- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
ja przed każdym weselem mam problem z sukienką, bo na każdym mam nową i mało jaka mi odpowiada ;p jestem bardzo wybredna
co do tej diety kopenhaskiej, masakra nie dam rady tak bez sniadania.. więc stwierdziłam, że będe po prostu zdrowiej, mniej i do godziny 18 jesc.. to i tak bedzie dużo, bo wilczy apetyt mam dopiero wieczorem
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja juz po pracy. Ciezko bylo ale dalam rade. Czekam az maly sie obudzi i do wieczora nie oddam go nikomu
A maz poradzil sobie swietnie, poprane, posprzatane, ugotowane Takze jestem dumna :*
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
dzidostwo ja mam dietę ustaloną przez dietetyka Przed ciążą byłam 1,5 roku na tej diecie i schudłam 18kg potem jak wiadomo ciąża i znowu muszę się męczyć ale mam nadzieje że dam radę A ty z czego chcesz się odchudzać? Przecież szczupła jesteś
blue kurcze nie boisz się o mleko jak zaczniesz pić takie koktajle? Hm małej to nie zaszkodzi?
Ja już jem prawie wszystko ale mimo to wciąż uważam czy aby nie zaszkodzi to małemu
Ja to w ogóle się boje o moje cyce bo w piątek jestem w pracy 8h do tego z dojazdami wyjdzie mi z 10h a wiadomo małemu nie dam cyca minute przed wyjściem tylko wcześniej, mam nadzieje że sobie poradzą i nie będę pryskać mlekiem na klientów
W ogóle jeszcze planuje karmić 2 miesiące w lutym chyba będę tylko w nocy go karmić a w marcu powoli rezygnować bo ciężko tak będzie ciągnąć z pracą karmienie.
Joanna 2kg to też dużo mi to się w PL przytyło na szczęście troszkę spadło i mam nadzieje że do końca miesiąca spadnie mi jeszcze ze 2kg a potem to wiadomo że będzie wolniej lecieć. Obym tylko do wakacji pozbyła się tych 11kg bo mamy wesele przyjaciółki (swoją drogą mam nadzieje że dostane urlop żeby na nie polecieć) i chcę dobrze wyglądać
Dzisiaj Kacper dostał słoiczek ze schabem i aż sam buziaka otwierał Moje też je na szczęście ale nie bardzo wiem jak mu gotować żeby było smaczne bo jakieś takie to wszystko mdłe bez przypraw
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A gotowałaś może coś z pomidorkiem? Zrobiłabym mu pomidorową z ryżem ale nie wiem czy mam normalnie pomidora ugotować czy jak? Czy to za wcześnie na pomidora? W sumie w słoiczkach są pomidorki
Eh ciężka sprawa z tym gotowaniem
Madeline super że chłopaki tak sobie poradzili Mnie to czeka w czwartek
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
ryz gotuje razem i robie tak jak dla nas krupnik czy ryzanke:) a miesko dziele sobie kupione na porcje wielkosci palca duzego i mroze takie kawaleczki lub mielona cielecine i takie kuleczki i potem myk do zupki:) miele blenderem ale teraz ma coraz mniej wcina nawet niezwraca uwagi
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mroziłaś może zupki?
Mięso jak gotujesz na parze, w wodzie czy pieczesz? I te porcje ugotowane od razu mrozisz?
dzidostwo znam ten ból bo ja też 3kg w święta przytyłam
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
dzidostwo nie jem słodyczy, nie podjadam, nie jem po 18, pieczywa prawie wacale tylko wasa, pieczone mięso, warzywa, owoce ostatnio mrożone truskawki, maliny, jogurty naturalne, płatki pełnoziarnicte, chodzę na stepperze
ale u mnie tarczyca odbiła do góry ostatnio, i jestem na etapie regulowania hormonów, więc pewnie gorzej będzie mi się chudło...
madeline tak jak mówiłam, facet jak chce to potrafi stanąc na wysokości zadania
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
A maly w ogole za mna nie tesknil jakbym byla caly dzien w domu... Z jednej strony dobrze, a z drugiej myslalam ze choc ciut za mna tesknil. A tam najgorsze juz za mna
No i co najwazniejsze dzis zauwazylam, ze malemu wychodzi 2 zabek
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z umiejętności to trochę zaczyna pełzać do przodu, ale tylko jak widzi telefon albo komputer i czasami smoka, do innych rzezcy mu się nie chce. Zaczyna podnosić pupke jak do raczkowania, bujnie sie tak do przodu do tyłu i wyciąga nóżki wzdłuż. Od dwóch dni zaczął mówić "ba" i tak wczoraj i dziś cały dzień "babababababababa". A jak zaczyna płakać to "mamama". I jak leży na brzuchu to przekreca się tez na boczek i podpiera łokciem i tak leży. No i kreci sie wokół własnej osi, na brzuszek, na plecki.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z umiejętności to trochę zaczyna pełzać do przodu, ale tylko jak widzi telefon albo komputer i czasami smoka, do innych rzezcy mu się nie chce. Zaczyna podnosić pupke jak do raczkowania, bujnie sie tak do przodu do tyłu i wyciąga nóżki wzdłuż. Od dwóch dni zaczął mówić "ba" i tak wczoraj i dziś cały dzień "babababababababa". A jak zaczyna płakać to "mamama". I jak leży na brzuchu to przekreca się tez na boczek i podpiera łokciem i tak leży. No i kreci sie wokół własnej osi, na brzuszek, na plecki.