- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

JAdzia no to szykuj się kochana

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Trzymaj sie kochana... oby Hubi jeszcze troszkę posiedział w brzuchu aż paczusia z ubrankami dojdzie

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Andzia ale ja nie czuje,zebym juz sie miala zbierac

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia kurcze, takie wieści przed świętami

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Znalazlam dziewczyny to badanie ale dopiero po angielsku,,,moze u nas tez jest takie badanie ale ja nie znam. FFN (Feetal Fibronectin )ma na celu zbadanie ryzyka wystapienia przedwczesnego porodu. U mnie wyszedl wynik negatywny co oznacza ze w najblizszych dniach jestesmy bezpieczni i nie zbieramy sie

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Znalazlam dziewczyny to badanie ale dopiero po angielsku,,,moze u nas tez jest takie badanie ale ja nie znam. FFN (Feetal Fibronectin )ma na celu zbadanie ryzyka wystapienia przedwczesnego porodu. U mnie wyszedl wynik negatywny co oznacza ze w najblizszych dniach jestesmy bezpieczni i nie zbieramy sie

Sylwia teraz jak znalazlam to badanie w googlach to wychodzi,ze to nie jest na dojrzalosc plodu ale na przedwczesny porod. Chyba mamy takie badanie. Moze dziewczyny cos nam powiedza te ktore lezaly w szpitalu. Acha...i ona powiedziala,ze nie amm brac luteiny ani nie brac zastrzyku na podtrzymanie bo wynik jets dobry. Oni unikaja lekow jak ognia a to badanie mialo wykluczyc koniecznosc podawania jakichkolwiek lekow.Mysle,ze dobre maja podejscie

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Patii dzięki. A ten pająk u koleżanki to noc przed porodem tak czuwał przy niej? ona o tym wiedziała, że on tak blisko? brrr....a pajęczyny taki pająk nie zrobi?
Marlena dobrze, że coś tej babie odpowiedziałaś.
Natalka dzięki, wesołych świąt, takich w miłej atmosferze, dużo rodzinnego ciepła i z życzeń to wzajemnie, bo bardzo ładnie nam pożyczyłaś

Marlena śmiesznie się u Ciebie mówi, że ja Jana i Szczepana.
Jadzia wow, nieźle...To Cię nastraszyli. Jej, teraz jeszcze przed świętami trzeba myśleć o wyprawce. A długo taka paczka idzie z Polski do Stanów?
Kurcze, mam nadzieję, że Hubert jeszcze posiedzi tak ze 2 tyg przynajmniej. Śmiesznie, że tam mają zupełnie inne podejście niż u nas. A pytałaś o tą luteinę? u nas właśnie na podtrzymanie dają.
Satine jak to ostatnie tygodnie, Kurcze Jadzia prawie na porodówkę się wybiera, Ty piszesz, że ostatnie tygodnie, a ja czuję się jeszcze jakby ta ciąża miała trwać i trwać. Mam jeszcze ponad 2 m-ce, Wy rzeczywiście macie dużo mniej, ale dla mnie to jest jeszcze taki daleki termin, że abstrakcja...
Ja też ostatnio jakiegoś lenia mam, jeszcze ta pogoda, tak szaro-buro. Dobrze, że dziś ładnie słońce wyszło, to mimo mrozu jakoś tak milej. Byłam na zakupach u nas i umyłam kafelki i pralkę w łazience. Jakoś głodna dziś jestem, mam dzień bez słodyczy, ale chyba sobie jakieś płatki owsiane lub kaszkę mannę ugotuję.No i w pokoju dziś też chce coś porobić. Wczoraj dość dużo niepotrzebnych rzeczy przejrzałam, dziś może na stole ogarnę bo już nic się nie mieści.
Jadzia to dobrze, że jeszcze nie czas. Chyba Mrufka pisała, że ma zgładzoną szyjkę, to może u Ciebie też po prostu się tak skróciła, ale będzie trzymać jeszcze. A coś mówiła, czy jest twarda, zamknięta, czy jak?
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia teściowej nie ma, siedzi w Niemczech w pracy i wraca po Nowym Roku, teść siedzi sam i Świąt nie obchodzi a my w niedzielę wracamy do domku. Zapraszałam go z mamą na Święta do nas ale nie chce mu się jechać 70 km.
A robiłaś sobie kiedyś loki/fale? Wiesz czy Ci pasują? Mi się wydaje, że najlepiej Ci w prostych włoskach

Katarinka a czemu pytasz o ospę? masz jakieś objawy czy kontakt z chorym?
Satine ja dla teściów zawsze oczyszczam skrzynkę sms i ustawiam dzwonki w komórce

Gabilee a plamy masz ciemne czy jasne? Jeśli ciemne to może być od łożyska, jak jasne to od penetracji szyjka może się buntować... Mnie też się często chcę, ale już taka długa przerwa była, i tyle przebojów było do tej pory że już bym się nie odważyła...
Sylwia rozumiem Cię z tym pająkiem, chyba zareagowałabym podobnie

Satine ja też się śmieję, że po 28 stycznia możemy spróbować się przytulić, bo Adaś mógłby już się urodzić. Podobno może to wywołać poród, szczególnie sperma ma właściwości wywołujące skurcze.
Madlen a to wrażliwniś Ci się trafił... Mój pies szczekał zawsze jak opętany przed sklepem i ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę, spytałam, czy dla żuli, którzy tu stoją wieczorami pod sklepem, drą mordy i szczą też by tak zwrócił uwagę, że mu przeszkadzają? Nic nie powiedział i więcej nikt mi uwagi nie zwrócił.
To świetna wiadomość, że można podczas okresu karmienia strzelić piwko

Natalka Tobie również życzę Wesołych Świąt

Jadzia dzięki Bogu, że akcja porodowa się nie rozpoczęła jeszcze

Melduję się po wizycie. Adaś oczywiście dalej siedzi na pupie. Waży 1800 coś gram. Szyjka zamknięta. Moje wyniki doktor pochwalił, ale żelazo zapobiegawczo mam brać codziennie. Luteinę mam brać już nie co 6 a co 8 godzin. Pytałam doktora, czy to normalne, że Adaś ma 4 czkawki dziennie, powiedział, że to nie jest nic niepokojącego. Kolejna wizyta za 2,5 tygodnia. Idę poleżeć bo trochę się dziś nałaziłam i nasiedziałam. Miłego wieczorku

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Princess Adas duzy facet