BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #527418 przez nataleczka_92
kurcze oczekiwałam jakiegos wsparcia. A nie ciagle czytac jakie to zle.
Bede was czasem podczytywac. Moze kiedys sie odezwe. Pa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527443 przez blue01
Nataleczka,nie przejmuj sie tak zlymi opiniami,sa zwolennicy tej diety,ale sa tez inni negatywnie patrzacy na nia.Ja mialam tego swiadomosc,wszystko sobie o niej przeczytalam,uwazam,ze skoro dobrze sie czuje,to nie bedzie miala zbyt duzego negatywnego wplywu na moje zdrowie,nie kazdemu ta dieta odpowiada niestety,tak wiec nie znikaj i dziel sie swoimi osiagnieciami,bo ja bardzo jestem ciekawa jak tobie pojdzie :)

11 lata 11 miesiąc temu #527461 przez Joanna
blue, nataleczka już nic więcej na temat tej diety nie napisze, nie wiedziałam, że dzieląc sie z Wami moimi doświadczeniami kogoś urażę. Każdy robi jak chce, w każdym razie życze powodzenia :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #527510 przez rybka19834
Hej dziewczynki!!!
Weszlam na chwile bo dopiero z pracy wróciłam po całym dniu mnie juz po 22 zaraz spać...

Iwonka jaka tam laska waże tyle ile waże bo miała
Dietę cała ciaze a tak to kochana nie wiem co by było:) ale dzieki za komplement;) a co do jedzenia tu w stanach to nie jem fast foodow tylko wszystko co polskie;) nie martw sie bo z biegiem czasu dojdziesz do swojej wagi;) wiem z własnego doświadczenia po pierwszym dziecku;) głowa do góry!!!!
A co do Michasia to ja chyba bym mu duzo duzo wody dawała to pomaga...sama wiem po sobie ze jak jej nie pije to mam problem z wyproznieniem:D ale masz racje lepiej iść i sprawdzic to do lekarza....

Madeline wow jak ci fajnie!!!a u nas dalej zabka nie ma a tak bym juz chciała:/

Nataleczka nie obrażaj sie ale ja np czytając posty nie odebralam tego zle naprawdę...poprostu dziewczyny mowia o swoich doświadczeniach na tej diecie ...ale to jest twoje ciało itd i robisz tak jak uważasz;) takze nie bądź taka i nie porzucaj nas!!!:)

Joanna popieram ze człowiek nie jest w stanie wytrzymać długo na 450-500 kalorii,głupi kefir beztluszczowy ma prawie 400:/

Ok mykam spać do juterka buziaki

11 lata 11 miesiąc temu #527550 przez blue01
Joanna,mnie tam nie urazilas,wiem,ze sa negatywne i pozytywne opinie na ten temat,ale koniecznie chcialam sprobowac tej diety :)

11 lata 11 miesiąc temu #527765 przez Madeline
Hej kochane

Ale ciezka noc za nami, maly budzil sie chyba z 5 albo z 6 razy :( dalam mu Nurofen to wtedy spal moze 3 godz ale potem znow sie czesto budzil, a ja nie chce go ciagle futrowac lekami.

Obudzil sie o 8 i kolo 10 chcial juz spac, zaczelam go bujac, zasnal i co go chcialam wlozyc do lozeczka to ryk i koniec spania. I Tak przez godz, wkoncu sie wkurzalam i wlozylam go do lozeczka, nakrecilam karuzele i odeszlam kawalek by mnie nie widzial, plakal, ale wkoncu usnal! Ehh od dzis postanowilam znow uczyc go zasypiania samemu...

Za tydzien o tej porze bede juz w pracy :(

11 lata 11 miesiąc temu #528358 przez chłopek
nie wchodze na forum bo coś sie wiesza, a tak wogóle mąż chory :( oby tylko dzieci nie zaraził.
iwonka niedlugo konczymy brac żelazo i pójde z sebkiem na badania tylko juz sie boje tego pobierania :( bo on strasznie płakał musielismy isc na oddział dzieciecy zeby pobrali krew.
ja tez musze sie za jakąś dietę wziasc bo mnie dobija mój brzuch :(

11 lata 11 miesiąc temu #528639 przez Joanna
madeline biedny Oluś, wszystko pewnie przez ząbkowanie :kiss: zobaczymy jak Ala będzie przechodzić okres wyrzynania się ząbków :S

chlopek ja jestem ciekawa ja to u nas będzie wyglądało, pojutrze mamy szczepienie i poproszę o skierowanie na badania]

koni, kasiulka,magda,iwonka co u Was słychać?

11 lata 11 miesiąc temu #528939 przez Kasiulka
Joanna lchana jak zawsze o nas pamiętasz :* Zuzia nie dość że zabkuje to jeszcze chora. Ale i tak jest dzielna :) kaszel ma mokry, katar gesty. Biedactwo malutkie :kiss:

Wspieram duchowo Was wszystkie w dietach! Powodzenia dziewczyny, najważniejsze że coś probujecie zmienić !

11 lata 11 miesiąc temu #528993 przez blue01
hm,nie wiem czemu sie jeszcze nie wyswietlilo,moze dojdzie pozniej,ubylo mi juz w sumie 5 kg i widac,ze boczki mi znikaja,dzis mam 6 dzien diety :)

11 lata 11 miesiąc temu #529531 przez Kasiulka
blue to ta dieta faktycznie efektowna! a jak u reszty dziewczyn? chwalcie się :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529570 przez Joanna
kasiulka biedna Zuzia :( my dopiero wyleczyliśmy katarek u Alicji i jutro idziemy na szczepienie :blink: a Wy jesteście na bieżąco ze szczepieniami?

nataliaa jak się miewa Twój Jasio? zdrowy już jest? :)

blue oby tak dalej :side:

ja właśnie skończyłam chodzić na stepperze, 145 kcl poszło won :lol:
czekam na wagę, zamówiłam na allegro i jutro już na pewno będzie :woohoo:

moja Ala coś niespokojna...nie mogłam dać jej jeść po południu, bo non stop gryzła zabawkę i co jej wyjęłam to krzyczała na mnie, widać, że ją dziąsła swędzą/bola...może ząbek idzie :unsure:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529596 przez Kasiulka
Joanna- coś Ty, zostało nam ostatnie szczepienie , miała mieć 27 grudnia, ale zawsze coś było nie tak (przeziębienie itd.) życzę Wam ząbka!

11 lata 11 miesiąc temu #530107 przez Joanna
witam się jako pierwsza :)
ale u nas pustki :silly:

kasiulka dziękujemy, może pojawi się niebawem i oby Alicja to przeszła bez gorączkowania itd.

wstałam pierwsza, szok :lol: moja Niunia jeszcze śpi, więc lecę myć włosy a potem śniadanko :blink: po 12.00 wychodzimy do lekrza, jak dobrze, że kolejne szczepinie dopiero za kilka miesięcy

miłego dnia

11 lata 11 miesiąc temu #530234 przez Madeline
Hej kochane

My kolejne szczepienie mamy dopiero jak Olus skonczy roczek :)

Dzis wpada kolezanka z pracy i dowiem sie co sie tam dzieje i na czym stoje :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka