BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 tydzień temu #496921 przez chomiczka
mi położna odradzała majtki canpola, podobno nie przepuszczają powietrza i rana dłużej się goi i babrze, polecała mi te które kupiła Satine - Hartmanna też mam zamiar je kupić - póki co nie mam jeszcze nic :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #496927 przez sylwia1986
Martyna niestety nie mam fb, więc podałam adres na Twojego priva B)

12 lata 1 tydzień temu #496933 przez Martyna
Sylwia wysłane :)

12 lata 1 tydzień temu #496939 przez dominia
Zapowiada się super ta książka :lol: już mam na telefonie w pdf to będę czytać do podusi :lol: Dziekuje Martyna :kiss:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #496942 przez Madlen
wezme te majty co sama podałam linka i te co Satine Hartmana a wkłady poporodowe Belli i

sklep.doz.pl/produkty/p6918-Podklady_gin..._34_cm_x_9_cm_10_szt

chyba wielkosc ok..

12 lata 1 tydzień temu #496955 przez Martyna
i znowu sa pampersy w promocji po 20 zł z kartą

sklep.doz.pl/produkty/p16136-Pampers_Newborn_2-5_kg_43_szt

12 lata 1 tydzień temu #496957 przez sylwia1986
Martyna dzięki ogromne :kiss: oj będzie ciekawa lekturka do czytania, póki co czytam jakiś kryminał od koleżanki, ale po 60 stronach nie wciągnęło mnie jeszcze... A w identyczne pampersy obkupiłam się w weekend w rossmanie za 17,50

12 lata 1 tydzień temu #496958 przez Martyna
no właśnie u mnie w rossmannach puste półki :( więc szukam...

12 lata 1 tydzień temu #496967 przez Madlen
Supercena jak ja zamawiałam to było "niedostepne w magazynie" ale i tak przyszły. Mam 2 szt. wiec teraz zamowie Pampers 2 juz.

12 lata 1 tydzień temu #496969 przez natalka
Hej dziewczynki :)
Ja byłam dzisiaj u endo. wyniki ok teraz mam się zgłosić po porodzie. Wczoraj zaliczyłam szkołę rodzenia ale nic ciekawego nie było położna tak ogólnie o higienie w ciąży i dolegliwościach ciążowych opowiadała jak sobie z nimi radzić itp. potem pokazała nam ćwiczenia jakie możemy wykonywać w domu nawet mi się podobało. Wpadłam dzisiaj jeszcze na chwilę do pepco i kupiłam bodziaki różowe strasznie mi się podobały, kupiłam prezenty na święta takie drobiazgi bez szaleństw a teraz siedzę w domu i czekam na M. mała szleje w brzuszku :laugh:
Marlena super ubranka :)
Buziaczek współczuje przejść szpitalnych, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze
Madlen słodka ta pościel mam podobną z żółtym tłem :)
Miłego wieczoru :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 tydzień temu #496973 przez Martyna
Madlen jaki wymiar ma ta pościel?

12 lata 1 tydzień temu #496986 przez jadziatopol
hej dziewczyny :)
co do majtek siateczkowych to kupilam w Polsce i kolezanka ma mi doslac paczka. Podpaski poporodowe kupilam takie jak Satine. Az sie boje przeczytac ten artykul ktory zamiescilyscie. ;)
Buziaczek jej...trzymaj sie kochana i nie rozpakowuj za wczesnie ;) wytrzymasz jeszcze :) wszystkie wytrzymamy. A insuline dostalas bo jakie wysokie cukry mialas?
Dominia ja mam tak samo z tym chlebem. Ja sie nie moglam powstrzymas wczoraj bo moj przywiozl taki chrupiacy chleb i zjadlam o 22:30 cala kromke i rano cukier 90. A tak na codzien staram sie nie jesc na ta ostatnia kolacje chleba wogole i wtedy mieszcze sie do 90. I z pierwszym sniadaniem podobnie mam jak Kasia. Albo jem pol kromki albo wogole chleba nie jem .A na drugie juz jest ok...poniezej 100.
Kasia ja tez czekoladke sobie zjem dzisiaj :P to zaskakujace ,ze po chlebie cukier skacze a po czekoladzie nie :ohmy:
Madlen sliczna posciel :)
A moj Hubus wczoraj tak sie wypial pupa ,ze az sie wystraszylam :ohmy:
Ogladam wiadomosci...i mamy jakis najwiekszy przyplyw w roku. Pacifica troche zalana ale cale szczescie nie tu kolo mnie...troche dalej. Kurcze...ostregaja przed tsunami i mowia zeby zaopatrzyc sie w plecaki z zywnoscia i woda i uciekac jak uslyszymy alarm....hahaha...juz to widze jak bede uciekac w gore z plecakiem na plecach i brzucholem :lol:

[/url]

12 lata 1 tydzień temu #497002 przez dominia
Jadzia powiedz mi a jakie kolacje sobie robisz bez chleba ? albo śniadanie ? :)

12 lata 1 tydzień temu #497008 przez DOMI
Chomiczka położna miała rację te majty są okropne doświadczyłam tego na własnej skórze. Tyłek mi się prawie ugotował po godzinie noszenia.

12 lata 1 tydzień temu #497026 przez jadziatopol
Dominia ostatnio zjadlam sama parowke z indyka z pomidorami i ogorkiem . Albo kawalek fileta z kurczaka z pomidorami i salata...generalnie mieso z warzywami...albo pol kromki ale cienko ukrojonego chleba ...takiego ,ze Polske widac :blink: z wedlina . Kiedys jadlam owsianke na mleku ale mialam wyzszy cukier rano...wiec zrezygnowalam z nabialu i chleba. Na sniadanie to samo. Na rozruch to plasterek wedliny z pomidorem i po godzinie 110... potem ide spac na godzinke i jakwstaje i mam ponize 100 to jem wlasciwe sniadanie czyli cokolwiek (jajecznice, parowki) i cukier juz mam ok przez caly dzien az do ostatniej kolacji :) wlasnie zaraz sobie zmierze....i pojde jeszcze dospac sobie bo sie nie wysypiam :( jak tak zrobisz to powinnas miec cukier rano nizszy. Sprobuj :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka