BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 3 miesiąc temu #527418 przez nataleczka_92
kurcze oczekiwałam jakiegos wsparcia. A nie ciagle czytac jakie to zle.
Bede was czasem podczytywac. Moze kiedys sie odezwe. Pa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #527443 przez blue01
Nataleczka,nie przejmuj sie tak zlymi opiniami,sa zwolennicy tej diety,ale sa tez inni negatywnie patrzacy na nia.Ja mialam tego swiadomosc,wszystko sobie o niej przeczytalam,uwazam,ze skoro dobrze sie czuje,to nie bedzie miala zbyt duzego negatywnego wplywu na moje zdrowie,nie kazdemu ta dieta odpowiada niestety,tak wiec nie znikaj i dziel sie swoimi osiagnieciami,bo ja bardzo jestem ciekawa jak tobie pojdzie :)

12 lata 3 miesiąc temu #527461 przez Joanna
blue, nataleczka już nic więcej na temat tej diety nie napisze, nie wiedziałam, że dzieląc sie z Wami moimi doświadczeniami kogoś urażę. Każdy robi jak chce, w każdym razie życze powodzenia :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #527510 przez rybka19834
Hej dziewczynki!!!
Weszlam na chwile bo dopiero z pracy wróciłam po całym dniu mnie juz po 22 zaraz spać...

Iwonka jaka tam laska waże tyle ile waże bo miała
Dietę cała ciaze a tak to kochana nie wiem co by było:) ale dzieki za komplement;) a co do jedzenia tu w stanach to nie jem fast foodow tylko wszystko co polskie;) nie martw sie bo z biegiem czasu dojdziesz do swojej wagi;) wiem z własnego doświadczenia po pierwszym dziecku;) głowa do góry!!!!
A co do Michasia to ja chyba bym mu duzo duzo wody dawała to pomaga...sama wiem po sobie ze jak jej nie pije to mam problem z wyproznieniem:D ale masz racje lepiej iść i sprawdzic to do lekarza....

Madeline wow jak ci fajnie!!!a u nas dalej zabka nie ma a tak bym juz chciała:/

Nataleczka nie obrażaj sie ale ja np czytając posty nie odebralam tego zle naprawdę...poprostu dziewczyny mowia o swoich doświadczeniach na tej diecie ...ale to jest twoje ciało itd i robisz tak jak uważasz;) takze nie bądź taka i nie porzucaj nas!!!:)

Joanna popieram ze człowiek nie jest w stanie wytrzymać długo na 450-500 kalorii,głupi kefir beztluszczowy ma prawie 400:/

Ok mykam spać do juterka buziaki

12 lata 3 miesiąc temu #527550 przez blue01
Joanna,mnie tam nie urazilas,wiem,ze sa negatywne i pozytywne opinie na ten temat,ale koniecznie chcialam sprobowac tej diety :)

12 lata 3 miesiąc temu #527765 przez Madeline
Hej kochane

Ale ciezka noc za nami, maly budzil sie chyba z 5 albo z 6 razy :( dalam mu Nurofen to wtedy spal moze 3 godz ale potem znow sie czesto budzil, a ja nie chce go ciagle futrowac lekami.

Obudzil sie o 8 i kolo 10 chcial juz spac, zaczelam go bujac, zasnal i co go chcialam wlozyc do lozeczka to ryk i koniec spania. I Tak przez godz, wkoncu sie wkurzalam i wlozylam go do lozeczka, nakrecilam karuzele i odeszlam kawalek by mnie nie widzial, plakal, ale wkoncu usnal! Ehh od dzis postanowilam znow uczyc go zasypiania samemu...

Za tydzien o tej porze bede juz w pracy :(

12 lata 3 miesiąc temu #528358 przez chłopek
nie wchodze na forum bo coś sie wiesza, a tak wogóle mąż chory :( oby tylko dzieci nie zaraził.
iwonka niedlugo konczymy brac żelazo i pójde z sebkiem na badania tylko juz sie boje tego pobierania :( bo on strasznie płakał musielismy isc na oddział dzieciecy zeby pobrali krew.
ja tez musze sie za jakąś dietę wziasc bo mnie dobija mój brzuch :(

12 lata 3 miesiąc temu #528639 przez Joanna
madeline biedny Oluś, wszystko pewnie przez ząbkowanie :kiss: zobaczymy jak Ala będzie przechodzić okres wyrzynania się ząbków :S

chlopek ja jestem ciekawa ja to u nas będzie wyglądało, pojutrze mamy szczepienie i poproszę o skierowanie na badania]

koni, kasiulka,magda,iwonka co u Was słychać?

12 lata 3 miesiąc temu #528939 przez Kasiulka
Joanna lchana jak zawsze o nas pamiętasz :* Zuzia nie dość że zabkuje to jeszcze chora. Ale i tak jest dzielna :) kaszel ma mokry, katar gesty. Biedactwo malutkie :kiss:

Wspieram duchowo Was wszystkie w dietach! Powodzenia dziewczyny, najważniejsze że coś probujecie zmienić !

12 lata 3 miesiąc temu #528993 przez blue01
hm,nie wiem czemu sie jeszcze nie wyswietlilo,moze dojdzie pozniej,ubylo mi juz w sumie 5 kg i widac,ze boczki mi znikaja,dzis mam 6 dzien diety :)

12 lata 3 miesiąc temu #529531 przez Kasiulka
blue to ta dieta faktycznie efektowna! a jak u reszty dziewczyn? chwalcie się :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #529570 przez Joanna
kasiulka biedna Zuzia :( my dopiero wyleczyliśmy katarek u Alicji i jutro idziemy na szczepienie :blink: a Wy jesteście na bieżąco ze szczepieniami?

nataliaa jak się miewa Twój Jasio? zdrowy już jest? :)

blue oby tak dalej :side:

ja właśnie skończyłam chodzić na stepperze, 145 kcl poszło won :lol:
czekam na wagę, zamówiłam na allegro i jutro już na pewno będzie :woohoo:

moja Ala coś niespokojna...nie mogłam dać jej jeść po południu, bo non stop gryzła zabawkę i co jej wyjęłam to krzyczała na mnie, widać, że ją dziąsła swędzą/bola...może ząbek idzie :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #529596 przez Kasiulka
Joanna- coś Ty, zostało nam ostatnie szczepienie , miała mieć 27 grudnia, ale zawsze coś było nie tak (przeziębienie itd.) życzę Wam ząbka!

12 lata 3 miesiąc temu #530107 przez Joanna
witam się jako pierwsza :)
ale u nas pustki :silly:

kasiulka dziękujemy, może pojawi się niebawem i oby Alicja to przeszła bez gorączkowania itd.

wstałam pierwsza, szok :lol: moja Niunia jeszcze śpi, więc lecę myć włosy a potem śniadanko :blink: po 12.00 wychodzimy do lekrza, jak dobrze, że kolejne szczepinie dopiero za kilka miesięcy

miłego dnia

12 lata 3 miesiąc temu #530234 przez Madeline
Hej kochane

My kolejne szczepienie mamy dopiero jak Olus skonczy roczek :)

Dzis wpada kolezanka z pracy i dowiem sie co sie tam dzieje i na czym stoje :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka