BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #504119 przez Marlena1888
Princess nie wiem do kiedy jest ta promocja, ale chyba jeszcze z tydz. powinna być ;) kurcze szkoda, że tak wyszło z Twoim M, ale chyba nie domyślił się że coś przygotujesz specjalnie na jego imieninki.. grunt że docenił Twoje starania :)

Madlen co się dzieje, myślę że tu możemy się trochę wyżalić bo to jednak pomaga. Przykro mi że Tobie przykro..

a my z M wieszamy nowo zakupiony obraz w salonie, ten co Wam pokazywałam na płótnie. Jest w 4 częściach i nie jest łatwo go ustawić i zawiesić heh M z metrem mierzy a i tak poprawiania trochę ;P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #504122 przez jadziatopol
dokladnie!

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #504126 przez Madlen
Pojadę taxi po choinkę tak jak mi zasugerował.

12 lata 4 miesiąc temu #504132 przez Madlen
Święta, sylwester, urodziny, imieniny- zawsze coś się dzieje. Myślę, że wartość związku (faceta) się ocenia w sytuacjach kryzysowych. Nie sztuka się miziać jak jest super. Ja też mam nerwy ale wiem, ze muszę się pohamować. Ale najchętniej to wypiłabym browara i zapaliła mentolowego papierosa. Marzenie..
Dam radę, silna, zaprawiona jestem ;)

12 lata 4 miesiąc temu #504137 przez Martyna
Madlen cieszy mnie Twoje podejście :) dasz radę, musisz!!

12 lata 4 miesiąc temu #504140 przez dominia
My z M po jakiś 20 minutach porozmawialiśmy i jest dobrze, od razu mu powiedziałam, że jak tak ma wyglądać nasze małżeństwo to długo tak nie pociągnie. Ja jak się z kimś pokłócę to później potrzebuję rozmowy i zaraz mi przechodzi.. nie lubię kłótni i jakiś niejasności .. :)

Madlen nie wiem czy bym wytrzymała.. chyba już bym coś robiła w kierunku tego żeby się jednak o mnie postarał albo pokazał, że dalej ma mnie w dupie .. wiem, że to ciężkie bardzo ale czasem wychodzi na dobre :)

12 lata 4 miesiąc temu #504154 przez Marlena1888
Madlen, no pewnie że dasz radę! Widzę, że Twój M to typowy policjant.. Myśl o Maluszku, niech się trochę postara o Twoje względy...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504155 przez Madlen
Nie da się. Są takie typy co litują się tylko nad swoją d...

Zmieniając temat

www.facebook.com/groups/449291158440277/#!/MatkiIKwartalu2013

Jutro rano w tvn mają poruszyć temat macierzyńskiego..

Mój jest strażakiem, gasi ogień w związku zamiast rozpalać...

12 lata 4 miesiąc temu #504163 przez princess
Madlen i to mi się podoba :) Niech się nie czuje Twój M pępkiem świata, pokażesz, że możesz się obyć bez niego, i dobrze. A z tym ogniem pojechałaś. Ja na Twoim miejscu rzuciłabym mu ten tekst w dogodnym momencie.

12 lata 4 miesiąc temu #504174 przez Madlen
Pewnie, że się obędę. :) Moja mama też dała radę.. Najwyżej będzie biednie, ale spokojnie.

12 lata 4 miesiąc temu #504175 przez princess
Dziewczynki napiszcie ile razy w dniu Wasze maleństwa mają czkawkę? Bo moje miało dziś 4 razy, zastanawiam się, czy to nie za dużo :unsure:

12 lata 4 miesiąc temu #504179 przez jadziatopol
Madlen oj rozumiem cie kobieto bardziej niz myslisz....a to piwko z papieroskiem to czasem tez moje marzenie :P tekst o ogniu extra :blink:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504183 przez Madlen
ja raz tylko w ciąży zarejestrowałam czkawkę

Jadzia miło, że wiesz o co kaman :)
palę "dorywczo" takie babskie cienkie zielone, w sytuacji kryzysowej albo do alkoholu. Choć w ciąży mnie odrzuca..

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504193 przez jadziatopol
Madlen ja tez palilam przed ciaza ale ze mnie to prawdziwy nalog byl. Jak sie tylko dowiedzialam to od razu rzucilam :) ja to taki typ jestem ...piwko albo raczej winko i papierosek :blink: Ja jak chlop jestem ...bo moj wogole nie pije (niestety pali). Ja to taki troche swirek jestem...a moj calkowite przeciwienstwo jak stary stetryczaly dziadek (mentalnie cale szczescie ) :blink:
a moj Hubek ma czkawke czesto ...wczesniej nie . Teraz moze od miesiaca.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #504199 przez kasia123m
co sie tu dzisiaj dzieje masakra... ;)
musialam sie zaczac do niego odzywac bo nawet zakupow nie zdaze zrobic...musialam jechac do tesco i kupic juz choc czesc rzeczy...zdjal mi makarony z okien i jutro wypiore i powiesi..w piatek do tesciow jedziemy popoludga bedzie zrobione..Jelp w tesco byl drogi...juz patrzylam nawet na ta lovele ale nie wiem czy drogo czy nie bo nie bylam zorientowana.M przerpraszal mnie dzis 3 razy...kwiatka niby nie kupil bo wrocil przed 19 i nie mial gdzie..a juz to olalam...powiedzial mi ze zachowuje sie tak bo chce mnie zmienic..po 9 latach bycia razem on teraz bedzie mnie zmienial.ja wiem o co chodzi..w jego domu wszyscy znosza humorki tescia i lataja wokol niego i moze mysli ze tu on tez bedzie pepkiem swiata...to sie myli...ja nie bede jak tesciowa znosic jego wszystkich humorkow itd...przykro mi...Mam nadzieje ze Tosia bedzie zdrowa i ze pojdzie normalnie do przedszkola i ze ja wreszcie pojde do pracy...Przy synu niemoglam..musialam sie nim zajac...ale teraz pojdzie do szkoly i mam nadzieje ze bedzie sobie juz radzil...dlatego nie wiem kurde co z tym porodem...moze na sile zalatwic cesarke..dla bezpieczenstwa dziecka..mysle nad tym caly czas
zjadlam na kolacje hotdoga...to do mam cukrzycowych...parowka pomidor cebula to nic...tylko ta niedozwolona bulka do hotdoow...lazilam godzine..spacerowalam...robilam i cukier 115..wiec nie jest to danie zalecone..tzn ta bulka..umylam sie i 95...wiec spada ale jak widac nie jest to danie wskazane

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka