BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 tygodni temu #488629 przez Pliszka
Madlen, nam z kolei położne mówiły, że okres po porodzie to zły czas na zmianę środków pielęgnacyjnych i że najlepiej używać tego czego dotąd używałyśmy. Ja używam Lactacytu chyba Fresh (taki zielony), bardzo lubię jego zapach :) Jeśli planujesz zmienić płyn, to najlepiej jeszcze teraz żeby potem nie spowodował podrażnień.

Chomiczka, Olek fajne imię :lol: :lol: A dla dorosłego mężczyzny Aleksander bardzo mi się podoba :laugh: Tak jakoś dumnie brzmi :)

Alina, jedne z najładniejszych śpioszków jakie widziałam :laugh:

Princess, o rany, nie mogę ich oglądać :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #488636 przez Pliszka
Sylwia :( Koniecznie jedź na IP. Jeśli krew jest jasna to raczej nie łożysko tylko szyjka. Spakuj sobie w torbę jakieś drobiazgi bo może Cię zostawią na obserwacji. Spokojnie kochana, zaraz Cię podłączą do ktg i sprawdzą serduszko i czy nie ma skurczy. Mam nadzieję, ze tak jak u mnie skończy się u Ciebie na strachu. Trzymam kciuki.

12 lata 3 tygodni temu #488639 przez anoda89
Sylwia spokojnie pewnie to nic takiego, pojedziesz na IP sprawdzisz i będziesz spokojna.

Ja w sprawie pampersów bo w rossmannie są też w promocji 108 i też 56 czy 58 zł.

Kasia zgrabna zgrabny brzuszek :). Tosia ładnie rośnie.

Satine niezła willa Marysieńki :).

Alina fajny wózek i sukienka :).

12 lata 3 tygodni temu #488640 przez Alina2408
i daj znac co i jak jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc

a swoja droga to co dzieje sie z sylwka727 chyba takie numerek byl na koncu

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #488686 przez dominia
Ostatnio czuje sie troche zle :( jestem jak slonica nie mam sily chodzic, szczegolnie jak sie rozsiade.. I uderzaja mnie uczucia goraca.. A rano znowu mi zimno :/ ludzie jak mnie widza to mowia 'o matko ale jestes blada' nie wiem czy cos jest nie tak z wynikami krwi czy to jakas anemia albo inny problem :( maly wyjada wszystkie witaminy pewnie.. A ja ich sobie za duzo nie dostarczam :(
Dziewczyny jakich uzywacie witamin i w jakich sa cenach ? Ja za swoje place ponad 40 zl i zastanawiam sie nad jakimis tanszymi, jakie dobre polecacie ? :)

12 lata 3 tygodni temu #488706 przez Alina2408
dominia to normalne ze czujesz sie troszke bardziej ociezale to kazda z nas mnie zaczynaja dokuczac plecy ale spokojnie a temperature podkreca ci malenstwo :):) to najzupelniej normalne

witamin zadnych nie biore biore tylko kwas foliowy z kwasami dha : reszta naturalnie owoce i warzywa

12 lata 3 tygodni temu #488722 przez jadziatopol
Sylwia trzymam kciuki :kiss: odezwij sie prosze :kiss:
Dominia ja tez czuje sie slaba i mam uderzenia goraca ;) do tego jeszcze teraz wrocilam z tata od lekarza (dostalam glukometr) i albo tak mnie wytrzeslo w aucie albo nie wiem co...ale myslalam ,ze zwymiotuje...teraz dopiero mi mija. Nie czulam sie tak od I trymestru....
Dziewczyny ja niestety nie moge w tym kraju ogladac filmikow ktore pokazujecie...a z tego co przeczytalam to mam czego zalowac :blink:

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #488727 przez kasia123m
spokojnie Sylwia..mam nadzieje ze juz pojechalas...teraz dopiero doczytalam...wazny jest spokoj...zbadaja sprawdza czy ok...najwyzej polezysz troche...dostaniesz leki...wiecej odpoczynku...bedzie dobrze..trzymamy kciuki

12 lata 3 tygodni temu #488736 przez [email protected]
Sylwia trzymam kciuki,daj znać jak bedziesz mogła

jadzia musisz zrobić aktualizacje firefox albo ściągnij kodeki do odtwarzacza multimedialnego albo przeinstaluj system na nowszy

12 lata 3 tygodni temu #488743 przez Madlen
Sylwia trzymak kciuki, by było ok kochana.

Pliszka tak zrobię, dzięki.

Co do Pampersów 1 w Rossmanie promobaby.pl/promocja-11372.html

Pampers 2 w Polo promobaby.pl/promocja-10932.html

Warto?

12 lata 3 tygodni temu #488746 przez Alina2408
ja kupilam te pierwsze w rossmanie ale te ichnie 30 szt za 11.99

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #488758 przez Madlen
Dominia z tą zmianą suplementów ostrożnie, mi skończyła się paczka, chce zmienić bo femibion 2 jest bez żelaza. Wzięłam elevit bo miałam akurat i straszne mdłości rano.
Myślę o Doppelherz mama. Zależy mi by miały też DHA.

12 lata 3 tygodni temu #488773 przez Martyna
xpatiiix3 dziekuję i cieszę się, że juz lepiej u Ciebie :)

chomiczka powodzenia, bierz zwolnienie!! ja długo zwlekałam ale od 3 tygodni juz urlopuję :) nie ma co sie przemęczać

Alina to bardzo miłe, że o Tobie pomyslala :) piekny prezent

Sylwia będzie dobrze, trzymamy kciuki i czekamy na wiadomość

Dominia ja biorę femibion 2 kosztuje prawie 60 zł - witaminy, kwas foliowy i DHA,
brałam też wczesniej centrum materna DHA ale źle się po nich czułam, tańsze witaminy z magnezem i żelazem polecała Anoda - ladeevit około 30 zł. Mi rano jest gorąco, ale w szkole rodzenia mówiono nam, że kobieta w ciązy tak ma, że jest jej teraz cieplej i stąd te uczucia gorąca

12 lata 3 tygodni temu #488776 przez princess
Jeśli chodzi o witaminy to najbogatszy jest Prenatal Classic, do niego dokupiłam DHA Pregna 250 i magnez - biorę oddzielnie. Witaminy koniecznie w trakcie posiłku, magnez pół godziny po posiłku, żeby nie zablokował wchłaniania witamin i żelaza.

12 lata 3 tygodni temu #488792 przez dominia
Princess wlasnie myslalam o pregnie z dha ale to chyba nic wiecej nie ma prawda ? Bo biore zwykla pregne i pytalam to tansze sa te z dha az bylam w szoku :) jakie w niej sa skladniki ? :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka