BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #542712 przez dzidostwo
Hej,
Nocka nam przebiegła w miarę spokojnie, choć wybudza się często z płaczem przez tego zęba u góry bo już widać go taki biały a nie może się przebić, i małej przeszkadza.

o 11 byłyśmy na kawce u sąsiadki 5 domów dalej, więc troszkę się przewietrzyła ale tylko troszkę bo bardzo sypie :(

Muszę się Wam pochwalić, że przez 5 dni schudłam 1,5 kg więc nie jest źle.. a bałam się, żę w ogóle nie ubędzie mi kilogramów :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #542748 przez Marta M
Witajcie, skopiowane z fb, ale zachęcam do szlachetnej akcji:

Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/

Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html

Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do

Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!

Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński

11 lata 11 miesiąc temu #542998 przez Joanna
ja jestem już po prześwietleniu, opis ze zdjęciem do odbioru pojutrze :blink: zobaczymy co tam słychać :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #543149 przez Natalia^^
Hej.

Joanna, o napewno zmieci jej się ciałko:-) Jaś we wakacje to był BOLO:-) a teraz szypiorek i moja babcia mówi że jest za chudy :lol:

Dieta przerwana :( za dużo było imprez, no nie potrafie sobie odmówić jak gdzies idziemy :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #544537 przez Natalia^^
Ale czemu tu tak cicho??? :)

11 lata 11 miesiąc temu #544652 przez Joanna
chyba dwa razy dziś do nas zaglądałam, ale pustki były, więc nic nie pisałam :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #544671 przez Koni
Cześć dziewczyny :)

Ja to wam powiem że nie miałam humoru żeby coś pisać :dry: Przed powrotem do pracy prosiłam moją szefową żeby na razie nie dawała mnie na wieczory bo karmię małego a że nie mam prawa jazdy to ciężko mi się do domu dostać i jestem późno a ta mi dowaliła w przyszłym tygodniu do 19 :angry: zanim dojadę do domu będzie po 20 a mąż idzie na 18 i przy marnych 17h które mi dała i rozwaliła na 3 dni to w ogóle nie opłaca mi się pracować i brać opiekunki bo lepiej by mi było na zasiłku siedzieć i się małym opiekować.
Eh muszę z nią pogadać choć jak się okazało wczoraj odchodzi z pracy więc nie wiem czy to coś da :S

Poza tym jutro idę do jakiegoś polskiego dentysty z tym moim zębem i już się boję ile zabulę bo tutaj ceny są z kosmosu...

Kacperek na szczęście dobrze znosi moją nie obecność :)

Joanna właśnie przez to że nikt nie pisze to nie ma co czytać więc pisz! :side:

Co do diety to ostatnie dwa dni miałam małe słabość przez nerwa na szefową ale po 3 tygodniach mogę się pochwalić że ubyło mi już 4kg :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #544803 przez dzidostwo
Czesc Wam !!

Ja tak samo jak Joanna wchodziłam, i nic nie było do czytania :)

nasza nocka dziś w porządku :) Amelka właśnie jest na drzemce.. a ja śniadanie skończyłam i za coś się muszę wziąć :)

U nas pogoda taka sobie, ciepło ale cały czas praktycznie pada..

11 lata 11 miesiąc temu #544838 przez blue01
a jutro ma byc jeszcze lepsza pogoda:)czesc dziewczyny

11 lata 11 miesiąc temu #544853 przez Natalia^^
hej. U nas srednia noc.

Dzien taki beznadziejny pada, szaro, buro.

A my sie w góry wybieramy :(

dzidostwo ja taz mam kupe roboty, pranie prasowanie, Jaś zaraz pójdzie spac wiec cos zrobie. Ahh jak ja lubie kiedy on śpi :laugh: taki aniołek :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #545127 przez dzidostwo
Ameka jakaś taka rozdrazniona troche smieje sie bawi zaraz marudzi.. oczka trze taki śpioch dziś, może przez tą pogodę!? :)i jescze te órne zęby jej dokuczają :(

Zrobiłam wczoraj porządek w półce Amelki i kolejne pudło :D zastanawiam się co ja z nimi później zrobię :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #545250 przez Joanna
Cześć mamcie :)

pogoda nijaka, ale za to ciepło :) byłyśmy z Alicją na dworze ponieważ miałam do odebrania opis prześwietlenia kręgosłupa...w sumie jest trochę nieprwaidłowosci typu zwężenie przestrzeni m/kręgowej, obniżenie wysokości trzonu, guzki schmorla i inne, także chyba mam jakieś zwyrodnienie :dry: zobaczymy co zaleci lekarz ;)
w piątek do ginekologa na usunięcie nadżerki, uzbierało się tego trochę...

moja Ala niedawno zjadła zupkę koperkową z ryżem, zjada już cały duży słoik :lol: zaczęła nam pełzać do tyłu, tyłeczek podnosi, więc szykuje się do raczkowania zapewne :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #545484 przez magda__kielce
Hej mamusie
U nas tez jakos mija mielismy ciezki weekend z goraczka ale juz jest dobrze Bartuśma juz dwa zabki i ładnie je już widać:) wglada rozkosznie
U nas tez pogoda kiepska caly dzien pada wiec dzis nie bylismy na spacerze:(

Joanna no to ci sie uzbieralo chodzeia po lekarzach

11 lata 11 miesiąc temu #545499 przez Joanna
magda na szczęśćie to nic strasznego, nadżerka zrobiła sie po porodzie, cytologia dobra, więc nie martwię się :blink: gorzej z kręgosłupem, ale jakieś masaże/ćwiczenia powinny pomóc :)
super, że macie już 2 ząbki :)

11 lata 11 miesiąc temu #545639 przez Kasiulka
kurcze napisałam Wam taki długi post z telefonu i mi skasowało :angry:
u mnie sesja trwa dlatego mało się odzywam, w piątek ostatni egzamin to będę częściej :) Oby tylko bez poprawek bo nie mam na to czasu :silly: pralka non stop pierze, prasowania mam tyle że aż się gadać nie chce, w mieszkaniu sajgon :lol: dziś jak Tomek zabrał Zuzię na spacer to trochę doprowadziłam nas do kultury. koszmar jak się mieszka w takim małym mieszkaniu, jedną rzecz położysz nie na miejscu i już jest syf :angry:

Koni Twoja szefowa po świńsku się zachowała :angry: dobrze że Kacperek jest taki kochany pod Twoją nieobecność :)

Joanna o faktycznie masz trochę zaległości "medycznych". Współczuję Ci kręgosłupa, wiem co to znaczy :( a co do nadżerki to daj znać po zabiegu jak to wygląda, bo pewnie też mnie to czeka. Mam już od dawna, jeszcze przed ciążą... czas iść do ginekologa, ostatni raz byłam na kontroli po zabiegu łyżevczkowania. Tomek już na mnie krzyczy, że mam iść :dry:

magda ale super! dwa ząbki muszą wyglądać rozkosznie! wstaw zdjęcie Małego!!! koniecznie :) Zuzia nie ma jeszcze ani jednego ząbka, ale w sumie dobrze bo jak ja ją będę karmić jak już coś się jej "wykluje" :silly:

dzidostwo
u mnie to samo! pełno za małych ciuszków i innych niepotrzebnych gratów, nie mam już gdzie tego składować :dry: Zuzia też marudna była ostatnio, ta pogoda wszystkich chyba dobija :blink:

Natalia ale Ci zazdroszczę wyjazdu! też bym gdzieś pojechała :side:

madeline, iwonka, rybka kochane odezwijcie się co u Was!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka