BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #537558 przez Koni
Cześć mamusie :)

nataleczka 11kg tylko można pogratulować :) dawaj jakieś foto w nowej figurze ;) ile teraz warzysz?

Eh mi się marzy 11kg... na razie mam tylko 3,5kg ;)

iwonka super że Michas tak spał ;) my dzisiaj mieliśmy jedną pobudke tak po 3.

Jutro do pracy i zaczynam mieć stracha :dry:

blue tobie też ładnie polecialo :)

Natalia jak Jaś? Nie goraczkuje już? A typ ma niezły tupet. Zapytajcie go gdzie takie opony nabył bo mieliście takie same i ktoś wam ukradł u musicie też kupić.

W ogóle jestem zła bo pękł mi kawałek zęba tego co kanalowo leczylam w PL i mam w nim lekarstwo i teraz mi się jeden bok rusza :angry: eh mam nadzieję że sam wypadnie ten kawałek i odbuduje go w PL bo tutaj nie chce iść do dentysty.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #537561 przez magda__kielce
hej kochanae u nas 3 okropna noc Bartuś budzi sie co 20min i poplakuje a ja niewiem jak mu pomoc niema temperatury ani kataru pierwszy zab sie przebil chyba ze go reszta tak martletuje:( sama niewiem co mu dac co zrobic zeby spal:( w dzin tez malo wczoraj spal łaczne z poltorej godziny dzis sie z nim polozylam na pierwsza drzemke i spalismy ponad godzine
A z milych rzeczy to mojemu misiowi buzia sie niezamyka caly czas gada dada tata baba tylko mama mu niewychodzi
U nas tez pada snieg i niemamy sie jak ruszyc wiec nici ze spacerow
MARZE O WIOSNIE!!!

11 lata 11 miesiąc temu #537730 przez Natalia^^
Hej, nocka nienajgorsza.

Koni. Jaś już nie gorączkuje. Nie wiem co to było. Wysypki nie ma wiec chyba nie trzydniówka.

Nie wiem co z tym facetem zrobic, chcemy odzyskać te felgi:-/ Póżniej zdam wam zrelację bo pojade z łukaszem tam trzeba kogoś z niewyparzoną gębą:-) :laugh: :laugh:

Nataleczka super że jesteś, powiedz ile ważysz?? I pochwal sie foto :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #537765 przez Joanna
natalia to całe szczęście, że Jasio już nie gorączkuje, może to na ząbkowanie :unsure:
facet ma tupet, albo jest tak głupi :lol: maskara, ukraść i jeszcze pokazywać się z tym w miejscu,z którego to zginęło, paranoja!
już ja nagadałbym temu komuś, biedny byłby :woohoo: a ja mam buzię od ucha do ucha, szczególnie jak jestem zła :silly: :laugh:

nataleczka wróciłś na stałe do nas czy tylko na chwile? ;)

dziewczyny, moja znajoma urodziła 4 dni temu dziecko, Mała jest jeszcze na antybiotyku a ona wypisała się ze szpitala, bo miała już dość kiepskich warunków...ponoć leżała w zimnej sali, była zmęczona, niewyspana itd. wiem, że miała przetaczaną krew, bo poziom hemoglobiny był niski. Dziecko zostało w szpitalu a ona dochodzi na karmienie i chyba spędza większość czasu...jak Wy się na to zapatrujecie? ja nie zostawiłabym Alicji bez względu na warunki, bo jednak nikt lepiej nie zajmie się dzieckiem niż ja sama...

11 lata 11 miesiąc temu #537942 przez nataleczka_92
oczywiscie pochwale sie foto jak tylko odbierzemy laptopa z serwisu bo oliwka sokiem zalala:/
koni wazylam 81kg,teraz 70. Jeszcze z 5bym chciala;)
natalia ciezka sprawa z tymi felgami. Jesli nie macie dowodu zakupu to lipa z odzyskaniem,wiec pozostanie tylko nagadac mu!

11 lata 11 miesiąc temu #538056 przez Joanna

11 lata 11 miesiąc temu #538259 przez iwonka_wwa
Joanna o matko, masakra! Aż mi niedobrze po zobaczeniu tego. Ja nie kupuje kaszek na razie wogóle - tylko manną, ale tak w zasadzie to mogło się trafić wszędzie. Teraz wogóle strach cokolwiek kupować. Ale żeby w produktach dla dzieci?

11 lata 11 miesiąc temu #538274 przez blue01
obrzydlistwo!!!!!!!!!!! :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu #538278 przez Natalia^^
Dziewczyny, mamy kase za felgi :laugh: i jak nie przywiezie felg to zostanie mam 1000 zł.
Taki był przerazony tak się tłumaczył że on tego nie ukradł że aż żal było patrzec. A na koniec postawiliśmy ultimatum że albo jedzie do bankomatu albo bedzie sie tłumaczył policji. I wybał bankomat:-) A na koniec jeszcze mu przywaliłam że co on sobie myślał kraną te falgi?? że dużo felg na podwórku to sobie weźmie a co stać ich?? I żeby sie przyznał i przeprosił bo w innej sytuacji sprawa zostanie jeszcze przekazana do jego przełożonych i straci pracę. No i się przyznał :laugh: Mam satysfakcję :woohoo: Ale taką adrenalnkę to lubie, aż się trzęsłam w srodku :side:

11 lata 11 miesiąc temu #538280 przez Natalia^^
A odnośnie tego czegoś gdzie ty to Kochanie znalazłaś??? Nie wiem czy wierzyć ale jest to bardzo okropne.. :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #538287 przez nataleczka_92
natalia to super ze sie udalo.

Joanna jezu straszne to. Masakra.

Jak usypiacie swoje dzieciaczki?bo ja na rekach ale od paru dni straszna histeria

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538299 przez Joanna
natalia brawo! pełna klasa, czyli facet okazał się głupi, skoro nawet przyznał się do kradzieży :lol: i bardzo dobrze, że mu przywaliłaś :) dostał w gębę?

dziewczynki byłam na forum mam lutowych tegorocznych z tego co pamiętam i tam dziewczyny miały już do tego link...

natalia w dzień usypiany Alę w leżaczku bujając ją, a wieczorem odkładamy do łóżeczka i doglądamy tak dłguo aż sama w końcu zasypia :blink: robi różne wygibasy, przewraca się n brzuszek a potem marudzi, więc trzeba chodzić i układać ją ponownie do snu, czasem mija 30 minut zanim zaśnie

11 lata 11 miesiąc temu #538311 przez Koni
Jutro pierwszy dzień pracy...

nataleczka super taką wagę bym chciała mieć i taką miałam przed ciążą choć marzy mi się i te 5kg kilo mniej co Tobie :) Niecierpliwie czekam na zdjęcie :)

Natalia dobrze że gostek dał kasę :)

Joanna u mnie usypianie wygląda podobnie tyle że w dzień idzie do wózka a na noc sam zasypia i wygibasy robi jak Ala i do tego też musimy chodzić i czasem trwa to 30 minut.

A z kaszką masakra aż mi się nie dobrze zrobiło :dry: Ja kupuje bobovitę i nie mleczną tylko ryżową nie mniej jednak będę teraz zaglądać do każdej czy nic tam nie ma...

A co do koleżanki ja bym Kacperka nie zostawiła chociaż bym miała spać na siedząco.

11 lata 11 miesiąc temu #538369 przez blue01
hej,ja za dnia mala klade do lozka,przykrywam koldra a ona sie wtula i szybciutko zasypia,tak jest gdy dzieci sa w szkole,bo jak wroca to raczej zasypia mi przy cycu a potem klade ja do lozeczka

11 lata 11 miesiąc temu #538406 przez blue01
a to moje male slonce:))

Uploaded with ImageShack.us

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka