- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mój dziś dopiero o 14.00 wstał, bo chory (ale wstał, bo dziś szkoła rodzenia). Jeszcze mama się rozchorowała, więc wszystko na mojej głowie...Na szczęście Paweł stwierdził, że już mu dużo lepiej i takie wyleżenie mu pomogło.
Dominia, a TY nie za dużo latasz? z mamą do galerii, do sąsiadki i jeszcze do hurtowni chciałaś? Miałaś się chyba oszczędzać.
Jadzia powiedz R, że przez jego zachowanie czujesz się jak inkubator. To nie jest żebranie o seks..., lepiej chyba na bieżąco takie rzeczy jakoś przegadywać, żeby to nie poszło za daleko. Jeszcze po porodzie zobaczy w Tobie tylko matkę dziecka i co? Nie stęsknił się przez tyle czasu? No i Tobie samoocena spada niepotrzebnie przez to.
Sylwia mój też mówi komplementy i w ogóle, spojrzy często z pożądaniem w oczach. Ale przy katarze i temp. 37, to umiera

Princess to może uda Ci się ładnie wypełnić pieniędzmi taki duży portfel:)
Madlen mąż Tobie zasugerował, abyś taksówką pojechała? Nieładnie! Ale jakby rzeczywiście jakiś kolega przywiózł, to by pewnie oczy zrobił. Madlen dasz radę , twarda babka jesteś.
Princess ja niewiem, czy moja Mała ma w ogóle czkawkę.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tosia sie chyba przewrocila kurde..no kopie mnie nisko kolo kosci lonowej...a w pon lezal glowka w ol..no kurde...co to dziecko wyprawia...
Hej slodkie mamy...o 22,45 dalam insuline.potem zjadlam bule z serem...skonczylam ja jesc o 23,05 ale niczym dopilam mleko bylo 10 po.noi 24,10 po lezeniu przez godzine poszlam zmierzyc cukier.i wiecie co...110...szok...no dobrze ze nie 150....ale szok...bo wiekiej bailej bulce,kawalku sera zolltego i mleko jeszcze...
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja po wielkiej misce truskawek, kiwi, bananie i lodach mialam dzisiaj 123. Ale nie przejmuje sie taka drobna roznica. Pojadlam sobie i bylo pyszne

Michasia poszlam za twoja rada i porozmawialam o tym

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Banana jeszcze nieprobowalam.ja po rosolee mialam 87...malo...choc makaronu dalam wiecej niz 90gram.dzis kupuje znow kapusniaczka z cukierni...ta francuska bulke z kapusta...bo na 13 do psyhologa na dalsze testy.wiec czyms musze podjesc co mi da troche energi...cukier po tym do 110 wiec ok.a na obiad piers na patelni grillowej z tona pieczarek mniam:)
Zastanawiam sie co ze swietami.salatka jarzynowa odpada bo marchew gotowana...ale moze z pora zrobic...pora...majonez i kukurydza?wolno kukurydze?zeby miec salatke jakas do wedlin.co wogole zamierzacie jesc na wigilie?ja to chyba upieke sobie swoja rybe...i zjem i tyle...a kanapki w ten dzien z warzywami samymi?i tak nie wiem czy nie wyprobuje na ktorys posilek mojego ulubionego smazonego karpia...najwyzej kapusta go kiszona dojem...bo jak go bede widziec i nie sprobuje to mnie chyba pokreci..

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia, dobrze, że sobie porozmawialiście

Madlen, współczuję

Kasia, dobrze, że kryzys choć częściowo zażegnany

Dominia, fajnie, że rozmawiacie

princess, ja też już sobie obiecałam, ze będę zwracać uwagę na wymiary jak coś kupuję przez internet, bo też się parę razy zdziwiłam

Ola, uważaj na siebie

Powiem Wam, ze nie wiem o co chodzi z tym kłuciem. Wieczorem znów je czułam, jakby mi ktoś od wewnątrz wbijał w krok igły

Dziś wpadają do mnie koleżanki ze studiów

Miłego dnia!
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Princess czkawkę czuję bardzo często, czasem nawet 3-4 razy dziennie, i nie wiem czy to normalne ale częstotliwość tych "czknięć" jest znacznie większa niż np.u mnie

Kurcze spociłam się jak szczur.. Idę wziąć prysznic i zbieram się do lekarki po L4, bo dziś przyjmuje tylko do 11.
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Jaku u was noc minęła?
U mnie w miarę tylko raz się obudziłam na siku a od 6 już spaceruję po mieszkaniu. Idę dzisiaj do pracy na wigilię b. się cieszę, że spotkam się z koleżankami.
Princess – masz rację powinnam wtedy wyjść, czasami mam wrażenia że na za dużo rzeczy przymykam oko i wtedy to ja dostaje po d**ie mam za miękkie serce. A jeśli chodzi o czkawkę to u nas raz na jakiś czas mniej więcej raz na dwa dni.
Madlen – ja też się pokłóciłam z mężem i nie odzywam się do niego, jemu to się wydaje, że teraz to on jest najważniejszy a nie ja i dziecko. I tak jak napisałaś jesteś silna i dasz radę!
Dziewczyny jak mojego męża kiedyś bolał ząb to nie był w stanie zrobić sobie herbaty

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jak noc minela ? U nas nawet niezle

Michasia fakt mam sie oszczedzac ale nie chodze duzo

Kasia ja na swieta zrobie sobie gyrosa

Princess moj syn czkawki ma 3-4 razy dziennie, czasem mniej

Brzuch mi sie chyba napina jak Igor naciska na szyjke.. Wczoraj wieczorem troche twardnial ..
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Madlen jakby mi nie chciał kupić choinki to bym chyba oczy wydrapała

Princess, mój chyba w ogóle nie ma czkawki, albo ja nie umiem jej odróżnić od innych ruchów

Ja wczoraj oglądałam ten program na TVN24, nie był taki zły, dużo mówili o porodzie SN i CC, ogólnie że w Polsce bardzo dużo wykonuje się CC w porównaniu do innych krajów. Jeden lekarz powiedział że każda zdrowa kobieta, jeśli nie ma przeciwwskazań jest w stanie urodzić dziecko SN. Wiadomo jeśli są komplikacje to wtedy CC. Mówili o komplikacjach jakie niesie ze sobą CC nie tylko dla matki ale i dla dziecka - tego nie wiedziałam. Pokazywali takie porody, ja oczywiście się poryczałam jak bóbr, ostatnio jak oglądam coś czy czytam o dzieciach porodach itp to z byle powody ryczę zaraz

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Po choinkę i tak pojadę.
Chomiczka ten wyjazd jego to jakiś żart, tak? W głowie mi się to nie mieści...
Oni są z innej planety..
Nie jesteś absolutnie egoistką!
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Niestety każdy ma coś za uszami. Jak urodzę i skończę karmić piersią to się nabzdryngolę jak ta lala i opale fajek za wszystkie czasy i zjem na zagryche krwisty bewsztyk

Już niedługo...

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Ja ruszę na solarium, siłownię, i się trochę rozpiję

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-