- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Też mnie irytuje to dodawanie postów, coś się tnie ;/
Princess Adaś już spory chłopak:)
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
pati ja o swoja bluzke tez od znajomej sie dlugo prosilam... w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam jej pare cieplych slow...
ola omi mysla ze sa fajni bo sie interesuja hahaha...u nas tez dziewczynka ale wiem ze pewne granice musza byc...
princess mnie wyszly podwyzszone wlasnie przy lekkim przeziebieniu dlatego o tym mowilam

patti moze wyrosnie... u nas sasiasdki córka tez wyladowala w osrodku i obie z mama odsapnely ona sie poprawila a mama ma troche spokoju i mniej nerwow wiec moze i na twojego brata znajdzie sie sposob...
katarinka nie powinnas sie zarazic skoro masz juz za soba ale swinka tez niby nie mozna ale moja kolezanka miala ja 3 razy...
marlena u nas tez chamstwo sie szerzy...
natalak dziekujemy i tez zyczymy ci spokojnych i wesolych swiat...
jadzia ale numer dowiedz sie co to za badanie ale normalnie szok ja tez ostatnio myslalam ze urodze ale co nieco sie uspokoilo ale widze ze ty szalejesz...moze dobrze ze jestes zmeczona wtedy latwiej ci przelezec...a;e wiesz ze my mialysmy podobny termin i juz zaczynam miec stresa hehe...
princess to chlopak ci rosnie pieknoie tylko za mocno na dupce siedzi...
a my dzis dlugo spalismy bo w nocy nie moglismy bo tatus pracowal i bez niego spac nie moglysmy a wrocil o 4 i wtedy spokojnie zasnelysmy tylko sie jeszcze nataszka przywitala kopiac tatusia w plecy jak sie przytulilysmy hihi pozniej poszlam na rynek i kupilam choinke ale mala mialo nie byc wcale a jest i mi pachnie tylko jej nie ubralam bo ozdoby na pawlaczu a ja nie wejde a tatus caly dzienw w pracy i pozniej dalej konczy te dodatkowa... ale wyglada fajnie... bedzie swiatecznie... pozniej bylam na zakupach z kolezanka i teraz leze bo mnie brzuchol rozbolala i zrobilam dzien lenia a przynajmniej popoludnie... jutro troche popracuje a co...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jadzia jak czytam Twoją historię z wczorajszej wizyty to mi oczy wychodzą na wierzch !

Ja za to od poniedziałku chodzę jak meserszmit czy jakoś tak się to mówi .. boję się, że za dużo 'pracuję' ale kurde no nie mogę sobie tych czynności odmówić jak to przed świętami

Właśnie sobie zrobiłam pizze

Princess super, że z Adasiem wszystko ok i wyniki dobre

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia fajnie

Alina a ja ci musze powiedziec,ze poczulam wczoraj strach jak uslyszalam ,ze to moze juz byc i jednoczesnie podniecenie

Domminia

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
U mnie wyszedl wynik negatywny co oznacza ze w najblizszych dniach jestesmy bezpieczni i nie zbieramy sie
ale mamy byc czujni. W pochwie wystepuje stezone bialko przed porodem. Brak tego bialka czyli wynik negatywny daje 95% pewnosci,ze nie urodze w najblizszych 2 tygodniach. Tak przeczytalam.Uff!!!
uff...to dobrze, że wynik negatywny... oby Hubi jeszcze sie wstrzymał o te 2 tygodnie... powiedz mu, że w brzusiu ma fajnie, ciepełko i żeby mu się nie spieszyło oglądać zimy za oknami

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj dziewczyny...dopiero zacznie sie robic nerwowo za jakies 3-4 tygodnie jak nam sie wszystkim zacznie

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Katarinka ja miałam w zeszłym roku podejrzenie ospy. Miałam taka wysypkę, lekarka powiedziała, że to ospa lub półpasiec. Półpasiec atakuje jeden nerw, a ja miałam 3, a ospę miałam w dzieciństwie. Bardzo rzadko zdarza się powtórne zachorowanie, jednak wirusy mutują i może się zdarzyć. U mnie w końcu drugi lekarz powiedział, że to alergia, dał inne leki, które nie pomagały...a te na ospę pomogły. A jak byłam u tego lekarza, do którego poszłam jako do drugiego (tamta lekarka jechała na urlop, a ja miałam się zgłosić po 3 dniach aby zobaczyć co to jest), to okazało się, że w karcie zapisał alergiczne zapalenie spojówek, czy jakoś tak, choć ja nic z oczami nie miałam...
princess to już duży chłopak. Pewnie jeszcze raz tyle urośnie do porodu, co? Dobrze, że na wizycie wszystko ok. To teraz częstsze wizyty są pod koniec, tak?
Dominia mam nadzieję, że pizza będzie pyszna i sycąca i nie podniesie zbytnio cukru, a co tam, należy Ci się!
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Satine ja też ciągle bym tylko spała już nie mam ochoty na nic tylko bym mogła w łóżku leżeć i nic nie robić cały dzień.. ;P
Michasia nie, to u niej gdzieś 5-6 miesiąc był i pajęczynę zrobił pod kocem, bo mi pokazywała hehe komedia ja bym chyba tak obudziła krzykiem tego chłopaka jej na jej miejscu, że zamknął by szczelniej te terrarium ;P
Princess super ,że wszystko ok z Tobą i Adasiem, duży chłopak już

Alina no mam taką nadzieję, że z czasem mu przejdzie, ale nie chciał nawet do domu wrócić na weekend, kłamie ciągle wychowawcom, że mama go nie chce w domu itp a mamuśka nasza ciągle chodzi tam, interesuje się nim i ciągle pyta czy chce do domu wyjść i przecież nie ma żadnego problemu, a on kłamie ciągle i jeżeli już przyjdzie do domu na przepustkę to go w domu nie ma, przykre to trochę, bo widzę jak moja mama cierpi przez to chociaż tego tak bardzo stara się nie okazywać... Mam taką nadzieję, że z czasem może wyrośnie z tego, ale myślę, że jego trzeba większego kopa typu ośrodek wychowawczy ,a nie pogotowie opiekuńcze... może dopiero wtedy kiedy by był daleko od domu sobie by coś uświadomił...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Princess Tak, miałam kontakt z dziećmi brata, które właśnie chorują stąd się obawiam
Ale mam nadzieję, że mnie nie dopadnie i będzie ok. Ja od rana jeszcze jestem w miarę energiczna i powoli, ale wszystko robię w domu, zakupy itd. Ale po południu to padam na twarz ze zmęczenia, senności. W nocy spanie do bani bo żadna pozycja nie pasuje, ręce drętwieją i bolą. Co godzinę, półtorej do kibelka na siku. Czuję się coraz bardziej jak wieloryb albo hipcio. Mąż pytał mnie co bym chciała od mikołaja to powiedziałam, że coś co sprawi, że poczuje się trochę kobietą a nie wyłącznie inkubatorem

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die