- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Madeline, nikt nie zapomniał mało nas na forum przez ostatni czas.\
Szkoda że musisz iść do pracy. Ale dobrze ze jest praca. Bo gorzej jakby jej nie było.
Jasiowi troszkę lepiej ale nadal ma rozwolnienie, nie wiem moze to od tych antybiotyków.Daje mu kleiki ale nie pomaga, teraz dałam mu gorzkiej czekolady o dziwo smakowało mu
Ja lepiej sie czuje choć mam katar.
Łukasz tez jakby lepiej się czuje. Bardzo sie cieszyby z tych fajewerek. Zarobiliśmy 7,5 tys Jak Jaś wyzdrowieje to pojedziemy w góry. Muszę tylko zaopatrzec sie w porządne buty.
Muszę isc sprzątać strasznie mi sie nie chce,
Rybka, ja Jasa dopiero gdy nauczył sie raczkowac włożyłam do chodzika ale dosłownie ze 3 razy bo chodzik wywiozłam do mamy. Ja uważam że to jest zbędna rzecz. Tylko szkodzi dziecku. ale każda mama może mieć własne zdanie.
A odnośnie ząbków to Jas nie ma żadnego
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
jesli chodzi o zabki to u nas nadal ich brak mimo ze dziasla stasznie twarde,i slini sie na potege:)
a zaciekawilo mnie co dajecie do jedzenia i wczoraj do zupki tez dodalam kawaleczki pomidorka i jest ok dzis zjemy pierwszy raz kaszke mannne w deserku:) Moj bartus je zupi gotowane sloiczki zadko jak gdzies jedziemy albo nie mam kiedy ugotowac
tez sie zastanawiam nad chodzikiem choc sa osoby ktore twierdza ze to szkodliwe ale mysle ze stanie na nozkach bez podparcia tez nie jest najlepsze, bo moje dziecko niechce siedziec tylko stac i juz przebiera nozkami do chodzenia ma duzo sily siedzi juz sam stabilnie i stoji trzymajac sie o pufe:) wiec tez kupie chodzik
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak moglybysmy zapomnieć????!!!!!!!
Natalia Jaś będzie miał frajdę jak pojedziecie na narty:)
Magda ale masz slicznego mikolajka;)
U nas zabkow tez brak:/ ja chyba sama zacznę zupki gotować bo Mateo nie chce jesc tych skoków,tylko musze blender taki malutki kupić...a będę dawac mu tylko deserki ze sloiczka.
Kurcze dziewczyny jak mi snu brakuje.moje marzenie wyspać sie cała noc bez wstawania:) a moj Mateuszek jest taki słodki z rana jak wstaje oczy zaspane czypryna rozczochrana i uśmiech od ucha do ucha tylko go zjeść he he..lecę zaprowadzić Dawidka do szkoły.do pozniej
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
u nas Alicja przespała calutką noc, ani razu nie wstaliśmy z mężem w nocy, Malutka obudziła nas o 8.30 dzisiaj juz lepiej, katarku coraz mniej, mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie po katarze
moja Alicja od 3-4 dni też pije bardzo malutko, a potrafiła wypić w ciągu dnia nawet 250 ml herbatki, bo soczków nie lubi wczoraj jakoś wypiła 90 ml, a dzisiaj dopiero 40 ml na szczęście kupki są codziennie, przynajmniej 2 a czasem 3 odkąd Alicja zaczęła jeść zupki, deserki, kaszki kupki są codziennie a na początku wprowadzania nowych pokarmów były nawet po każdym posiłku tj 4-5
w ogóle byliśmy dziś w urzędzie pracy, zarejestrowałam się jako bezrobotna, ale tylko po to, żeby wyciągnąć trochę kasy, gdybym chciała to sama znalazłabym pracę. Niestety chyba nie będzie tak łatwo, 8 stycznia mam dostać decyzję i tego samego dnia stawić się w pokoju, w którym przedstawiają propozycje pracy, staży, kursów itd. Coś czuję, że szybko mi coś znajdą zobaczymy, na szczęście mamy odłożone pieniążki na przynajmniej pół roku mojego siedzenia z Alą w domku, przydało się dodatkowe ubezpieczenie mnie i mojego męża, po
prodzie wypłacili nam z tytułu narodzin dziecka podwójnie, także nie mam co narzekać
madeline bardzo mi przykro, dobrze, że mąż zjechał do domu, takie warunki pracy to kpina i przede wszystkim trzeba siebie szanować, swoje zdrowie, mamy dla kogo przecież żyć
rybka spróbuj podać Mateuszkowi je jogurciki, moja Ala nimi zajada się, o dziwo, pomimo, że to nabiał
magda świetne przebranie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Czytam Was czasami ale nie mam siły ani czasu odpisywać bo na razie to biegamy z tymi chrzcinami a w sobotę jeszcze siostra moja przylatuje no i oczywiście w między czasie chcemy odwiedzić jak najwięcej znajomych
U nas ogólnie dobrze Kacper coraz dłużej potrafi wysiedzieć i stara sam się podnieść choć jeszcze mu nie idzie Poza tym zaczyna stawać nam na nogi jak go chcemy posadzić Jak ktoś coś przy nim je to od razu się obraca i patrzy co masz i po wszystko wyciąga ręce i tak jak u rybki (dziękuję za pamięć ) najlepszą zabawką jest wszystko - pilot, telefon, laptop czyli nie zabawki
Pochwale się wam strojem Kacperka do chrztu
Kupiliśmy mu taki płaszczyk
i gajer
magda_kielce ślicznie wyglądacie
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania