- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Płakałam parę godzin, mój M. ma to w dupie, to egoista i nie myśli, że nerwami zaszkodzę dziecku.
Ale nie będę pisać szczegółow, bo zawsze potem są posty, że mężowie niektórych z Was są tacy cudowni i mi przykro że ja tak nie mam...
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ola cieszę się, że ok. Mam nadzieję, że wytrwacie w dwupaczku jak najdłużej

Jadzia myślę, że możesz brać Luteinę, ale wtedy nie mogłabyś jej sobie od tak odstawić, chyba dopiero, gdy nadejdzie bezpieczny okres czyli po 36 tc, tak mi się wydaje...
Kasia Ty chudzino jedna, ładna tuniczka

Marlena a do kiedy jest promocja na Dadę w Biedronce, nie wiesz?
Sylwia ciekawa ta książka

Natalka ja też byłam na weselu we wrześniu z M i powiem Ci, że jakby bawił się z innymi na moich oczach a ja miałabym siedzieć przy stole to po prostu bym stamtąd wyszła...
Martyna jeśli mi też ktoś na żywo pokaże jak się wiąże chustę to pewnie się przekonam

Zrobiłam tą Pannacottę i dobra była ale rewelacyjna też nie. M się ucieszył, że pamiętałam o jego imieninach

Ale się załatwiłam. Zamówiłam na allegro portfel (bo poprzedni zgubiłam) dziś przyszedł i jego rozmiar powalił mnie na kolana. Jest ogromny, jak torebka listonoszka

Dziś rano pisałam Wam, że mam wrażenie, jakby Adaś leżał główką w dół. To chyba jednak było złudzenie, bo teraz jak zawsze solidnie kopie mnie na samym dole i czkawki też jak od początku czułam na samym dole...
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dla maleństwa pokazywala nam fizjoterapeutka inne włożenie dziecka - na leżąco coś takiego
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
michasia ja mam tylko lekki wyciek przy nacisnieciu ale samoistnie raczej nie leci a juz nie mowiac o zalewaniu... no chyba ze na dole hihi

fajne to nosidelko a ono sie jakos tak odpina ze pasy same zostaja???
jadzia super ze maly zadowolony... a o test z matematyki bym sie nie bala bo bez urazy ale poziom matmy w stanach jest hmmm niski...
banana to duza dziewczynka

sylwia to taki gulasz wegierski cos podobnego

natalka to trzeba bylo jej powiedziec ze w sumie jak bardzo chce to moze ci pomoc

gabilee to jamam tak ze w aucie wlacza mi sie ssanie i w drodze chce mi sie jesc :
princess ja mam takie nosidelko jak fasolka

mrufka trzymamy kciuki za was a malej powiedz ze ma posiedziec jeszcze troszke...
madlen a co z cytrusami??? i czekolada i truskawkami??? wozek fajniutki a gondolka??? i jaka cena???
martyna nie odpuszczaj sasiadowi niech maluje... a maly ladnie rosnie a z wodami to ponoc troche pomaga picie!!!
pliszka moze poprostu jestes zmeczona... ja tez odczuwam klucia i generalnie mnie kregoslup doskwiera bo prad mi przechodzi po jednej nodze i czasem trace rownowage ale to jest niestety efekt znieczulenia w kregoslup sprzed 11 lat...
kasia moze podpieraj sobie plecki przy prasowaniu jakimis poduszkami ja tak robie bo jak siedze normalnie to mnie sie mala wbija w zebra

aneta ja kupilam 2 sztuki i jedna paczke podkladow i powiedzialam mojemu m ze w razie czego on skoczy i kupi!! tak zeby go zaangazowac a w rezerwie mam w razie czego kolezanke

natalka az oplulam monitor ze smiechu

dzolka to straszne bo nie wiem czy zima z malenstwem bedziesz w stanie wybierac rzeczy... a mnie poza tym to bardzo bawilo... takie to bylo rozczulajace szukanie roznych rzeczy w miedzyczasei

mnie znajoma farmaceutka zamiast tatntum rose proponowala do przemywania zwykle nadmanganium potasum moja mam mowila ze jak bylismy noworodkami to nas w tym kapala...
to ola widac masz odpoczywac !!!
jadzia sama nigdy bym nie brala...
kasiu tez mam szare mydlo ale ja tez uzywam na codzien... sliczna sukieneczka

marlena ja kupilam w tej promocji dade
satine ja tez bym pospala

sylwia za dobrze masz z premiami

dominia wiesz ja czesto sie nerwuje i placze przez to wiec jak masz chec to poplacz... a wiesz moj dzisiaj mial problem pojsc ze mna na posiew bo papierosy byly wazniejsze wiec trzasnelam drzwiami i wyszlam z pokoju za chwile sie pyta to o ktorej idziemy a ja ze ja wychodze o 8.15 a on zdziwiony ze nie zaplanowalam jego towarzystwa wiec mu powiedzialam ze fajki chyba byly wazniejsze to do szpitala sam trafie no ale zaraz przeprosil i przytulil... chociaz ja czasem mam chec mu walnac w leb... ale my sie nie klocimy na dlugo... nie umiemy zaraz sie godzimy...
jadzia dokladnie oni to jakby w ciazy byli... a nie daj boze zeby ich cos bolalo bo normalnie umieraja... u nas tez zastoj ale swiadomy chyba rozmawialismy i jakos jak nataszka sie nam rusza to nas na siebie nie rusza

,artyna u nas tez szybko przechodzi ale wiesz ja dzis o malo co sie nie orzewrocilam przez te pracy w nodze a jemu sie kawy chcialo... no rece mi czasem opadaj..
jadzia a moze sprobuj z nim jeszcze porozmawiac ja tez mialam watpliwosci ale okazalo sie ze oporostu nasze malenstwo jest na tyl e ruchliwe ze nam sie wydaje to dziwne zeby seksy tak w jej towarzystwie hihi
bylam dzis na posiewie gbs a pozniej zrobilam manufakture aniolkow na orezenty na swieta i kilka dla znajomych a pozniej prasowanie i byla u mnie kolezanka a o 22 pizza bo m robi malowanie jako dodatkowa prace u siebie w pracy i robimy sobie mala uczte bo pizzerman tam spi wiec zrobi mi taka pizze jaka chce hihi ale ja za to zrobilam dla chlopakow zupke pomidorowa

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martyna dzięki...Gdyby to było takie proste... Ile można tłumaczyć że tak nie można się fochować, zaczynać samej rozmowę..
Pojechaliśmy kolejny raz po choinkę i zrobił jazdę, że tej nie weźmiemy, ubzdurał sobie, że wczoraj była tańsza i sprzedawca go wkręca.. Ja się uparłam, że chcę ją i tylko ją (tania była), a on, że nie i koniec. Jakbyśmy tej pierd... choinki nie mogli po prostu kupić.
To nie będzie świąt. Na życzenie, zresztą wigilie zrobi sobie na służbie.
On lubi psuć atmosfere, zwłaszcza jak nadchodzą jakieś święta lub w trakcie świąt.
Mogę płakać, cierpieć- nic.
Jadzia ma rację. Docierać się można, ale jak nie ma dialogu po kłótni to związek umiera.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W sądzie będzie musiał się odezwać. Dość się napłakałam w ciąży.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina powiem Ci, że ja od urodzenia jestem bezsolna, nie solę prawie niczego

Moja znajoma wystawiła na sprzedaż taki komplet z rybkami, tylko nie wiem, czy one nie będą dla mnie jakieś zbyt trudne? allegro.pl/akwarium-profilowane-z-wyposa...ami-i2879468373.html jakbyś mogła zerknąć
Madlen to sobie pofisiował Twój M. Szkoda, że przy niektórych rzeczach jesteśmy zdane na nich, szczególnie w ciąży. Ciekawa jestem, jaką by miał minę, gdyby przywiózł Ci do domu tą choinkę kolega, tata czy wujek. Może wtedy by się zastanowił choć troszkę nad sobą...
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen ja cie rozumiem...czasem cierpliwosci juz brak i sie nie chce bo ile mozna ? mnie by z ta choinka tak wkur....ze nie wytrzymalabym. Kilka takich sytuacji i juz bym byla spakowana.

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72