- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jadziatopol ale to jest prawda z facetami przeżyłam to na własnej skórze

Postaram się pisać częściej o ile będę miała szanse dopchać się do komputera bo mój mąż i siostrzeniec mają plany co do komputera we święta

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gratuluje wszyst45kim mamusia dobrych wiesci z wizyt

co do facetow to ja nie moge narzekac na swojego jesli chodzi oseks chodzi napalony dzien w dzien hehe az mi sie smiac chce czasem

a co do klotni to nie tyle , ze sie klocimy ale on mnie drazni chyba ogolnie mnie wszyscy wkur..ja

ja bym chciala kupic juz wszystko do pokoiku dzieciecgo ,ale dupa z t4ego , bo dopiero malowanie i wgl w styczniu mozemy zaczac ;/
tesc robi lozeczko a my czekamy na meble do sypialni , zeby sie przeniesc
jadzia luteina ci nie zaszkodzi , ale jak idziesz jutro do lekarza to lepiej sie spytac

MAdlen kochana zobaczysz napewno twoj ukochany sie opamieta moze pusc mu filmik ze slubu moze przypomni sobie dlaczego braliscie ten slub, jak bardzo cie kocha

zaden facet nie jest idealem , tylko my mamy wyobrazenie ksiecia z bajki i wtedy nic nam nie pasuje ;/
tez bym sobie wypila zabojczego drinka , zeby sie odhamic ^^
princess mi 2 polozne powiedzialy , ze jest male prawdopodobienstwo , ze nasze dzieciaczki sie obroca wiec chyba z ta cc sie trzeba pogodzic , a jak sie obroci to bylo by cudownie
a moj maly nie ma czkawki
sliczne ciuszki
pliszka ja tez mam czasem takie klucie , i az w pochwie czuje nie mile uczucie , ale to maly tak uciska ... milego spotkania

jeszcze jesli chodzi o facetow , t45o moj n mi wy76jasnil o co mu chodzi , ze to nie tylko ja jestem wazna w zwiazku naszym , ale on tez ma uczucia i lubi uslyszec , ze go kocham i co czuje do niego i ze jest wazny dla mnie

chomiczka i madlen macie takie ame plany jak ja po porodzie

anoda to sie chwali

michasia takie same info mi podala polozna na szkole rodzenia , ale powiedziala , ze wlasnie mamy dziecko budzic jak w ciagu dnia nie obudzi sie na jedzenie , bo mamy myslec o naszych piersiach , ze musza zostac odsaczxone
i co do karmienia to ponaciskac troche piers przed karmieniem , zeby stala sie bardziej miekka tzn sutek to ziecko bedzie latwiej ssalo

alina ale wyrodna matka jak jest zgodnosc to nie chce ppmoc wlasnemu dziecku?
pati to ma chlopak powodzenie

drzyzgunia hahah sie usmialam walcza o zycie

super wiesci z wizyty

nika masakra orzel polujcy na dzieci ;/
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Gabilee on nie ma problemu z dziewczynami, bo wysoki, dobrze zbudowany i bardzo przystojny chłopak, kiedy tam wstawię zdjęcie i pochwale się braciszkiem hehe na razie nie mam żadnych zdjęć na kompie ;P
Drzyzgunia to dobrze, że wszystko w porządku z maluchem, kuruj się tam

Ogólnie na tej wigilii było w porządku, a co do bratowej mojego M, ma parę moich ciuchów i ładowarkę do telefonu i mówię do niej, że zaraz przyjdę po nie i żeby mi to spakowała, a nie wyobrazicie sobie co zrobiła, nie minęło 5 minut i dziewczyny nie było już w ośrodku, wyszła w trybie natychmiastowym... no i się zastanawiam ile jeszcze mogę czekać aż odzyskam swoje rzeczy... aż normalnie myślałam że ją strząchne tam, idiotka no, ale nie będę ganiać jej, jak mi nerwy puszczą to w zębach będzie chyba odnosiła... i zmęczyło mnie tam straszne zainteresowanie moim brzuchem i w ogóle wszyscy po kolei te same pytania... kiedy termin, jak dzidzia, jak ja się czuje, czy mogą brzucha dotknąć itd... padam po prostu na twarz...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj dużo leżałam, efekt jest taki że strasznie boli mnie kręgosłup, ale fakt faktem macica mniej się stawia

Takie kłucie w pochwie mam tak co jakiś czas i wtedy zawsze powtarzam sobie że dzidzia rośnie.
Co do tych nastolatek, to nie wszystkie są takie straszne!!! Po prostu chłopcy sami lecą na takie "dobrze rozwinięte" i "napalone" a potem jak trzeba się ewakuować to nie umieją sobie poradzić.
Ja uważam że powinno być więcej "żeńskiej" solidarności, a my tym czasem same narzekamy na naszych chłopów, ale na młode laski to naskakujemy że takie zepsute i niedobre. Niech tam się chłopom też czasami oberwie!

Ale wiecie, ja nie jestem obiektywna, bo będę mamą dziewczynki

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alina leukocyty podwyższone to podobno normalna rzecz w ciąży, grunt by nie były mocno podwyższone. A przeziębiona nie jestem na pewno i niechaj tak zostanie

Drzyzgunia Twój demotywator na FB mnie rozbawił

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mrufka, dzięki za ostrzeżenie

O miksturze z cynamonem i cytryną też nie słyszałam, wiem tylko, że cynamon dobrze wpływa na przemianę materii. Ja używam go bardzo dużo bo uwielbiam. Racja, że we wszystkim trzeba znaleźć złoty środek, a do walki z chorobą organizm potrzebuje dużo energii. Myślę, że bardziej niż dieta liczy się nastawienie i wiara w wygraną. Na tej zasadzie jeśli teściowa uwierzyła, że ta dieta jej pomoże, to duże prawdopodobieństwo, że pomoże, jeśli oczywiście to po prostu racjonalna zdrowa dieta, która nie pozbawi jej niezbędnych składników odżywczych. Musisz chyba Kasiu się dowiedzieć więcej i ocenić czy to nie groźne dla jej zdrowia.
Mi się marzy białe winko

Spotkanie z dziewczynami super udane

Dobrej nocki

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pati, już dziś zaczęliście świętować?

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka nie, to była wigilia w pogotowiu opiekuńczym u brata... nabroił trochę sobie i teraz pokutuje... no i powiem bardziej się zepsuł tam, ale co zrobić, może kiedyś będą jeszcze z niego ludzie ;P ale i tak go kocham takiego wredulca, chociaż często się z nim kłócę ;P tylko drażni mnie jak co drugie słowo jego lecą słowa na k... itp...
...
Aniołek [*]
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A z ciekawości Cię zapytam jako specjalistkę czy rzeczywiscie ta keratyna może zaszkodzić w ciąży albo podczas karmienia? Wiesz może? Tak bym chciała mieć proste gładkie włosy... Najwyżej z roczek poczekam, ale już się nie mogę doczekać

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mój Bąbelek ma często czkawkę, tak przynajmniej 2razy dziennie, ponoć to dlatego że się wód płodowych opije

nas odwiedzili kuzyni M, przywieźli prezent dla nas super

Na wigilię musimy obskoczyć moich rodziców, potem moich teściów i na końcu jeszcze na wigilię do męża 93letniej babci.. może w tym roku sobie tą trzecią darujemy...
a mi właśnie M zrobił kromę z miodem

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja nie jestem tam specjalistką a nowicjuszką, ale ile wiem to powiem ;P Keratyna to budulec włosa, więc to jest bardziej naturalne, a nie jak te chemiczne, ale właśnie są przeciwwskazania do stosowania tego u kobiet w ciąży i karmiących, tylko nie wiem jakiego powodu, jak coś to się pani spytam czemu tak, jak nie zapomnę ;P i ponoć efekt jest bardzo zadowalający po zabiegu z tego co słyszałam i chroni oraz regeneruje włosy, bo jak wspomniałam keratyna to budulec włosa, ogólnie sama bym sobie coś takiego zafundowała jak tylko mi trochę włosy odrosną

Marlena to wigilia tak jakby w trasie się zapowiada, ajj ja tam co najwyżej to się wybiorę na drugi dzień świąt do teściów ;P i pochwal się rewolucją ;D
...
Aniołek [*]
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do cynamonu... Ja go lubię ale zależy w czym, np. z jabłkiem to świństwo, ale płatki Cini Minis lubię

Białego winka też bym sie napiła, szczególnie w połączeniu ze Sprite'm i limonką, jest pyycha

Marlena dzięki, tak jestem wegetarianką

Jutro o 9.30 idziemy na wizytę i prosto z niej ciśniemy na weekend to teścia