- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Princess Nie masz 2 dokumentów dowodu i prawka. A tu już można zaciągnąć kredyt. Ja bym poszła na komisariat, powiedziała dyżurnemu. Zejdzie policjant, przyjmie zawiadomienie o kradzieży portfela z dokumentami. Nie mów,że zgubiłaś.
Nie odpowiesz w takim przypadku za kredyty.
Za jakiś czas przyślą zapewne pismo, że sprawa umorzona. Ale ja bym zgłosiła.
Kasiu mi endokrynolog każe na czczo zrobić nadania tsh, ft4.
A jak czasem zapomne tebletkę to mogę po jedzeniu zażyć, nic się nie stanie. Czasem nie czekam pół godziny, tylko troche mniej.
Jadzia cudowne foty. Bajecznie..
Ile kosztuje wynajęcie tylu metrów mieszkania?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen dzięki za info... Dziś to chyba nic nie załatwię, strasznie boli mnie głowa Do tego miałam straszny sen, że niby okazało się, że Adaś ma wadę nóżki i lekarz radził, by zabić dziecko bo po co ma się męczyć... głupie sny !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
anuśka a jednak rączka się znalazła... uff...ale ulga Teraz to już tylko wszystko będzie dobrze
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja dziś też niemrawa, mdłości jak zwykle z rana. Po południu endokrynolog, 3h szkoly rodzenia. Nie chce mi się nic..
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jadzia zazdroszczę pogody i pięknych widoków. Jak ja nie lubię zimy brrrrr. W mieście mogłaby trwać 2 tygodnie w okresie świąteczno-noworocznym, a dłużej w górach dla chętnych. Mieszkanko piękne - podobają mi się takie jasne, pastelowe kolory i kuchnia w moim stylu
Kasiu ja od lat biorę uthyrox i mam zalecone, że zawsze przed badaniem nie brać, by nie fałszować wyników. Zwyklę biorę po pobraniu krwi.
Princess nie zazdroszczę, szczególnie teraz w naszym stanie takie nerwy i bieganie po urzędach, bankach Może ktoś się zlituje i odeśle? Mi dokumenty ukradziono dawno temu, byłam jeszcze studentką i ktoś odniósł po 3 dniach do domu mówiąc, że znalazł. Liczył na tzw. znaleźne i dostał jakąś kasę.
Anuśka - SUPER z rączką, co za ulga Myślałam o Tobie...
Co do porodu ja też mam okropny dylemat. Z jednej strony chciałabym sn, ale mam też okropny lęk - pierwszy poród, wiek dojrzały i bardzo boje się komplikacji, boje się, że ktoś coś może skopać przy dzieciaczku. Cała ciąża przebiega "odpukać" dobrze i nie darowałabym sobie, gdyby coś złego się z malutką stało z winy lekarza, położnej czy niedopatrzenia. Jest to moja pierwsza i raczej jedyna dzidia, więc tym bardziej dostaje schizy. Gadałam z moim lekarzem prowadzącym i dowiedziałam się, że jak na ten moment nie ma żadnych przeciwskazań do porodu sn - wiek nie jest przeszkodą. Ale mogę mieć cc na życzenie, jeśli będę miała zaświadczenie od lekarza psychiatry, że mam straszny lęk przez sn z uwagi na drowie dziecka. Sama nie wiem co robić...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś bez energii...
Jadzia super to mieszkanko, zazdroszczę Ci tej pogody
Anuska najważniejsze, że raczka na miejscu. Pomiary USG sa szacunkowe...mi mówili tuż przed porodem, że córka będzie miała ok 3kg a urodziła się 3880
Princess fajniutkie to body I śpiworek rewelacja do gondolki
O porodzie ze strachem nie myślę. Zarówno w poprzedniej jak i w tej ciąży od pierwszego dnia powtarzałam sobie, że i tak muszę przez to przejść, odwrotu już nie ma Miliony kobiet rodzą, mi też się uda. Bardziej przeraża mnie cesarka, bo to jednak operacja, pełne przecięcie powłok brzusznych, późniejsze gojenie, itd. Jak leżałam na ginekologii były dziewczyny z ropiejącymi ranami itp.
Jedyne czym się martwię to czy maleństwo będzie zdrowe i czy lekarze niczego nie zaniedbają, jak niestety ostatnio słychać, że się zdarza...W ogóle stan zdrowia mojego maleństwa często mi chodzi po głowie ostatnio i pewnie będzie mi to towarzyszyć aż do chwili porodu.
Zamówiłam koszule rozpinane do karmienia, jak przyjdą będę miała komplet do torby do szpitala, w okolicach świąt się spakuję. A później odliczanie...
Jeszcze mój piesek jakiś niemrawy...wymiotował, trząsł się, łzy mu z oczu poleciały. Wzięłam go do siebie pod kołdrę, teraz śpi wtulony. Mój instynkt macierzyński znowu atakuje, to chyba zwiastun tego, że wkrótce będą znowu mamą maluszka.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale mam postów do nadrobienia!
Madlen Bardzo spóźnione życzenia urodzinowe:) Leżaczek i bujaczek super!
Katarinka Ja pierwsze zakupy zrobiłam dopiero jak skończyłam 28t.c. Kiedyś już pisałam Jadzi że ja urodziłm się miesiąc przed 39 urodzinami mojej mamy. Moi rodzice też późno ułożyli sobie życie, dzisiaj są zdrowi i czekają na wnuczkę
Sylwia ładne łóżeczko
Dominia gratuluję zdanego kolokwium i sprzedaży autka
Jadziu to też jesteś grudniowa? my z mężem też oboje z grudnia
Alina bardzo ładny leżaczek
Princess ja uważam że lepsze drogi to mniej wypadków. Jak jedziesz drogą bez pobocza to nawet nie masz gdzie uciec. A jeszcze piesi i rowerzyści...
Album dla dzidzi to świetny pomysł! ja myślałam żeby nagrać film jak mała rusza się w brzuszku
Chomiczka Ja też ostatnio ciągle allegruję w poszukiwaniu prezentów
Satine też piłam ten syrop i faktycznie jest okropny! Kuruj się jak tylko możesz. Ja z ubranek mam na razie głównie 56 i 62
Paulaa, Andzia dobrze że po wizytach wszystko ok:)
Resztę postów nadrobię po południu:) Pozdrawiam
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale napadało!! Śnieg na balkonie mi barierki sięga...przyjdzie mąż z pracy to musi go odśnieżyć bo ja lepiej nie wychodzę. Muszę się wyleczyć i iść jeszcze w tym tyg. na tą morfologię.
Anuśka u mnie w szpitalu cesarka chyba kosztuje 1500zł. A wagą się nie przejmuj...zawsze jest jakaś granica błędu. A mi Pani doktor ostatnio na usg mówił, że przed porodem granica może wynieść nawet 500g .
Jadziu super, że jesteście już na swoim
Princess super łaszki dla małego !
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Mrufka malutka na pewno wytrzyma jeszcze 4 tyg. Nie masz rozwarcia, a to najważniejsze.
Princess ja jak zgubiłam <?> dowód osobisty to poszłam do ratusza i zgłosiłam. Pani od razu dowód zablokowała i ja dostałam świstek, że nowy jest w trakcie wyrabiania. Lepiej idź i zgłoś. Ciuszki śliczne
Kasia współczuję takiego kolegi.
anuska cc '' na życzenie'' w Wawie kosztuje 1000-1500zł. Cieszę się że z dzidzią wszystko ok. Pamiętaj, że pomiary usg są tylko orientacyjne i nie ma co im tak ufać w 100%.
Jadzia śliczne mieszkanko. Pogody i oceanu zazdroszczę jak cholera.
W nocy tak mnie meczy ból bioder. Podnieść się z łóżka to masakra. Obudziłam sie standardowo z A. o 6. Pogadaliśmy chwilę i poszedł do pracy. Ja do 7 zasnąć nie mogłam. Oliwia wstała o 8.30 i bajki oglądała a ja do 9.30 ''leżałam''.
Wypadałoby iść do sklepu, bo ziemniaki mi się skończyły, a obiad trzeba zrobić. Tyle tylko ze syyyyyyypie jak nie wiem.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess bardzo ładne ciuszki
Olu to u Was też oboje jesteście z grudnia? Mój M ma dziś urodzinki, może uda mi się go czymś zaskoczyć, bo prezentu niestety nie mam dla niego żadnego
Ja męczę się z suwaczkiem, niestety nie wiem jak go tu wstawić, tam są jakieś kody, abstrakcja dla mnie jakaś