- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pati, dziękuję

To fajnie, że wychowawcy Ci pomogli odnaleźć życiową drogę

princess, o rany, a ja codziennie piję dwie kawy z cynamonem i uwielbiam z nim prażyć jabłuszka... Wychodzi na to, że w ciąży wszystko może zaszkodzić

Ja też mam napisane, że norma hemoglobiny od 12

Marlena, my od kilku lat mamy dwie Wigilie, u Miśka rodziców o 16, u moich o 18-18:30

My dziś mamy u znajomych imprezę z okazji końca świata

Miłego dnia!

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Wczoraj znowu mialam ciezki dzien ale dzisiaj za to troche bede odpoczywac

Brzuch dalej mi sie stawia tak jak sie stawial.. Mam nadzieje, ze te tabletki troszke pomoga wzmocnic ta szyjke

W nocy wkrecila mi sie szkola

Wczoraj mnie obtarly spodnie takie jak leginsy na udach :/ normalnie bylam w szoku.. Nigdy mi sie to nie zdarzylo, przeciez nie mam grubych ud zeby sie ocieraly o siebie.. Zastanawiam sie czy ta luteina nie uczula czy cos bo tez wyszly mi jakies czerwone kropki..
Dawno nie bylo Moni i tak sie zastanawiam czy cos sie stalo czy o nas zapomniala

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina widze ze u Ciebie tez ciekawie...
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mama dalej chora, Paweł smarkający, ale już nie marudzi, tylko też się wziął od rana.
Ja swoje plany przedświąteczne trochę zaniedbałam, ale może zdąże.
A dziś rano -10, wczoraj chyba tylko lekki mrozik był, myslałam, że do świat będzie już tak w miarę.
Dominia ja mam akurat trochę grubsze nogi, ale uda mi się nie obcierały jakiś czas, a od jakiś 2-3 tyg się obcierają, niewiem czy jakoś przez rozszerzanie miednicy się to zmienia czy dlaczego, a może jak organizm zatrzymuje więcej wody, to tak się dzieje.
Ty jesteś szczuplutka, więc nieiwem od czego to, może rzeczywiście od luteiny. Ja jak brałam, to miałam więcej upławów, rano miałam taka lekko wildotną skórę na udach i też czasem się takie kropeczki pojawiały.
Pliszka wstaw fotkę jak się przebierzecie. I udanej zabawy:)
Princess w ciąży hemoglobina 12 to bardzo dobry wynik. Napisz jak po wizycie.to święta spędzacie u teściów?
Patii to jak jesteśmy przy przy pytaniach dot. Twojej profesji, to ja chciałabym zapytać w druga stronę- o trwałą. Zawsze chciałam mieć loki. Kiedyś koleżanka fryzjerka miała mi zrobić, siedziałam u niej 4 godz, trwała nie wyszła. Stwierdziła, że może jeszcze po myciu się jakoś włosy ułożą. Wcześniej podcięła mi włosy tak, że miałam za mocno pocieniowane, a wolę równej długości, ale skoro lepiej się miała trwała układać, to dałam mocno pocieniować.
No także czasu straciłam, kasę też i efekt-zniszczone, pociachane włosy.
Czy jest tak, że włosy mogą być niepodatne (jak wstaję rano, to mam lekkie loki, ale jak rozczeszę, to tylko takie puszące się włosy, czasem gładkie, zależy od szamponu). Ogólnie dość sztywne włosy. Czy po prostu jak pójdę do innego fryzjera to mogą mi ładne wyjść? A czy da się tak, by nie niszczyć włosów?
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mam problem - pomóżcie proszę. Wiecie może, czy można 2 razy być chorym na ospę wietrzną, tzw. wiatrówkę? W dzieciństwie chorowałam, a teraz miałam częsty kontakt z moimi bratankami, którzy właśnie są chorzy. Podobno okres wylęgania tej choroby trwa ok. 2 tygodni i wtedy jest zaraźliwe. Boje się, że coś załapałam i czy to groźne dla dzidzi na tym etapie ciąży

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze planowanie prezentów, chociaż bardzo drobnych na ostatnią chwilę to jakiś koszmar..
Dominia to faktycznie musisz coś zrobić z tą sesją, bo Ty nerwowo się wykończysz.. A Moni faktycznie cuś dawno nie było, może ma sporo szykowania przed świętami..
Pliszka fantastyczna imprezka, myślę że takich z okazji końca świata, będzie dziś całkiem sporo.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Michasia mam podobny typ włosów jak Ty, ale o trwałej nigdy nie marzyłam. Bardziej o prostowaniu włosów tak jak Pliszka, szczególnie jak miałam grzywkę, bo z nią miałam najwięcej roboty. A że teraz grzywki się pozbyłam, jest znacznie łatwiej

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia właśnie to otarcie mnie strasznie zdziwiło

Kasia rób te pierniki z Synem ale sie nie śpiesz, odpoczywaj i siedź ile możesz wtedy

Princess miała dzisiaj wizytę czy mi się wydaje ?

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak princess ma dziś wizytę

Mnie dziś obudził dziadek...chciał żeby mu smsa wysłać. Nadal tego nie opanował i jak już coś wyśle to są to puste smsy

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Princess u mnie norma to 11-16,5,ja mam 11,1 i gin mi powiedział że to dolna granica ale jeszcze ok i biore żelazo 2razy dziennie,trzeba też zrobić sok z buraka,u Ciebie dobry wynik 12,trzymam kciuki za wizyte

Powiedziałam M że jak urodze i skończy sie połóg to muszę zaszaleć,chyba ze będę karmić,ochotę mam straszną na winko wytrawne
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dominia a pytalam cie o dziekanke bys nie mogla wziac ? bo biedenej ci teraz ciezko bedzie a zreszta widac ile nerwow cie kosztuje to kosztuje ze nawet spac nie mozesz ...
sylwia to pracowity dzionek cie czeka

pliszka ale super pomysl z ta imprezka wstaw fotke jak w strojach wygladaliscie

U mnie noc przespana

dzis ide do jakiejs pasmanterii i papierniczego po poerdulki do albumu moze porobie cos

macie pomysly moze jakie hasla dac na kazda strone i co moglabym tam zamiescic ? mam fotki usg , wyniki , zdjexia z brzuszkiem , hmm jakie imona byly brane pod uwage , no i chce zrobic sesje moja z ukochanym i brzyszkiem tylko przyjaciolke poprosze o robiebie fot

wgl macie tez tak , ze ciagle wam sie chce kochac? my sie sprobowalismy kochac jak to sie mowi na pol gwizdka hehe i nir bylo zadnych plam .... te plamy chyba od penetracji sa a nie od orgazmu jak myslicie ?
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
uuu u nas przytulanek już miesiąc nie było przez tą szyjkę teraz się boję ..

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no z ta szyjka tez bym sie bala chyba