- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas od kilku dni super!!! Michaś zaczął nam zasypiać koło 22:00, budzi się raz na karmienie, albo wcale i śpi do 7-8. W dzień łapie 2 drzemki. Więc chyba się usystematyzował Ale jak się kłądziemy spać z mężem to na paluszkach, bo tylko podloga skrzypnie to się budzi..hehe
Michaś też jeszcze nie siada, a jak go posadzę to się chwieje i przewraca do tyłu, chyba że się czegoś trzyma. Ale do przodu już ni eleci, więc to chyba dobrze. Co do raczkowania to zaczyna podnosić pupę i próbować, ale pewnie jeszcze troche to potrwa. Z "bababa" przeżucił sie na "tatata", a mama tylko czasem jak płacze mu wyjdzie :/
joanna wszstkiego naj naj dla Alusi!
kasiulka natalia Michaś tez ze 2 tyg temu spadł mężowi z łóżka. Też wkurzyłąm się na niego bo zostawiłam z nim Michasia na łóżku, michas się bawił, mąż przysnął i moje maleństwa spadło. Usłyszałąm tylko taki straszny przerażający płacz. Ale widać czasem zmęczenie bierze górę. Najważniejsze że dziciom nic nie jest.
koni jak tam w pracy? Kacperek teskni?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
kurcze mam super filmik jak mój K nagrał jak Filipek raczkuje i nie mogę z tel dodać na fb na nasze forum tam:( jak się dodaje?
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do raczkowania to bartkowi tez jeszcze brakuje pelza do tgylu ale wcale niechce na brzuchu lezec woli stac a racczej chodzic jak go sie trzyma pod paszki
U nas tez bardzo kiepska pogoda:(
Pozdrawiam
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda kielce-stawiam na ząbki. U nas tak noce wyglądały poprzednio ze dwa tygodnie budził się co chwilę. Później wyszły ząbki i był spokój i teraz ze dwa tygodnie to samo. Od trzech dni jest spokój bo podaje na noc paracetamol. I budzi się dwa razy na herbatkę i mleczko.
Ale mój Filipek ma chyba budzik wbudowany co codzień punkt 7 wstaje:( a ja chociaż w weekend bym chciała pospać...ech. Nawet minuty spóźnienia niema;)
chłopek nie udało mi się tego filmiku wstawić,jak tak robię jak napisałas to pisze że format nie obsługiwany. Kurcze a tak chciałam wam pokazać jak mały goni oliwkę
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Za godzinę do pracy się trzeba zbierać a tak mi się nie chce
Joanna wczoraj akurat wolne miałam ale tak byłam wykończona po piątku że nawet mi się na neta nie chciało wchodzić Człowiek się jeszcze nie przestawił na tryb praca a jak się ma wolne to nie ma jak odpocząć bo Kacperek nie daje
W ogóle od piątku opuszczam jedno popołudniowe karmienie i Kacper o 15 dostaje butle a nie cyca tak więc butelkę ciągnie już 2 razy w ciągu dnia Do końca lutego chcę go karmić tylko rano, wieczorem i ewentualnie w nocy jak wstanie a końcem marca chcę już go całkiem odstawiać
Co do ząbków my też mieliśmy kilka dni z lekką temperaturą i budzeniem nocnym a mimo to dalej jesteśmy bezzębni
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Wybaczcie że tak mało się odzywam, ale jestem w trakcie sesji. Jak już będę po to będzie łatwiej
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja muszę pochwalić moje dziecko, nie zapeszając oczywiście Alicja pięknie wszystko zjada, nawet kaszki, za którymi tak nie przepadała zmniejszyłam porcję i wcina bez problemu.
Mamy teraz 5 posiłków dziennie, wcześniej były 4 apetyt Alicji dopisuje, zjada duży słoiczek na obiadek i w sumie duży słoiczek owoców, albo jeden mały i pół dużego jako dodatek do kaszki czy jogurtu
a jak u Was wygląda sprawa jedzenia?
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Weekend spedzilismy u tesciowej.Od jutra znow do pracy
Maly tez gryzie nam szczebelki od lozeczka a tak sie slini, ze chyba z 5 razy dziennie musze go przebierac
Nie mam zbytnio czasu by pisac, bo jak wracam to cala skupiam sie na moim misku
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Madeline Koni ja nie wiem jak wrócę do pracy, to bedzie dla mnie mega trudne. Nigdy tak naprawde nie pracowałam na kogoś, i będę musiała pójść na staż 2 lata. No nie bedzie łatwo.
Joanna śliczne zdjęcia Ali wystawiłaś na facebooka, Pyzunia z małej:-) ale to jest śliczne. Jaś jest taki szczypiorek
Mnie bierze jakies przeziębienie, muszę uważać bo 2,02 jedziemy do Karpacza.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jedziecie na urlopik do Karpacza?
moja Ala właśnie śpi w wózku na balkonie, zjemy obiadek a potem jedziemy na prześwietlenie mojej klaty
w ogóle jak u Ciebie dietka, postępuje?