim ząbku czyli jedynki na górze, na razie ma dwa dolne takie już fajne :)

Co do nocy to powiem , że ja się wyspałam, ale tylko dlatego, że nie mogę się schylać i bardzo mnie boli i bardzo wolno mi to idzie, więc mąż wstawał i podawał smoczka i karmił :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka